Οκτ 112014
 

ceadcebdceb4cf85cf83ceb7-cf83cf84ceb7cebd-ceb1cf81cf87ceb1ceafceb1-ceb5cebbcebbceacceb4ceb1

……………………………………………….

Γιάννης Καλογερόπουλος

12388_1426029690975516_1288559917_nΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ !!!
Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ !!!
ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !
– ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΤ !!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!
– ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΤ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΤ !!!! ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΑ ΨΕΜΑΤΑ !!!
– ΕΧΕΙ Ο ΕΝΤ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ;;; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ Ο ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ Ο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ 15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΟΧΙ ! ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ;
ΠΟΙΟΝ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ;;; ΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ;;
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ;;;
ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ .ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΟΝΟ Ο κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΜΕΝΕΙ !! ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!
ΑΝΤΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ !
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ !
– ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΝΤ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΙ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ !!!!!
ΚΑΙ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕΣ 52 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ 15-20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ !!!
ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ !!!
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ
-ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΝΤ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !
– ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΝΤ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ !!! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ !

– ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΕΙ ΕΝΤ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΩΣ ΕΙ ΕΝΤ ! ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ !
ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε4 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ !!!!
ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!!
ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ !!! ΑΡΑ ΕΛΕΓΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ!
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
– ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ;;; ΩΣ ΤΙ ΤΑ ΖΗΤΑΣ;;; ΤΙ ΕΙΣΑΙ ; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ;
ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ; ΕΧΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ; ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΗ ; ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ;;;
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ;
ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙ ΕΝΤ !!
Ο ΕΙ ΕΝΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ 600 ΔΙΣ !
ΕΧΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ ΕΝΤ ;; ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΝΟΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΕΝΤ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ;
ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΝΤ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ;
ΑΝΕΛΑΒΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ε4 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !
ΑΝΤΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ !
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ 10ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ;;
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ;

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ :
ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ 300.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ 0,3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΕΙ 1,70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ Η 2,5 ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ 3 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΙΤΡΑ !
ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ 100,000 ΕΥΡΩ ! ΜΟΝΟ ΚΑΥΣΙΜΑ !! ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 10,000 ΕΥΡΩ !! ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΔΙΟΔΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ !
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ !
ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΣΥ !
ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΕΙ ΕΝΤ ;
ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ !
ΕΧΩ 2 ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΟΝΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΜΟΤΕΡ ΗΛ. ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΠΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ;
ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΕΙ ΕΝΤ ;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ! ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΕΙ ΕΝΤ ;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ! ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙ ΕΝΤ ; ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ; ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΟΔΑ Ο ΕΝΤ ;

ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙ ΕΝΤ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΕΝΤ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !!

10245309_10202415472320416_2817133122478500643_n

  29 Σχόλια to “ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ 10/10/2898 ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ”

 1. Ντροπή σε όλους σας λυπάμε πάρα πολύ την πατρ’ιδα και τους συπατριώτες μας που πίστεψαν σε ανθρώπους διχασμού. ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΙΣΘΕ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
  ΝΕΜΕΣΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

 2. Ειστε αξιοι της μοιρας σας!! δεν ξερω αν λες αληθεια αλλα αυτα για τα εξοδα σου σιγουρα ειναι ψεμματα. Σε τετοιο κρισιμο σημειο που βρισκεται ο αγωνας ειναι προδοτικο και απο τα δυο μερη να βγαινουν δημοσια και να τα λετε χυμα. Θα μπορουσατε καλιστα να επικοινωνησετε μεταξυ σας για να διευκρινησετε την κατασταση. Γιατι δεν βγαινει ο Σωρρας δημοσια να τα ξεκαθαρησειι αλλα μαλλον χρησιμοποιει εσας. Για μενα υπευθυνοι σε αυτη την κατασταση ειστε ολοι, εσεις, η ΕΝD, και ο Σωρρας. Γιατι δεν κατηγορεις τον Σωρρα που δεν βγηκε να τα πει ξεκαθαρα που φανταζομαι αυτος θα ξερει καλυτερα απο εσας. Αλλα μαλλον πιστευω οτι δεν θελεις να συγκρουστεις με το Σωρρα γιατι ξερεις καλα οτι εχει το χρημα. Θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι το προσωπο σου δεν μου γεμιζει εμπιστοσυνη, αντιθετα μου θυμιζει το κλασσικο ελληνικο ‘λαμογιο’. Ευχομαι να εχω αδικο και θα βγω να σου ζητησω συγνωμη.

