Όλα έχουν την εξήγησή τους…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

11136661_10203774037463508_1927272386717851768_n1Panagiotis Kourevessis Καλημέρα σας !

Τι μέρα κι αυτή χθες ;

Ζούμε για μια ακόμη φορά , στα τελευταία 5 χρόνια , την <ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ>, δηλαδή δεν συμβαδίζει η λογική σκέψη του καθενός , με τις πράξεις του και τα λεγόμενά του .

Κι αν συνέβαινε στον καφενέ της γειτονιάς , υπάρχει ελαφρυντικό, γίνεσαι περίγελος σε στενό κύκλο ! .

Όταν όμως αυτό συμβαίνει στο Κοινοβούλιο ,το πράγμα διαφέρει !
Τα μάτια και τα αυτιά όλων είναι προσηλωμένα στο τι λέει και στο τι αποφασίζει , ο κάθε <βουλόμενος> ….

Αυτό το φαινόμενο θα με απασχολήσει σήμερα , όχι κάτω από πίεση , αλλά χαλαρά … γουλιά γουλιά και σεις να καταλάβετε και εγώ να το απολαύσω !!

……………..

Καλό μεσημέρι λοιπόν !

1ον. Κύριε Πρωθυπουργέ τελικά κατάφερες μέσα σε λίγο διάστημα , να εισπράξεις , δεν έχει σημασία πως το ερμηνεύει ο καθένας , την τεράστια αποδοχή του Κοινοβουλίου , με 224-230 ψήφους να στηρίζουν τις απόψεις σου σχετικά με την πορεία της χώρας στο <Τρίτο> Μνημόνιο !!!!

2ον. Θα τολμούσες άραγε να κάνεις τώρα ένα δημοψήφισμα με το ίδιο θέμα , δηλαδή —Αποδέχεστε Έλληνες , ΟΧΙ η ΝΑΙ , τους νέους και πολύ σκληρότερους όρους που μας επέβαλαν οι τοκογλύφοι δανειστές μας ;

3ον. Προκαταβολικά σου λέω ότι το ΟΧΙ , θα έπιανε 75% , εκ διαμέτρου αντίθετο αλλά και ισόποσο από τα ΝΑΙ , τα οποία εισέπραξες , στην ολονύκτια συνεδρίαση της Βουλής !!!

4ον. Ποιος ψυχίατρος μπορεί να ερμηνεύσει αλήθεια αυτό το <φαινόμενο> ( η λέξη έχει επικρατήσει διεθνώς , ως δείκτης του πρωτοφανούς γεγονότος ) , το οποίο συμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας και σηματοδοτεί την οικονομική πορεία της για αρκετές δεκαετίες και σε συνδυασμό με άλλα νομοθετήματα η Ελλάδα δεν χάνει μόνο την εθνική κυριαρχία της στα οικονομικά αλλά και εδαφικά κυριαρχικά της δικαιώματα !!

5ον. Όλα έχουν την εξήγησή τους , αρκεί κάποιος να θέλει να δει και να ακούσει την πραγματικότητα , χωρίς παραμορφωτικούς φακούς και ηχητικές παρεμβολές ( θα έλεγα και… ψεκασμούς αλλά δεν είναι ώρα !) και οι εξηγήσεις (δεν είναι μία και απλή) , είναι πολλές , άλλες απλές κι άλλες πολύπλοκες (χρειάζονται ειδικές γνώσεις και πολλές πηγές πληροφόρησης .

