Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” : «ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ»ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ( απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

12495167_1020629558000386_3832137343749316185_nΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 92,2 FM

29-1-16

«ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ»ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!

Δημοσιογράφος: Τι βγαίνει από αυτή την ιστορία; Θα δούμε χειρότερα κύριε Θεοδωρόπουλε;

Β. Θεοδωρόπουλος: Είναι γεγονός ότι το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο οδηγεί την χώρα μας κατευθείαν επάνω στα βράχια. Εάν αφήσουμε αυτό πραγματικά να περάσει τα σχέδιά του, τότε οι επόμενες μέρες θα είναι πάρα πολύ δύσκολες. Γιατί έχει ξεπουλήσει την Ελλάδα, έχει κάνει μία κατάσχεση την οποία την έχει παραχωρήσει στους δανειστές μας και καταλαβαίνετε ότι στην Ελλάδα δεν κάνουμε εμείς αυτό που θέλουμε, κάνουν οι δανειστές μας. Και επειδή οι δανειστές μας μας έχουν στοχοποιήσει, θέλουν τον αφανισμό μας, είναι λοιπόν πολύ δύσκολες οι ημέρες που έρχονται.

Το θέμα είναι ότι όλο αυτό μπορεί πάρα πολύ εύκολα να αλλάξει. Ξέρετε σήμερα όπως βλέπουμε οι αγρότες είναι στους δρόμους γιατί αισθάνονται την αδικία και προσπαθούνε να περάσουνε κάποια πιο δίκαια μέτρα. Το θέμα είναι εάν γνωρίζανε ακριβώς οι αγρότες που είναι στους δρόμους σήμερα ότι τι πραγματικά κληρονομικό δικαίωμα έχουν, εάν γνωρίζανε ότι υπάρχουνε τρισεκατομμύρια που είναι στις τράπεζες της Ελλάδος σε συγκεκριμένους λογαριασμούς και ανήκουνε σε εμάς ως Έλληνες όλα αυτά, εάν γνωρίζανε ότι ο κάθε ένας Έλληνας έχει ένα κομμάτι από αυτόν τον τεράστιο πλούτο δικό του, τότε δεν θα συνεχιζόταν αυτή η κατάσταση.

Δημοσιογράφος: Γι αυτό κύριε Θεοδωρόπουλε, ποιος φταίει ότι δεν γνωρίζουν, δεν είναι καθήκον σας, δεν πρέπει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να ενημερώνουν όλους γενικά για να ξέρουν τι τους γίνεται; Εσείς προσπαθείτε, έχετε ένα γραφείο εδώ πέρα, κάνετε προσπάθειες και μέσω του ραδιοφώνου να ενημερώσετε το τι πρέπει να γνωρίζει ο αγρότης και όχι μόνο, πλην όμως δεν βλέπουμε κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής.

Β. Θεοδωρόπουλος: Χειροπιαστό όταν λέμε τι εννοούμε; Έχουμε 130 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, ένα γραφείο μας είναι και στην Τερζοπούλου 19 στην Κατερίνη όντως, το θέμα είναι ότι αυτό το οποίο κάνουμε το κάνουμε με την μεγαλύτερη ένταση που μπορούμε να το κάνουμε, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι μέσα στο πολιτικό καθεστώς εντεταγμένα, που σημαίνει ότι ελέγχοντα καθαρά από τους πολιτικούς πατρόνες τους. Έτσι λοιπόν δεν θα αφήσουνε ποτέ την ευκαιρία να βγούμε δημόσια και να πούμε την πραγματικότητα, γι αυτό καλείστε εσείς οι περιφερειακοί σταθμοί οι οποίοι έχετε αυτή την τοπική πρόσβαση να ενημερώσετε τον κόσμο. Γιατί η ενημέρωση είναι δική μας υποχρέωση γι αυτούς που θα την δεχθούνε να τους την δώσουμε. Που σημαίνει ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα πρόσβασης στην είδηση.