 3. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η΄ΑΠΟ ΔΩ Ή ΑΠΟ ΚΕΙ ? ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΤΕΤΕΛΕΣΘΕ!!!!!!

 4. Τι ειναι ολα αυτα?που ειναι η αρετη?που ειναι η αισθητικη και που η αληθεια σε ολο αυτο που γινεται τις τελευταιες μερες???

 5. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ??

  ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ…

  ΠΡΟΤΙΜΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ…

  ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΒΗΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΟΥ..

  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

 6. Το πιο παράξενο που συμβαίνει εδω ειναι η σιωπή του κ. Σωρρα. Δεν εχει δει τις επιστολές που έστειλαν οι τέσσερις αυτοί διαφωνούντες;
  Αυτοί οι διαφωνούντες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με όλους τους συνεργάτες τους με κάποιο τροπο (εμεις οι αδαείς για συνεργάτες σας βλέπαμε) και να θέσουν τα ερωτήματα τους οπως έκαναν στην αρχή; Οι επιστολές δεν μπορούσαν να έχουν αλλο ύφος και άλλη φρασεολογία; Απ οτι φαίνεται όμως γράφτηκαν με αρνητική πρόθεση γιατι αν ηταν αλλιώς, θα ακολουθειτο αλλη διατύπωση.

  Φαίνεται πια ξεκάθαρα οτι υπαρχει αρνητικός συναγωνισμός μεταξύ σας υπαρχει ζήλεια ειναι ολοφάνερο. Δεν εχει καμμιά διαφορα αυτο το ξεκατίνιασμα, ούτε απο απλοϊκές γυναίκες που τσακώνονται μεταξύ τους αλλα ούτε και απο εφήβους που ασκεφτα και άδεξια προσπαθούν να μας δείξουν ποιος ειναι ο πιο ικανός.

  Εάν ηταν η ελευθερία της χώρας μας Ελλαδας και Κύπρου ήδη γεγονός δεν νομίζω να έκανε τον κόπο κάποιος να σας ακούσει.
  Δυστυχώς όμως για τον απελπισμένο κόσμο τίποτα δεν εχει κριθεί!
  Δεν νομίζω να νομιμοποιείστε πια να μας κάνετε μαθήματα συνένωσης. Δεν είσαστε άξιοι να ονομάζετε τον εαυτό σας υπεύθυνο όταν οι επικριτές σας που εσπερναν μεχρι χθες ψέματα τρίβουν τα χέρια τους απο χαρά.

  Εάν διαφωνούσατε με τις προτάσεις για συνεταιριστικές δεν μπορούσατε να επικοινωνούσατε μεταξύ σας και να τα βρείτε, παρά μονο γίναμε μάρτυρες του χειρότερου ξεκατινιασματος σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές;

  Τέλος η απορία μου ειναι η εξής.
  Με ποιο θάρρος οι διαμαρτυρομενοι και απο ποια θέση έστειλαν τέτοιες επιστολές απο την στιγμή που υπήρχαν οι “αρχηγοί” (το βάζω σε εισαγωγικά γιατι εσείς είπατε οτι δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι, και όχι ειρωνικά). και πρωτοστατες ειναι ο κ. Λαμπρακης και ο κ. Σωρρας. Ποιος τους έδωσε τέτοιο δικαίωμα και ενήργησαν συντονισμένα και πανομοιότυπα;
  Αυτο σημαίνει οτι μας έχετε για αφελείς και εκ δεύτερου οτι δεν αξιζουμε να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Εάν όμως δεν αξιζουμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, το ξεκατίνιασμα σας γιατι πρέπει να το παρακολουθούμε και να μας προκαλεί και θυμό και ντροπή;
  Σταματειστε τα μεγάλα λόγια λοιπόν δεν μας βοηθάτε.

