ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

 
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ∆ΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ∆ΑΝΕΙΟ∆ΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Αγαπητοί συνέλληνες και συμπατριώτες, στην καταγωγή και στην ψυχή,
• η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, «βγήκε στο σφυρί» και ξεπουλιέται στα αρπακτικά που καραδοκούν να την κατασπαράξουν και να αφανίσουν οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει, με πρόσχημα την οικονομική χρεωκοπία.

• οι κυβερνώντες της χώρας μας την ξεπουλούν σε τιμή ευκαιρίας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τις μεθοδεύσεις των αφεντικών τους με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους και τον αφανισμό του ελληνισμού.

• καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνο), που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ξεπουλημένων προδοτών κυβερνώντων μας, βομβαρδίζουν τον ελληνικό λαό με μηνύματα προσπαθώντας να τον πείσουν ότι τα μνημόνια είναι η μόνη σωτηρία για τη χώρα μας γιατί δεν υπάρχουν χρήματα και έχουμε χρεοκοπήσει και τον οδηγούν στην αυτοκτονία.

• συνέλληνα, σου λένε ψέματα και σου κρύβουν την αλήθεια μέχρι να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα και την υποδούλωση της χώρας μας στους κατακτητές και αφεντικά τους.

• χρήματα υπάρχουν όπως και Έλληνες με ψυχή που αγαπούν και αγωνίζονται για τη χώρα τους.

• ως Έλληνας στην καταγωγή, στην ψυχή και στην καρδιά αποφάσισα να κάνω κι εγώ το καθήκον μου και να βοηθήσω την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας και τον μαρτυρικό τόπο μας, για να ξαναλάμψει το μοναδικό φως που μόνο αυτή διαθέτει στους αιώνες και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο ύψος που της αρμόζει.

• στις 28-9-2012, προσέφερα με επίσημη πρόταση προς την ελληνική κυβέρνηση, δάνειο ύψους 600 δις. δολαρίων Αμερικής, μέσω χρεογράφων (IBOE), άτοκα για 100 χρόνια για να βγει η χώρα μας από την καταστροφική της πορεία.

• η ελληνική κυβέρνηση έως και σήμερα κωφεύει και αρνείται να αποδεχτεί την πρότασή μου γιατί δεν έχει ολοκληρώσει το ξεπούλημα το οποίο θέλουμε να σταματήσουμε.

• αντιθέτως όχι μόνο αγνόησε την πρόταση μου αλλά με κατασυκοφάντησε, με χλεύασε και με αποκάλεσε απατεώνα και χρυσοθήρα χρησιμοποιώντας πληρωμένους δημοσιογραφίσκους – αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους και αυτόκλητους προστάτες της Ελλάδος από τον απατεώνα Σώρρα και την ομάδα του.

• προσπάθησε να με φιμώσει με κάθε μέσο, με έσυρε στα δικαστήρια, με κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά όμως, δια της υπ’ αρ. 67650/ 13 απόφασης Δικαστηρίου, η δικαιοσύνη και η αλήθεια έλαμψαν και αθωώθηκα.

• αποδείχτηκε η αλήθεια της πρότασής μου όσο κι αν αυτό τους ενοχλεί και τους τρομάζει.

• οι κυβερνώντες στην πατρίδα μας τους ήρωες και τους αγωνιστές, τους πραγματικούς Έλληνες, τους στέλνει στην κρεμάλα, γιατί πάντα μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν ανθέλληνες στην ψυχή και στην καταγωγή γιατί μόνο έτσι μπορούν να επιβιώσουν.