6ον. Ας αρχίσουμε λοιπόν να ξετυλάμε το κουβάρι των απλών και σύνθετων εξηγήσεων (από τις οποίες άλλες είναι απλές , άλλες είναι πολύπλοκες και άλλες ανήκουν στην κατηγορία <φαινόμενον> και μόνη υποχρέωσή μας (μου) να ερωτώ και να απαντώ , δίνοντας την ευκαιρία λόγω αριθμημένης κατάταξης , να απαντάτε στο η στα σχόλια σας να προσθέτετε και τις δικές θέσεις και απόψεις ! (με ζηλεύω για την δημοκρατικότητά μου ! )
.
7ον. Ερώτημα πρώτον . Κύριε Πρωθυπουργέ και Υπουργέ Άμυνας είναι αλήθεια ότι προ ολίγων ημερών υπεγράφη συμφωνία με το Ισραήλ , να μπορούν να εισέρχονται στην Ελληνική Επικράτεια , Ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ και αντίστροφα και ότι πραγματοποιούμε εδώ και πολύ καιρό κοινές ασκήσεις ;
Η απάντηση είναι ναι. Το προφανές είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να δεχτούμε <απρόσκλητη> επίθεση της γείτονος και συμμάχου Τουρκίας με τους δορυφόρους τους , Σκόπια , Αλβανία με αφορμή την ΑΟΖ.

8ον. Οι λόγοι λοιπόν της συμφωνίας έχουν μια πολύ καλή και λογική εξήγηση .Εξ άλλου οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ η θρυλική ΜΟΣΑΝΤ , είναι υπέρτερη ακόμη και της CIA . Το θέμα όμως έχει κάποιες παραμέτρους . Μία από αυτές ότι υπάρχουν αντίπαλοι του Ισραήλ , οι οποίοι γίνονται αυτόματα εχθροί μας . Δεύτερη ότι το γενικότερο υπόβαθρο της κοινωνίας μας , έχει ταχθεί θεωρητικά τουλάχιστον στο πλευρό των Παλαιστινίων.

9ον. Το άρθρο 995 του νόμου 4334/15 , το οποίο ψηφίστηκε εχθές , με την μορφή του κατεπείγοντος, αναφέρεται στην περίπτωση κατάσχεσης και της πρώτης κατοικίας και αγροτικών κατοικιών ή γεωργικών εκτάσεων , και το οποίο δίνει το δικαίωμα στον υποψήφιο πλειοδότη (Έλληνας αποκλείεται να είναι για λόγους κυρίως οικονομικούς ) ο οποίος θα είναι Ευρωπαίος Πολίτης , καταγωγής Εβραικής (το λέω αυτό σύμφωνα με στοιχεία που συλλέγω) .
Που είναι το κακό , θα μπορούσε οποιοσδήποτε πολίτης και εκτός Ε.Ε. να αγοράσει , κάτω από ορισμένες συνθήκες !

10ον. Το Ισραήλ είναι το μοναδικό Έθνος του πλανήτη , το οποίο δεν έχει χρέη . Σε ένα πόλεμο διαρκείας από το 1948 με 5ετή στρατιωτική θητεία με τεράστια έξοδα εξοπλισμών (διαθέτουν και πυρηνικά και στελθ ) , με πολύ περιορισμένη άγονη γη και με σημαντική αύξηση πληθυσμού , αναζητά για μια ακόμη φορά την γη της επαγγελίας .

11ον. Ο μοναδικός προσφερόμενος τόπος είναι η Ελλάδα , οποίος συνδιάζει τα πάντα . Κλιματολογικά , Ποιότητα ανθρώπων, Μέσα στο γκρούπ των Ευρωπαικών Κρατών , με ευκαιρίες ανάπτυξης και κυρίως μια <αρρωστημένη> επαρχία την οποία δεν θέλει να αξιοποιήσει τον φυσικό πλούτο της . Αυτή την εποχή δε αναγκάζεται πλέον να εκποιεί νόμιμα δια πωλήσεων γεωργικών εκτάσεων ή ακινήτων !