 7. Ε !!!!!!!!!!! ΟΧΙ Κοι ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

 8. Na dw pios dimarxos tha sas parei sta sovara apo edw kai pera etsi pos ta kanate. Kai akoma xeirotera oi ligoi dimarxoi pou dextikane an tha sinexisoun giati sigoura tha niosoun prodomenoi. Krima…

 9. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ…
  ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΜΕΜΙΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΤΙΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ , ΟΜΟΨΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΥΠΟΥΛΟΣ…..

 10. Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ ! ! !

 11. Είχα αναφερθεί στην ανοιχτή επιστολή που έστειλε ο Χρήστος Μπαλαντίνας στον Μανώλη Λαμπράκη, ότι όλοι κάνουμε λάθη αρκεί να τα αναγνωρίζουμε. Και ότι αν τα αναγνωρίζουμε μας κάνουν καλό διότι παραδειγματιζόμαστε από τα λάθη μας και δεν τα επαναλαμβάνουμε.
  Εκ πρώτης όψεως το πρόβλημα δεν περίμενα να είναι τόσο σοβαρό, και περίμενα ότι γρήγορα θα αποκατασταθεί η τάξη, και ο αγώνας για την απελευθέρωση της Ελλάδος, θα συνεχιζόταν με μεγαλύτερο ζήλο. Δυστυχώς έπεσα έξω στις προβλέψεις μου, και το πρόβλημα αντί να το λύσουμε το μεγεθύναμε και δεν είμαι σε θέση να αντιληφθώ ποια θα είναι η κατάληξή του.
  Όπως εγώ καθώς και όλοι οι αγνοί συν Έλληνες πιστέψαμε σ’ αυτόν τον αγώνα, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας περιπαίζει. Απαιτούμε από τον Αρτέμη Σώρρα άμεσα να βγει και να πάρει ξεκάθαρη θέση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γιατί όσο καθυστερεί, όλος ο αγώνας που κάναμε θα πάει χαμένος, και αυτοί που θα πληγωθούμε περισσότερο θα είμαστε οι απλοί και αγνοί συν Έλληνες. Για ένα πράγμα όμως δεν έπεσα έξω. Ότι δηλαδή είχα παρατηρήσει πως υπάρχει μια διχοτόμηση, η οποία δεν έχει θέση στην συν ένωση. Κρίνοντας με ορθολογική και μόνο σκέψη Αρτέμη Σώρρα ότι αυτή τη στιγμή που γράφω τους προβληματισμούς μου δημιουργούνται παρατάξεις. Όσο λοιπόν το επαναλαμβάνω, εσύ καθυστερείς το πρόβλημα θα γίνετε μεγαλύτερο.
  Αναφέρθηκε στη χθεσινή ομιλία του στο artfm, ο Μανώλης Λαμπράκης, ότι για όλους είσαι ακριβοδίκαιος, και ότι δεν συγχωρείς κανένα λάθος. Στην περίπτωση όμως του Γιάννη Καλογερόπουλου ενώ κατ’ έκρινες τις ενέργειές του, πείρες την ευθύνη γι αυτόν διότι φοβόσουν ότι εκ των υστέρων θα σε εκβιάζει.
  Δεν είμαι σίγουρος εάν ο εκβιαζόμενος είναι καθαρός ή όχι. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.
  Για ένα πράγμα όμως είμαι σίγουρος.
  Ότι ο εκβιαστής σίγουρα δεν είναι καθαρός.
  Δεν αμφισβητώ τον αγώνα του Γιάννη Καλογερόπουλου, καθώς και πολλών άλλων συν Ελλήνων που κάνανε οργώνοντας όλη την Ελλάδα με τις ομιλίες των.
  Διαφωνώ όμως με μερικά από αυτά που γράφει σήμερα.
  Αγαπητέ Γιάννη στη Γιάννουλη Λάρισας που μίλησες, την ώρα του φαγητού καθόσουνα δίπλα μου, τα έξοδα τα πλήρωσε ο Χρήστος Θάνος, που ήταν και αυτός δίπλα μου από την άλλη μεριά. Επίσης εγώ όπως και πολλοί άλλοι συν Έλληνες συμβάλαμε για τα καύσιμά σου. Πιστεύω πως το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με τους άλλους συν Έλληνες που πηγαίνεις και κάνεις ομιλίες.
  Η ιστοσελίδα μου είναι: στοχαστής προβληματισμένος

 12. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΣΟΚΑΡΕΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ….ΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ????ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.ΑΣΧΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ????ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ?ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ

 13. να συνεχισουμε ολοι μαζι με τον στρατηγο αρτεμη και με τους αξιους βαλσαμακη και λαμπρακη τον αγωνα
  για την τελικη νικη και ελευθερη πατριδα μπροστα μονο μπροστα να σκασουν οι εχθροι μας που ειναι πολλοι καλη λευθερια

 14. Σοβαρα τα ερωτηματα που εγειρει ο συνελληνας Καλογεροπουλος. Περιμενουμε απαντησεις.

