Αυγ 072014
 

ΕΥΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ

  2 Σχόλια to “Συνέντευξη της Φλωρεντίας Εφραίμογλου στο Ράδιο Κρήτη για τις προτάσεις του EI END ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 7/8/2898”

 1. Ολοφάνερα στημένη εκπομπή για να λασπολογησουν το έργο της END και να σπείρουν αμφιβολίες στους ακροατές. Καμία αμφιβολία. Δηλαδή τόσο εκνευριστικος και απροκάλυπτος ηταν ο “δημοσιοκαφρος” και καλά κάνει να μην προκαλεί την νοημοσύνη μας. Και ο στημένος ακροατής; Ούτε να καλύψει την πρόθεση του να το εκμηδενίσει το θέμα δεν μπόρεσε. Απορώ πως άντεξε η κυρία και δεν έφυγε.

  Α ρε Ελλαδαρα μας. Τόσους προδότες μαζεμενους πρώτη φορά βλέπω. Αίσχος! Αίσχος!
  Που ειναι οι άλλοι συνέλληνες να τους τα ψάλλουν και να του πουν οτι έχουμε νοημοσύνη να μην μας υποτιμούν. Κανείς μας ας μην μένει σιωπηλός. Σκιστε τους στην διαμαρτυρία να μην το ξανακάνουν. Φτάνει πια να είμαστε τόσο άπραγοι. Τι αλλο θελουμε να μας κάνουν δηλαδή;

  Ούτε μια διαμαρτυρία;;;;;;; Δεν κατάφεραν ακόμη να μας ξυπνήσουν;

 2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΘΛΙΟΙ??
  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΕΚΟΠΤΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ..

  Ο ΔΕ ΑΚΡΟΑΤΗΣ,ΑΛΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ..

  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΝΩΜΕΣ…
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ..
  ΤΣΟΓΛΟΝΙ…Ε ΤΣΟΓΛΑΝΙ…ΕΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ..

...