Δημοσιογράφος: Κύριε Θεοδωρόπουλε, επειδή εδώ στην περιφέρεια μας ακούει πολύς κόσμος, τι προτείνετε στους αγρότες αυτή την στιγμή, διότι έχει κάνει και μια προσπάθεια εδώ η τοπική Ε.ΣΥ. να μιλήσουν και με τους δικηγόρους που τους είχαμε την προηγούμενη Παρασκευή εδώ στον σταθμό μας, τον κύριο Χαράλαμπος Μπρουσκέλη, να έχουν μία συνάντηση και από νομικής πλευράς για το πόσο στέκονται όλα αυτά τα οποία εσείς διακηρύσσετε. Η αλήθεια είναι, τι μπορείτε να κάνετε, τι μπορούν οι αγρότες να περιμένουν από εσάς που σας ακούνε τώρα;

Β. Θεοδωρόπουλος: Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενημερώσουμε όλους τους συνέλληνές μας, και στην συγκεκριμένη περίπτωση τους αγρότες, γιατί αυτό που είναι να κάνουμε θα το κάνουμε όλοι μαζί, δεν θα το κάνουμε μόνο εμείς. Αυτή τη στιγμή όλες οι κινητοποιήσεις στηρίζονται επάνω σε συνδικαλιστικά μονοπάτια τα οποία είναι κομματοκρατούμενα που σημαίνει ότι αυτά που γίνονται γίνονται με έναν τρόπο έτσι ώστε να εκτονώνεται η κατάσταση, να υπάρχει μία κατάσταση ας πούμε λύσης, λήθαργου, ώστε να σταματάει ο αγρότης ο οποίος αδικείται τόσο πολύ να ζητάει τα δικά του και να είναι ευχαριστημένος με ψίχουλα τα οποία ενδεχομένως να του παραχωρήσουνε οι συνδικαλιστές και οι κομματικοί διευθύνοντες στην χώρα μας.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουνε οι αγρότες και όλοι οι Έλληνες ότι έχουμε τεράστια κεφάλαια, τεράστια δικαιώματα και δεν πρέπει να γυρίσουνε πίσω. Δεν πρέπει να φύγουν από τους δρόμους αν αυτά τα κεφάλαια δεν απαιτηθούν από την κυβέρνηση να κατέβουν.

Ξέρετε εμείς κάνουμε και μία άλλη τώρα κίνηση και προτρέπουμε όλους τους Έλληνες να στείλουνε εξώδικη εντολή εξουσιοδότηση προς όλες τις εφορίες, προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και προς τις τράπεζες και να τους πούμε ότι «κύριοι δεν σας ξαναπληρώνουμε εμείς γιατί μας τα έχετε πάρει όλα τα χρήματα και σας δίνουμε εντολή να πάτε στους λογαριασμούς που είναι δικοί μας να κατεβάσετε από εκεί τα χρήματα τα οποία λέτε ότι χρωστάμε». Καταλαβαίνετε ότι έχουμε αρχίσει και φανερώνουμε τα πάντα προς τους ανθρώπους, έχουμε αρχίσει και βάζουμε στο σημείο το επακριβές που χρειάζεται να ενημερωθούνε όλοι οι συνέλληνές μας γιατί αυτό το χρέος το οποίο μας έχουνε φορτώσει δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα τεράστιο ψέμα. Και αυτό το χρέος το έχουνε περάσει γιατί μας έχουνε κρύψει τι πραγματικά κληρονομικά κεφάλαια έχουμε. Τα έχουμε πάρει, τα έχουμε δημοσιεύσει, υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον Υπουργό Οικονομικών και από τον Πρέσβη της Ελλάδος στον Ο.Η.Ε. Οι πιο επίσημες υπογραφές που μπορούν να τεθούν έχουν αυτά τα έγγραφα, τα οποία πιστοποιούν ότι πραγματικά τεράστια κεφάλαια και επειδή αυτοί που κυβερνούν δεν είναι τίποτε άλλο παρά προδότες του Ελληνισμού, οφείλουμε σαν Έλληνες να διεκδικήσουμε αυτά που είναι δικά μας. Γι αυτό θα έπρεπε μια ενημέρωση των αγροτών ότι είναι καλύτερο να παραμείνουνε στα μπλόκα, να παραμείνουνε στους δρόμους μέχρι να πείσουμε το πολιτικό καθεστώς να κάνει το αυτονόητο, να κάνει το καθήκον του να κατεβάσει τα χρήματα που είναι δικά μας.