 15. Μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Θετει σημαντικα ερωτηματα και καλο ειναι να περιμενουμε τις απαντησεις.

 16. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Η EI-END ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ…………………………………………………………………………………………….
  ΑΧ!!! ΔΙΟΓΕΝΗ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!
  ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ!
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ;;;;;;
  ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ……………………………….

 17. Κυριε Καλογεροπουλε, μαλλον το κυριε δεν σου αξιζει. Εισαι ο δουρειος ιππος για τον Αντινοο. Εσυ εισαι που ειχες ξοδευσει τοσα χρηματα για να γυρνας ανα την Ελλαδα? Απο οτι φαινεται λεφτα συνελληνων απο ερανο χρησιμοποιουσες. Εισαι ο κλασσικος τυπος που ξαφνικα του δωσανε εδρα και πηραν τα μυαλα του αερα. Δεν σε κατηγορω εσενα αλλα λυπαμαι για τον Αρτεμη που ακομα σε κραταει διπλα του, Ποιος εισαι ρε φιλε που μιλας με αυτο τον τροπο, ενα λαμογιο, προδοτης εισαι και τιποτα περισσοτερο. Το υφος σου ειναι ανθρωπου χαμηλου πνευματικου επιπεδου που δυστυχως χρησιποποιει ελληνικα ιδεωδη για να γινει πιστευτος και μετα δουλευει υπογεια για να καταστρεψει αυτον τον αγωνα. Αν θελεις απαντησε μου σε αυτον τον ιστοτοπο σε αυτα που σου λεω. Το ονομα σου θα γραφτει στο μουσειο των προδοτων αν ποτε αυτη η χωρα ελευθερωθει. Θα σου προτεινα αν ποτε αναφερθεις ξανα στην Κρητη να πλυνεις πρωτα το στομα σου, λαμογιο, ξεραολα, αντιινοε…

 18. Καλογερόπουλε Go Home …
  Δεν αρμόζει σε Έλληνα αυτά που λες και κάνεις. Οποιαδήποτε διαφορά και να έχεις ,την λύνεις σαν άνδρας με τον αντίπαλο . Δεν διαλύεις το αγώνα για τη ελευθερία …. Μας βάζει μαύρες σκέψεις στο μυαλό μας και για το άτομό σου και για τους άλλου τρεις. Η καλύτερη υπηρεσία που έχετε να προσφέρεται στην Ελλάδα από εδώ και πέρα είναι είναι να σωπάσετε δια παντός..

 19. ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ!!… ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ END TΗΣ END… ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

  ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ END ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ

 20. Δεν μπορουμε να διανοηθουμε πως ενας αγωνιστης σαν τον Αρτεμη μπορει να εκβιαζεται απο ενα ανθρωπο σαν τον Γ.Κ. Ειναι επιτακτικη αναγκη να ξεκαθαρισει ο Αρτεμης την κατασταση αμεσα για να εχουμε καθαρη εικονα και να συνεχισουμε με κουραγιο τον αγωνα που ολοι μαζι ξεκινησαμε μονιασμενοι και αγαπημενοι.Αυτες οι κοντρες οι δικες σας που εσεις βαζετε πανω απο την αγαπησας για την πατριδα δεν οφελουν κανενα και στο τελος δεν μας ενδιαφερει τι προσπαθειτε να αποδειξετε εφ οσον αυτο δεν ειναι για το καλο της μητερας πατριδας.Ευχωμαι οι θεοι της Ελλαδας να σας φωτισουν να σταματησετε εδω τωρα και να μας δειξετε οτι οι πραγματικες σας προθεσεις ειναι για το καλο ολων μας και της πατριδας.

