Σεπ 202014
 

10649808_957762137582674_2557192896054949374_n

  No Responses to “Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Sorrasfm 19/9/2898”

 1. ΚΑΛΕΣΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΗ
  ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ END TΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 19/9/2014 ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΓΗΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο “ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ” ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ):

  ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!!

  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ END ΑΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ
  ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ END (ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ!! (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

  Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ END ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

  ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ END.
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΤΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ.
  ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΠΡΟΣ ΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ANA ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΠΟΥ END ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ – ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΜΕΛΟΣ.

  ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.
  ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ END XANΙΩΝ

...