Οκτ 072014
 

 

10649808_957762137582674_2557192896054949374_n

Ο Αρτέμης Σώρρας απαντά σε ερώτηση του δημοσιογράφου…

“Θέλετε να μάθετε αν θα κάνω κόμμα;…” ακούστε την συνέχεια… μετά το 31ο λεπτό…

  No Responses to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ””

 1. ρε παιδια, ναι, ο κ. λαμπράκης είναι βιαστικός, και θέλει να δώσει τους συνέλληνες χωρις προσανατολισμο επιλογη στις επόμενες εκλογές. και οι EI-END/Sorras μέχρι στιγμής οδηγει της πράξεις της απάνω στο καθεστωτικό σύστημα, είτε είναι συνταγματική οι οχι.

  πόσοι συνέλληνες ρωτουν τους τελευταίους μήνες ποιο κομμα να ψηφίσουν? αρκετή, να μην πω οι πλειοψηφία.
  λόγου έλλειψης χρονου και στις δημοτικες δεν μπορέσαμε να φέρουμε μεγάλη αλλαγή και ΕΞΟΥΣΊΑ στην διωξει τον καθεστωτικών αντιπροσωπων τον ξένον συμφεροντων.

  μέχρι ενός σημειο καταλαβαίνω και τους δυο. ο ένας θέλει να αποφεύγει τον κομματισμο, οποιος δεν ειναι δημοκρατία, και παρακατω να μην μπαίνει σε μια αβέβαιη διαδικασια με το ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., οποία εξυπηρετεί τους προδοτες να συνεχίζουν την γενοκτονια.
  ο άλλος θέλει να δοκιμάσει την τυχει της συνέλευσης μέσα τον εκλογών σε εθνικο επίπεδο, γιατι περιμενει επαναληπτικές εκλογές, κάτι που δεν εκτίμηση απιθανο.

  ύποπτο είναι οι λείψει διαλλακτικότητας στην κοινη στρατηγική.
  θέλω να πιστέψω, ότι οι δηθεν σχισμη είναι μια διαφοροποιημενη τακτική για την τελική διάλυση του διεφθαρμενου κατασκευασμα, λεγομενο ελληνική πολιτική.
  δεν ειναι πρακτικό ούτε αποτελεσματικο όλes τις κινήσεις και σκεψεις να δημοσιεύονται, και ασφαλεις κακόφωνες δυσπιστίας.

  όλοι οι φιλελεύθεροι ελληνες ειμαστε διατεθειμενοι για έναν μακρόχρονο αγώνα, αλλά μερικοί ανησυχούν μήπως με της τακτικης άγνοιας,διαφθοράς του καθεστως κερδιζοντας χρονο και βασανιζοντας τον ελληνα, θα βρουν μαζί με τα αφεντικα τους τροπους να διαλύσουν όλα τα εργαλεία που προσφερει οι κληρονομιά του κ. σώρρα και οι διανοούμενοι της οργάνωσης μαζί με όλους τους αγωνιστές απανταχού της γαίας.

...