 21. Ωρεεεε…τί σας έπιασε; Ωρεεε συνέλθετε…εκτός κι αν είναι μέρος του σχεδίου και αυτό…χμμμ΄΄χρησιμοποιούμε τα ιδια τους τα όπλα΄΄ειπώθηκε ούκ ολίγες φορές…χμμμ…και πολεμάτε ποιόν; ή για ποιόν; ή με ποιόν;
  Εδώ μου φαίνεται οτι Ή κάποιοι πήραν εντολές, απειλήθηκαν,εκβιάστηκαν και ρωτούν αν αξίζει τον κόπο αυτό που ξεκίνησαν.
  Ή νίκησε ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ τύπου …΄΄τι ρόλο παίζουμε εμείς σαν ΕΙ ΕΝΤ τελικά;τους κομπάρσους του Σώρρα;΄΄
  Παρατήρησα οτι και ο Αρτέμης και οι ΕΙ ΕΝΤ συχνά αναφέρουν ΄΄ …και γώ / εμείς να μην υπάρχω / ουμε…τα χρήματα είναι εκεί για σας΄΄χμμμ….κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει εδώ.
  Κάτι έγινε που δεν γνωρίζουμε…

 22. Ζουμε πραγματικα την οδυσσεια εδω και καιρο αν το καταλαβατε συνελληνες ….Ολοι μας εχουμε παρει τη θεση του Οδυσσεα με τους συντροφους του για τη επιστροφη μας στη Ιθακη και το διωγμο των μνηστηρων(πολιτικων)απο το παλατι μας που λεγεται Ελλαδα.Σε Αυτη τη χρονικη στιγμη που διανυουμε,το καραβι μας περναει απο την τοποθεσια με τις περιφημες Σειρηνες….Ο μονος τροπος για να συνεχισουμε το ταξιδι μας ειναι να αγνοησουμε τα οσα λενε και απλα να τις προσπερασουμε.Ενα σκοπο εχουμε και ας μην το ξεχναμε’την επιστροφη μας στον τοπο που λεγετα Ιθακη..
  Οι προγονοι μας μας διδαξαν τα οσα θα συναντησουμε και μας εδωσαν τις λυσεις για να τα προσπερασουμε ολα αυτα.Τοσο απλα και κατανοητα….
  Για αυτο συνενωση Ελληνων απανταχου της γης χωρις κομμα,δογμα’χρωμα και προτιστος χωρις εχθρες μεταξυ μια για ενα και μοναδικο σκοπο που λεγεται Ελλαδα…
  Οσοι κουραστικανε η εκβιαστηκανε σιγα σιγα ας αφησουν τα σκιπτρα που κρατανε στους αλους και ας αποσυρθουνε,ευχαριστουμε για το εργο τους μα θα ειναι κριμα για μερικες αντιδικιες ολος ο αγωνας των Ελληνων να παει χαμενος..
  Ευχαριστω πολυ…
  Προμηθεας

 23. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΛΚΜΗΝΗ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΠΟΤΕ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

 24. ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ, Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΗΡΗ. ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΥΟΝ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΓΗ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΥΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

 25. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΝΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΘΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.

 26. Από τη στιγμή που ο Αρτέμης Σώρρας πήρε την απόφαση να μιλήσει, ας σταματήσουμε αδέλφια να γράφουμε την άποψή μας, γιατί πολλοί από εμάς μετά να ζητάμε συγνώμη για αυτά που είχαμε γράψει.
  Λίγο υπομονή και όλα θα τελειώσουν σύντομα. Παράκληση σας κάνω. Ευχαριστώ.

 27. […] κι ὁ καυγάς), τὰ ὁποῖα μπορεῖτε νὰ διαβάσετε ἤ ἐδῶ, ἤ κατεβάζοντας τὸ παρακάτω […]

 28. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙ (ΠΑΛΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ) ΦΙΛΟΥ!!