Δημοσιογράφος: Εσείς λέτε λοιπόν ότι καλό είναι να ενημερωθούν οι αγρότες για να κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση την οποία έχετε χαράξει. Να κάνω μια άλλη ερώτηση, εσείς είστε ένας πολιτικός φορέας, σκοπεύετε να ιδρύσετε κάποιο κόμμα και κάτω από το κόμμα να συνταχθούν τελικά οι πολίτες και στην επόμενη βουλή να είσαστε μια φωνή μέσα στο κοινοβούλιο; Ή θα παραμείνετε ως έχει;

Β. Θεοδωρόπουλος: Ο πολιτικός φορέας της Ελλήνων Συνέλευσις είναι ήδη ιδρυμένος ώστε να μετάσχει σε εκλογική διαδικασία. Το κόμμα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν θέλουμε με τίποτα να δημιουργήσουμε κόμμα γιατί το κόμμα διαιρεί. Και ξέρετε κάτι; Τα κόμματα, εάν το πάμε ιστορικά, θα δούμε ότι ξεκινήσανε μετά τον Καποδίστρια σαν συμμορίες οι οποίες ήταν από πράκτορες των ξένων δυνάμεων υποκινούμενες.

Δημοσιογράφος: Ναι αλλά δεν πρέπει να τα ξορκίζουμε όλα κύριε Θεοδωρόπουλε, θα μου επιτρέψετε, είναι η άποψή μου. Εάν ήταν κόμμα η Ελλήνων Συνέλευσις θα ήταν μια διαφορετική φωνή, θα την ακούγαμε καθημερινά. Τώρα με πολύ μεγάλη δυσκολία φτάνει στα αυτιά των επισκεπτών και των αγροτών και όλων των άλλων κλάδων.

Β. Θεοδωρόπουλος: Δεν σας καταλαβαίνω. Ο φορέας ο οποίος λέγεται «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει καταθέσει στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 διακήρυξη, καταστατικό ίδρυσης και προγραμματικές δηλώσεις. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να μπει σε μια προεκλογική διαδικασία. Γιατί να είναι σώνει και καλά κόμμα; Ότι ακριβώς κάνει το κόμμα στον Άρειο Πάγο, εμείς το έχουμε κάνει ως φορέας του Έθνους, που σημαίνει ότι στις επόμενες ενδεχομένως εκλογές θα κατέβουμε και θα ζητήσουμε την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Δημοσιογράφος: Πολύ ωραία. Εδώ έχω έναν καλό συμπαρουσιαστή, τον κύριο Ιάκωβο Μπρουσκέλη, ο οποίος είναι οικονομολόγος και πολιτικός επιστήμονας, να θέσει και αυτός το ερώτημά του.

Ι. Μπρουσκέλης: Καλημέρα κύριε Θεοδωρόπουλε. Εύχομαι η προσπάθειά σας να ευοδωθεί. Αλλά θα χρειαστεί, ως ταπεινή μου άποψη, πολύς αγώνας αλλά και περισσότερη ενημέρωση, να κατεβείτε πιο κοντά στην βάση δίπλα στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι σήμερα ζούνε το δικό τους μαρτύριο, ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι η γενικότερη εικόνα καθημερινά καταστρέφεται διότι οι σημερινοί κυβερνώντες υποσχέθηκαν τον ουρανό με τα άστρα αλλά από αυτά δεν πρόκειται να δούμε τίποτα. Θέλω να σας ρωτήσω λοιπόν, έτσι να μου δώσετε μια απάντηση τι πρεσβεύει και τι θα μας πει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος σήμερα για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Ξέρετε ότι ο Ευρωπαϊκός τύπος πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποδιοπομπαίο τράγο σχετικά με το προσφυγικό. Και ο προσφυγικές ζωές όπως φαίνεται καθημερινά αυξάνονται, δεν είναι δυνατόν να περιοριστούνε. Και ίσως με την σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά επιτείνεται η μεγάλη ακαταστασία που υπάρχει, δεν υπάρχει τίποτα έτοιμο. Θα ήθελα μια δική σας τοποθέτηση στο προσφυγικό.

Β. Θεοδωρόπουλος: Στο προσφυγικό, όπως όλα τα άλλα έτσι και το προσφυγικό είναι ένα θέμα εκβιασμού της χώρας μας γιατί έχουνε φέρει τα πράγματα έτσι ώστε να είναι σε πιο δύσκολη θέση και μέσα από αυτό να φορτώσουνε την χώρα μας με αλλογενής και μετά από αυτό μέσω αυτής της διαδικασίας να μπορούνε να περάσουν τα σχέδιά τους. Είναι γεγονός ότι ό,τι γίνεται στην χώρα μας είναι προγραμματισμένο. Δεν υπάρχει τίποτε απρογραμμάτιστο που σημαίνει ότι η στοχοποίησή μας, τα μνημόνια, η διαδικασία των δανειακών συμβάσεων, αυτός ο ξεπεσμός που παρατηρείται παντού, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πρόγραμμα το οποίο έχει τεθεί να εκτελεστεί και εκτελεστές του προγράμματος αυτού είναι διαχρονικά όλα τα πολιτικά κόμματα.

