“ΛΑΓΟΣ” Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ; !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

proedgipel

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ … ΣΕ … “ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ” , ΛΕΝΕ ΟΤΙ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ !!

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΠΕΣΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ… 

Τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, πρώην Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, σύμφωνα με όσα είπε στη Βουλή κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού του 2015.

Το σκεπτικό του κ. Σηφουνάκη είναι να εκλεγεί πρόσωπο προερχόμενο από το χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά χωρίς να γίνουν εθνικές εκλογές.

«Η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και ο κίνδυνος διάλυσης της Βουλής εν μέσω κρίσιμων διαπραγματεύσεων είναι επικίνδυνη οδός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σηφουνάκης και σημείωσε ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ «έχουν την ευθύνη να προτείνουν ένα πρόσωπο εγνωσμένου κύρους πέρα από τα στενά κομματικά όρια».

«Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Προτάθηκε πριν από 10 χρόνια, πρόσωπο με ιστορία και αγώνες, μέρος μίας αδικημένης γενιάς. Πρέπει να προστατέψουμε την θεσμική αξιοπρέπεια και την θεσμική αυτοδυναμία του ανώτερου πολιτειακού αξιώματος. Πρέπει να μείνει εκτός κομματικών παιγνίων ο Πρόεδρος», υπογράμμισε και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ας το ξανασκεφτείτε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε στη γειτονική Ιταλία ένα «βιβλικό» πρόσωπο της Αριστεράς, ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ψηφίζεται από όλα τα κόμματα».

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε την δήλωσή του ότι δεν θα συναινέσει σε νέα μέτρα και επανέλαβε: «ισχύει η δέσμευσή μου». http://www.naftemporiki.gr (οι τονισμοί στο κείμενο δικοί μας)

ΕΤΣΙ, ΤΟ… Αναλαμβάνετε κ. Δήμα την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας… ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ … “Αναλαμβάνετε κ. Κωνσταντόπουλε …” !!

ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ !! 

ΠΑΡΑΒΛΕΨΑΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ … ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ … “ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΔΗΜΑΡΟΝΕΟΔΟΥΛΗ” !!! ΑΛΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ … ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΣΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 1974 … ΚΙ ΑΥΤΟΣ … 

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΟΥ… ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ …

170612220745_5779

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΧΑΖΑΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ: ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ (ΣΑΜΑΡΑ) ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ… «ΤΡΙΑ ΜΑΤΙΑ»;;; Antonis Samaras (politico, affiliato alla “Three Eyes”)

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ 5-7/9/2014

ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΑ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Αφήστε μια απάντηση