Σεπ 172014
 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΚΡΗ

Προτείνουμε:

  4 Σχόλια to “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (vid)”

 1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ…

  ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΦΤΑΣΕ,ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ Η ΝΤΡΟΠΗ Σ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ… …

 2. ΣΤΕΊΛΤΕ EMAILS ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

  ΜΕ ΘΕΜΑ

  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ / ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

  διεύθυνση

  proedros@nd.gr

 3. Επιτέλους, γιατί αυτοί οι πραξει δεν γίνεται σε όλα τα γραφεία πολιτικών, από δημαρχία,βουλευτών, εισαγγελείς,υπουργών μεχρι τραπεζικων?! ποιος ο λογος?
  εάν δεν υπάρχει επισημη απαντησει, το επόμενο βήμα θα ειναι οι γραπτοι ασκήσει προσφυγeis..
  συνεργασία με έναν τίμιο νομικό του χωριού, όποιος ξέρει να για να μετακινείται στov τομέα του δημοσίου δικαίou.

  Αυτοί οι γενναιοι πατριωτες απλά ζητάνε τον λογο βάσει στοιχείων,από έναν αντιπρόσωπο του λαου, όποιος έχει την υποχρεωση να ελέγξει τα ντοκουμεντα και να ασκησει τα υπηρεσιακα καθηκοντα.
  Άντε τώρα, με τα στοιχεία σε όλα τα γραφεία πολιτικών.
  Oλους δεν μπορούν να υποβάλλουν την παραιτηση τους. μόνον νεες εκλογες, θα τους μεινει να συνεχισουν την προδοσία της χώρας.
  χάρη ! στους αποφασιστικους ελληνες, που οι υπολοιποι τους χρωστάμε να πράξουμε και να μην περιορίζονται οι δρασεις από τις σκέψεις αδυναμιας.

 4. Πού είναι ο σταυρός στο κοντάρι της σημαίας ; ο ε ο

  Κι όπως έχουν διπλωμένη και τη σημαία σε λίγο θα φύγει και από εκεί;
  Στο κοντάρι έχουν βάλει την κορυφή του μιναρέ που μας συνήθιζαν χρόνια να βάζουμε το μιναρέ στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας λέγοντάς το “κορυφή” και κατασκευασμένο στη Θεσσαλονίκη από γνωστούς ελληνόφωνους. Ας τη βάλλουν στο δικό τους. Ξέρουν αυτοί. Στο κοντάρι της σημαίας μας όμως όχι !

  Τής συγκεκριμένης ας τής το πεί κάποιος συντοπίτης της. Ούτε θα τόχει προσέξει.

  currier

...