Είναι πραγματικά απορίας άξιον γιατί εναντίον της χώρας μας αυτό. Αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι η χώρα μας πρέπει να είναι το παράδειγμα προς αποφυγή και προσπαθούνε να μας δείξουνε με το δάχτυλό και να πούνε στους άλλους ότι προσέξτε μην είστε σαν τους Έλληνες γιατί θα πάθετε και εσείς αυτά. Γιατί αυτό; Γιατί οι Έλληνες έχουνε τεράστια κληρονομικά κεφάλαια, γιατί οι Έλληνες πραγματικά στον πλανήτη που ζούνε έχουνε τεράστια δικαιώματα. Ήρθε η ώρα όμως να τα βγάλουμε όλα στο φως της αλήθειας. Ήρθε η ώρα να ενημερωθούνε όλοι για να καταλάβουνε ότι η Γερμανία η οποία μας κουνάει το δάχτυλο δεν είναι καν κράτος. Είναι μία εταιρία περιορισμένης ευθύνης και διευθύνεται από μία τράπεζα της οποίας πρόεδρος είναι ο Σόιμπλε, γι αυτό ακριβώς τα μνημόνια δεν τα υπογράφει η Καγκελάριος, τα υπογράφει ο Πρόεδρος της Γερμανικής τράπεζας που λέγεται KVF.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ζούμε σε ένα τελείως εικονικό περιβάλλον, ζούμε σε μία εικονική πραγματικότητα, γι αυτό θέλουμε να φέρουμε το πραγματικό και το αληθινό και κάποια στιγμή θα αποδείξουμε πολύ γρήγορα ότι ο πραγματικός πλούτος είναι δικός μας και ότι οι Ευρωπαίοι μας χρωστάνε πάρα πολλά. Και αυτό είμαστε έτοιμοι να το αποδείξουμε. Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, αυτή τη στιγμή πρέπει να ενεργοποιήσουμε όλους τους Έλληνες να καταλάβουν, να σταματήσουνε να τρέφουνε το θηρίο δίνοντας τους φόρους, παρά να καταθέσουν αυτή την εντολή εξουσιοδότηση ώστε να πάει ο κρατικός μηχανισμός να πάρει τα χρήματα από εκεί που υπάρχουν. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι έχουμε τεράστια κεφάλαια και πρέπει να απαιτήσουμε από αυτούς που διορίζουμε με την ψήφο μας να μας υπηρετούν να πράξουν το αυτονόητο.

Δημοσιογράφος: Κύριε Θεοδωρόπουλε πάμε λίγο στο αγροτικό, είναι η τελευταία μου ερώτηση. Επειδή βλέπουμε τις αντιδράσεις και τα μπλόκα των αγροτών, βλέπουμε και τους ελεύθερους επαγγελματίες να συμμετέχουν και βλέπουμε ότι ίσως στραγγαλίσουν σε εισαγωγικά την κυβέρνηση, τι πιστεύετε ότι θα δούμε τις επόμενες ημέρες; Εσείς έχετε οξυδέρκεια, τα βλέπετε με ένα διαφορετικό μάτι από αυτά τα μάτια των δημοσιογράφων, πες τε μου, τι βλέπετε να γίνεται; Να δούμε πόσο καλός μάντης θα είστε.

Β. Θεοδωρόπουλος: Μάντης δεν θα ήθελα να είμαι. Αγαπητέ μου Ηλία, δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση. Δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί ουσιαστικά υπάρχει ένα παιχνίδι στο οποίο εντάσσονται όλοι οι οποίοι διευθύνουν αυτή την εικονική πραγματικότητα και κάποια στιγμή θα έρθουν υποτίθεται σε κάποιον συμβιβασμό και μετά θα εξακολουθήσουν τα πράγματα όπως γίνεται 180 χρόνια τώρα στην χώρα μας.