• αγαπητοί συνέλληνες, συμπατριώτες, Έλληνες στην ψυχή και στην καταγωγή, παιδιά του φωτός, σας χρειάζομαι δίπλα μου, συμμάχους και συνοδοιπόρους στον αγώνα για τη σωτηρία και απελευθέρωση της χώρας μας για να ξαναλάμψει το φως και ο ήλιος, ο μοναδικός αυτός ήλιος της Ελλάδας μας.
σας δηλώνω ότι:

– Έχω καταθέσει τα χρήματα από τις 28/9/12.- είμαι παρών, όρθιος, αποφασισμένος, ανυποχώρητος. δε φοβάμαι κανέναν, δεν τρομάζω, δεν φιμώνομαι- έχουμε αυτά που χρειάζονται για τη σωτηρία της χώρας μας.

-Δεν έχω κόμμα χρώμα δόγμα γεννηθήκαμε πρώτα Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες

-Δε θα σταματήσω μέχρι να απελευθερωθεί η χώρα μου από τους κατακτητές και η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες και να κυβερνάται από Έλληνες.- το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. το ποτάμι είστε εσείς και εσείς θα ξεβρομίσετε τη χώρα μας από τα μιάσματα. – εγώ σας δίνω τα μέσα που οι άλλοι σας στερούν σε αυτό τον αγώνα της κάθαρσης, αν λέω ψέματα, δικάστε με και κρεμάστε με γιατί αυτό θα μου αξίζει.- πάμε μπροστά, αδέλφια μη σταματάτε, γίνετε χείμαρρος να απελευθερώσουμε τη χώρα μας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.

Υπογράφω και ζητώ:
..την εξέταση και αποδοχή της πρότασης Σώρρα από το Ελληνικό Κράτος με σκοπό την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός ισχυρού κράτους

Καλή λευτεριά

Κατεβάστε εδώ το Ψήφισμα Ελλήνων σε μορφή PDF:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

1.Συμπληρώνουμε τήν δήλωση και τήν υπογράφουμε
2.ΣΚΑΝΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ
3.ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ TAXYΔΡΟΜΙΚΑ (ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ) ΠΡΟΣ :ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Αφων Κυπραίου 112 Ελευσίνα Τ.Κ 19200

1502568_10204424385761898_2941305202161953961_n

1503281_10204424385521892_7022480677703261779_nΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
www.facebook.com/sorrasartemis

τηλ.: 2130 291644 Vodafone 6940 507389 • 6940 506948 •6940 507327 • 6943 638237 •6940 507357  Wind •6934 905164 • 6934 905173 •6934 905168  Cosmote 6978 515214 • 6978 516079

Internet

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

https://alfeiospotamos.gr/
www.alfeiospotamos.blogspot.gr

 

Οι ΟΜΑΔΕΣ μας στο Facebook:
1. ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
2. E5
3. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ARTEMIS SORRAS – Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
4. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ

5. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ “ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ……..”

«ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ» . ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ facebook ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .

7086_620925344687285_809303884505794970_n

  19 Σχόλια to “ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ”

 1. M6g2L4 wehzfodwkanl, [url=http://zlflogmzuhjj.com/]zlflogmzuhjj[/url], [link=http://viourqejqcdu.com/]viourqejqcdu[/link], http://mdqdspvhbwlq.com/

 2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΪΛ ΚΑΙ ΤΟ FAX ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ!!!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!! ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ. ( 4/4/2898 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΕΙ Ε.N.D.!!! 26% ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! https://alfeiospotamos.gr/?p=2071 )

 3. o Ellinismos pagkosmeios then mporoume na psifisoume???

 4. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.

 5. Πόσες υπογραφές έχουμε μέχρι τώρα?

 6. Συμφωνώ σέ ότι αναφέρει τό ψήφισμα τών ΕΛΛΗΝΩΝ καί παρακαλώ νά μέ εκπροσωπείτε σέ ότι αφορά τήν απελευθέρωση καί ανόρθωση τής ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας.

 7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ. ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΚΟΤΑΞΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!

 8. Συνελληνες θελω και γω να γραψω αλλα οταν πατω το Submit Comment χανοντε ολα.
  Τι να κανω?

 9. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!