12ον. Εδώ τα πράγματα αλλάζουν . Αν οι υποψήφιοι αγοραστές ήρχοντο πριν 15 χρόνια , ότι και να αγόραζαν θα ήταν πανάκριβο . Βιώσαμε λοιπόν 15 χρόνια ένα οργανωμένο σχέδιο , <πτωχοποίησης> , με την συμμετοχή και συνενοχή όλων των Κυβερνήσεων της πτωχοποίησης , από Σημίτη , Καραμανλή , Παπανδρέου , Σαμαρά , έτυχε δε να κλείσει ο κύκλος στα χέρια του Τσίπρα . (Για παράδειγμα στην ιστορική Βάθεια της Μάνης , είμαστε 32 κληρονόμοι , τώρα ίσως και περισσότεροι κατέχουν αλλά δεν νέμονται τίποτα . Δεκάδες στρέμματα για μας ανάξια και να τα επισκεφτούμε μια φορά τον χρόνο , περιμένουν τον αγοραστή !!

13ον. Κύριε Πρωθυπουργέ , Κυρία Πρόεδρος της Βουλής , Κύριοι βουλευτές , γιατί με κάνετε να αισθάνομαι θεατής σε μια κακοστημένη παράσταση ; Γιατί υποτιμάτε την νοημοσύνη μας ; Τουλάχιστον αυτών που δεν τους πιάνει , το <ψέκασμα> , η προπαγάνδα , οι <στημένες> διαμάχες σας ; .

14ον. Στις 26-3-2015 Κύριε Πρωθυπουργέ λάβατε ένα εξώδικο από τον Αρτέμη Σώρρα , ο οποίος σας εγκαλούσε εντός 10 ημερών , να εκταμιεύσετε το ποσόν των 600 δις δολαρίων Η.Π.Α. , χωρίς όρους , με μόνη απαίτηση να καθήσετε στο ίδιο τραπέζι , να συνεργαστείτε για την διάθεση 2,4 τρις , δικά του χρήματα .
15ον , Αντί αυτού , παίζετε την τελευταία πράξη του 15 ετούς δράματος , δηλαδή την πλήρη υποταγή της Ελλάδας , με τον διεθνή διασυρμό της !

15ον. Αγνοήσατε επιδεικτικά την ύπαρξη του δικαιώματος στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα , ύψους πολλών τρισεκατομμυρίων .
Και λέω επιδεικτικά , γιατί η αναφορά έγινε σε ζωντανή εκπομπή , όπου δηλώσατε άγνοια <?> και ότι την επομένη θα απαντούσατε.
Δεν το κάνατε όμως . Δεν ξέρω και ούτε θέλω να ξέρω , αν απειληθήκατε από κάποιους , γιατί δεν θα το πίστευα .

16ον . Όλοι μα όλοι , είστε γνώστες του Ελληνικού θησαυρού . Όλοι μα όλοι συμμετείχατε στο <θέατρο> , το οποίο για σας ήταν απλώς ένα παιχνίδι εξουσίας , για την Ελλάδα και τους πολίτες της στο 95% , τουλάχιστον ήταν πράξεις διαρκούς <απιστίας> !

17ον. Η ιστορία καταγράφει τις πράξεις σας , σας χρεώνει με την πτωχοποίησή της , σας χρεώνει με τους αυτόχειρες , σας χρεώνει με τον μαρασμό της νεολαίας , σας χρεώνει με την απελπισία του άνεργου , σας χρεώνει με την απανθρωπιά σας απέναντι στους ηλικιωμένους !

18ον . ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ;
Ο ΜΕΓΑΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ 17-7-2015 ΞΕΚΙΝΗΣΕ !
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ , μην ρωτήσετε αστρολόγους , αλλά μετράτε από 2-8-2015 , μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου 2015 , όλα τα <φαινόμενα> των καιρών !!

………………………………………………………

Αλφειός: ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

04 Ιουλίου 2008 Άσκηση “Glorius Spartan 2008” και ερώτηση βουλευτών

20 Αυγούστου 2010 Τι ζήτησε ο Νετανιάχου από τον Παπανδρέου;

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: «ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΦΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΝΙΓΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ»

Αφήστε μια απάντηση