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΤΑ (7) ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ END (KAI ΣΤΙΣ 3 END !!) ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;;

  ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙ – ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ 15-9-2012 … ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ

  ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!
  ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ !!! (ΚΑΒΑΛΑ 16-11-2014 :ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ !!!). ΠΡΟΔΟΤΗΣ

  ΓΙΑΤΙ ;; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΕΓΛΥΦΑ” ΣΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΙΛΙΕΣ!!
  9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ! 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ Ο

  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ! 12 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Ο ΤΣΑΠΟΣ !!! ΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗ!! ΠΟΙΟΣ

  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;

  ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΓΩ;; ΕΠΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 18 ΒΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ END! ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΗΜΟΙΨΑΝ ΜΕ

  ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ !!!
  ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΟΥ!!!

  ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013, ΜΑΣ ΔΙΕΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 60-70 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΗΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΓΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ

  ΤΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙ!! ΤΟ ΔΙΕΒΕΒΑΙΩΝΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ END, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΕΠΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΔΕ

  Ο Υ Δ Ε Ι Σ !!! ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ END!! OXI ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΧΑΙΟ!! ΟΥΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ (Ο ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ … !!) ΟΥΤΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!
  ΣΗΜΕΡΑ (12-6-2016 ) ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 130 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .. ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΔΙΣ;;;;;
  ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;; ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;; ΠΟΙΟΥΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ;; ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ

  ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;; ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΙΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;;;

  ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 Ο ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ END … ), ΕΤΟΝΙΖΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ

  ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.420.000 …
  1.000.000 ΕΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΣΑΠΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ !!! (ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!)
  Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 2.420.000 ;; ΤΑ ΕΧΙΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙ;; ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ 2.420.00 ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ;;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ;; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΑΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ;;

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 15.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ END ;; (ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ)!! ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ

  ΦΑΝΕΡΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΙΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ END (ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 END !!) ;;

  ΤΙΝΟΣ ΗΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ;; ΤΗΝ 15-9-2012, ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΣΕ 75 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ) , ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ

  ΦΟΡΑ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ (ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ), ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

  ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΑΝΗΡΤΗΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!

  (ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙ . 70 130 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ). ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟΙ!

  ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΤΗΝ 6-8-2013, ΣΤΟ ΑΚΑΛΙ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΔΩΗ

  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙ, ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΙΟΒΕ, “ΧΑΡΤΙΑ” …) ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ .. RED PANTHER, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ (;) ΚΑΙ ΜΕ

  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΛΜΟΝ (;;) …

  ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΙΟΝ ;;;

  ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!!

  ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .. 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ … ΕΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
  ΜΕ 2.420.000 ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ΦΗΦΟΥΣ! ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ (Π.Χ. Η ΒΙΚΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ

  ΟΜΟΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ …. ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΦΥΣΙΚΑ !!!

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ;;;

  ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2014;; (ΔΥΟ ΕΤΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ): Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΗΝΑΣ! ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ! ΤΟΝ

  ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ !!! ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΡΘΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;

  ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΕΝΩ ΗΔΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η Ν.Δ., .. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ

  ΕΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, … Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ !!! ΜΕ ΒΑΡΕΙΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!
  ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΕΛΑΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΙ .. ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ!! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΟΙ ΚΑΙ

  ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ !!!

  Η ΕΝΟΤΗΤΑ !!!! ΕΑΝ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΟ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙΣ .. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5-6 %!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ !!!
  ΤΥΧΑΙΟ;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΗ!!
  ΟΥΔΕΝ ΓΑΡ ΕΡΠΕΙ ΕΣ ΓΗΡΑΣ ΧΡΟΝΟΥ …

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FB ΤΗΝ 10-10-2014 ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ “ΔΙΑΖΥΓΙΟ” …
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204165221283828&set=pb.1625199393.-2207520000.1465777311.&type=3&theater

  ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ

  ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ TV ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ 27-11-2014, 11 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΟΥ (!!!!) ΑΠΟ ΤΟΝ

  ΡΟΠΑΛΟΡΟΦΟΡΟ ΗΓΕΤΗ !!! ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΠΟ ΤΟ 43:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ)
  ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ..
  https://www.youtube.com/watch?v=GuA3VdgvfoM

  ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΑ … ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !! ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ “ΦΤΙΑΧΤΑ” ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ!

  ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΟΛΟΚΛΗΡΑ! ΟΧΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ – ΟΧΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ!!!

  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ

  (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΤΑΧΥΤΕΡΑ! ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΗ ΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ

  ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID !!)

...