 10. Εμείς στο εξωτερικό πως θα ενημερωθούμε καλύτερα;
  Υπάρχει καμιά ομάδα στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας;

 11. Έχω τα εκλογικά μου δικαιώματα

 12. […] Πάρτε αυτό το Ψήφισμα! Δεν είναι τίποτα! Δεν χρειαζόμαστε τα στοιχεία σας! Τα στοιχεία σας είναι παντού! Σε έναν λογαριασμό ΔΕΗ, ο καθένας μπορεί να πάρει στο γραμματοκιβώτιο που είναι τις πολυκατοικίες και εκεί βρίσκει και το ΑΦΜ, την διεύθυνση σας και τα πλήρη στοιχεία σας. Δεν το έχουμε ανάγκη. Εμείς που σας μιλάμε, είμαστε Έλληνες Πολίτες! Δεν είμαστε τίποτα! Δεν έχουμε σχέση με την κυβέρνηση, αλλά αγαπάμε αυτόν τον τόπο και τον θέλουμε, όπως τον πήραμε κι αυτός ο τόπος μας ανήκει καταπιστευματικά. Καταπίστευμα σημαίνει, Συνέλληνες μου, αυτό που εμπεριέρχεται σε μένα για να το χρησιμοποιήσω και να το δώσω ακέραιο στην επόμενη γενιά! Εμείς είμαστε Έθνος! Δεν είμαστε κράτος! Εμείς ό,τι παίρνουμε από τους προγόνους μας, πρέπει να το γυρίζουμε πίσω. Ξεπουλάνε τους δήμους μας, ξεπουλούν τα βουνά μας, ξεπουλούν τις παραλίες μας! Έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό; Όχι! σας απαντώ! Δεν έχουν κανέναν δικαίωμα να το κάνουν γιατί αυτό είναι Καταπίστευμα κι όλοι οι δήμοι ξέρουν, τι είναι Καταπίστευμα. Το Καταπίστευμα λοιπόν είναι ένα ακίνητο που μπορεί να αφήσει κάποιος στον δήμο, ο δήμος παίρνει το κέρδος που θα αφήσει αυτό το ακίνητο στο δήμο. Και το ακίνητο πρέπει να παραμείνει στον δήμο και να το διαχειριστεί και ο επόμενος δήμαρχος και ο μεθεπόμενος, έτσι ώστε να το βρουν και οι επόμενες γενιές. Όλο αυτό λοιπόν το κράτος, που το λένε «κράτος» μας ανήκει. Το ίδιο θα πρέπει να πράξετε όλοι σας! Κάνετε αυτό το ελάχιστο! Να πάμε μόνοι μας να διεκδικήσουμε τα χρήματα αυτά που είναι κατατεθειμένα δύο χρόνια! Να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει! Αυτά είχα να σας πω! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και διαθέστε και εσείς λίγο χρόνο! Είναι για την Ελευθερία μας! […]

 13. EAΝ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ

 14. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ 5 ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

 15. Θα ηθελα να μαθω πως θα γινει πραξη η συμμετοχη μας σε αυτο το ψηφισμα…μπορει να γινει πραξη? και ποσοι ψηφοι χρειαζονται για αυτο? και αν μαζευτουν τι γινεται μετα? ειμαστε κοντα στο να μαζευτουν? ειλικρινα θελω πολυ να πιστεψω οτι ολο αυτο ειναι αληθινο, αλλα χρειαζομαι μια σοβαρη και με επιχειρηματα απαντηση..ευχαριστω!!!

 16. Κυριε Σωρρας παρτε την Ελλαδα οσο πιο γρηγορα μπορειτε στα χερια σας θα ειμαστε διπλα σας μπειτε γρειγορα στα πραματα μπας και σωσουμε αυτη τη χωρα

 17. Την καλησπέρα μου. Πρέπει να σας πώ, πώς πατώντας σε σύνδεσμο της σελίδας για κατέβασμα της αίτησης, οδηγεί σε ακατάλληλο υλικό. Προσέξτε το, μάλλον έχουν βάλει το χεράκι τους κάποιοι πονηροί..

 18. ΝΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ . ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

...