Που σημαίνει ότι, εάν δεν αλλάξουμε τα πράγματα εμείς συθέμελα, εάν δεν τα αλλάξουμε όλα, εάν δεν αλλάξουμε τον τρόπο της εξουσίας να περάσει στον πολίτη να σταματήσει να υπάρχει το κράτος η δύναμη η οποία ουσιαστικά ανήκει σε κάποια νεφελώδη κατάσταση που δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που διευθύνουν στην χώρα μας, την δύναμη που λέγεται κράτος. Γιατί η δύναμη πρέπει να είναι των πολιτών, των δημοτών, αυτή είναι η πραγματική δημοκρατία. Εάν δεν περάσει λοιπόν η δύναμη μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες στους δημότες και παραμείνει στα χέρια του πολιτικού κατεστημένου και αυτών που υπηρετεί, τότε δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα. Και ένας μικρός συμβιβασμός να υπάρξει, η πορεία είναι προς την καταστροφή της χώρας μας, είναι προς τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Είναι λοιπόν καίριο τώρα να καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε την υποχρέωση να σηκωθούμε, έχουμε την υποχρέωση να καταλάβουμε τι έχουμε στα χέρια μας και ναι, να το απαιτήσουμε. Και ναι, οι αγρότες να καταλάβουνε τι πραγματικά τους ανήκει γιατί η γη τους είναι εκχωρημένη και από την Αγροτική τράπεζα έχει περάσει στην Πειραιώς και από την Πειραιώς έχει περάσει στην Alliance, που σημαίνει ότι έχει φύγει από τον έλεγχο.

Και επειδή όλα αυτά έχουνε δημιουργηθεί με ΦΕΚ και συμβάσεις είναι πάρα πολύ εύκολο αύριο μια πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση με μια πραγματικά Ελληνική βουλή με ένα ΦΕΚ να τα ακυρώσει όλα αυτά γιατί άδικα έχουν επιβληθεί τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις και να φέρει τα πράγματα στην ισορροπία και στην ιδιοκτησία που είναι πραγματικά του κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους.

Οφείλουμε λοιπόν όλοι μαζί να ενεργοποιηθούμε οι Έλληνες και να απαιτήσουμε το αυτονόητο, να απαιτήσουμε τα δικά μας και να διώξουμε αυτό το βρώμικο πολιτικό καθεστώς το προδοτικό που έχει φέρει τόσα δεινά στην χώρα μας.

Ι. Μπρουσκέλης: Μήπως ήρθε η ώρα κύριε Θεοδωρόπουλε να πούμε πάλι Σένγκεν ήτανε και πάει;

Β. Θεοδωρόπουλος: Το Σένγκεν είναι μία πλευρά του όλου προβλήματος το οποίο ουσιαστικά έχει δημιουργηθεί για να γίνονται εκβιάσιμα τα μέλη του. Έχουνε βάλει την χώρα μας να είναι ουσιαστικά ο προμαχώνας, να είναι ο κυματοθραύστης αυτών των εισροών από τους αλλογενής μετανάστες. Και ουσιαστικά μας έχουνε φέρει σε τόσο δύσκολη θέση. Είναι γεγονός ότι πραγματικά μας έχουνε στοχοποιήσει με αυτή την Σένγκεν και μας εκβιάζουνε και θέλουνε μέσα σε τρεις μήνες να δώσουμε απάντηση αν θα συμβιβαστούμε ή όχι.

Ο Έλληνας πάντα ήτανε μεγαλοπρεπής, ο Έλληνας δεν είχε ποτέ πρόβλημα όσον αφορά την φιλοξενία. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι οποίοι δημιουργούν την κατάσταση πρέπει πραγματικά να υποστούν τις συνέπειες. Οπότε μια πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση θα έφτιαχνε το αυτονόητο και θα προωθούσε αυτούς τους αλλοδαπούς οι οποίοι έρχονται στην χώρα μας κατευθείαν στον τόπο προορισμού που έχουνε σκοπό να πάνε.

Κοιτάξτε, τα πράγματα δεν είναι δύσκολα, τα πράγματα είναι εύκολα αρκεί να καταλάβουμε τι δύναμη έχουμε, αρκεί να καταλάβουμε ότι όλο αυτό το παιχνίδι της επικυριαρχίας είναι μια εικονική πραγματικότητα και αν πραγματικά δούμε την δύναμή μας δεν υπάρχει τίποτε να μας σταματήσει.

Προτρέπουμε τους αγρότες να καταλάβουνε και να διεκδικήσουνε μέχρι τέλους αυτά που είναι δικά τους καθώς επίσης και όλους τους Έλληνες οι οποίοι έχουν έρθει σε αυτό το αδιέξοδο να κάνουνε αυτή την δήλωση το εξώδικο εντολής εξουσιοδότησης για να απαλλαγούν από τα χρέη όλα.

Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

………………………

«ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ» ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ. Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 29/1/2900

Αφήστε μια απάντηση