Αυγ 072014
 
383880-galaxy_string_4Αλέξανδρος Μακεδόνας

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ “ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ“ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛEΕΙ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ, ΣΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ, ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2002, ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ VIDEO, ΑΠΟ 1.00 ΜΕΧΡΙ 1.24, ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΛΑΝΗΤΗ, (ΟΥΡΑΝΤΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ), ΔΙΔΥΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΩΗ!!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΗΣ – ΗΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΤΙΑΣ – ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ, 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ 365 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΤΙΑ. 
ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ VIDEO, ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ VIDEO, ΑΠΟ 8.15 ΜΕΧΡΙ 9.12, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ‘ΔΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, (ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΡΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ)!!! 
ΑΡΑ, Ο ΓΙΟΛΒΑΣ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟN ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΟ…

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2002!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7 – 7 -2013, (ΔΗΛΑΔΗ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!!) ΟΡΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASA:

ΔΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE, ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 

http://www.deite-to.com/βίντεο-της-nasa-έχει-αναστατώσει-τους-επι/2413

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASA ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ:

“Πριν απο 2 μέρες, (δηλαδή στις 5/7/2013), πήραμε φωτογραφίες απο το διαστημόπλοιο Rts-445-8 που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πισω απο το Ηλιακό στεφάνι.
Μετά απο αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός ( ονομάστηκε Πλανήτης Χ ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς απο τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.
Η απόσταση του απο τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα , ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η αποσταση γής και ήλιου με αποτελεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την γή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον “δούμε” μέχρι σήμερα.
Προκειται για έναν “δίδυμο πλανήτη” της γης.

Στο βίντεο που λάβαμε απο το διαστημοπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οπόια συνδέει μεσω ακτίνων λειζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο . Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.“

Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσιστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας απο ότι πιστευαμε!

Μετα τιμής

Dr Richard Andersons
Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 3
N.A.S.A
7/7/2013

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΓΙΟΛΒΑΣ ΤΟ 2002 ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΤΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ), ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ VIDEO, ΟΤΑΝ H NASA ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ 5/7/2013;!!!!!!!!!!

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ; 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ “ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ“; 

ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ. 
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ Η ΌΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ , ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΥ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ 5η ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ).
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΕ 2 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΟΥΝ ΩΣ ΚΥΚΛΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ:

http://ellania.pblogs.gr/2011/03/zoyme-se-deka-diastaseis-alla-den-to-antilambanomaste.html

ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ “ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ“, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ, (ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ). ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ!!!! 

ΕΤΣΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ: 

ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, Ή ΧΑΖΑΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, Ή ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ! 

  9 Σχόλια to “ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ “ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…”

 1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΟΥΝ .

 2. Κρατήστε μεγάλη επιφύλαξη για την εγκυρότητα του δημοσιεύματος περί της ανακοίνωσης από την NASA για την ανακάλυψη του διδύμου πλανήτη …

  Δεν κατάφερα να βρω την αρχική πηγή (NASA) , ο Dr Richard Andersons δεν φαινεται στο google να είναι στο ΜΙΤ, και η σελίδα πηγή (deite-to.com) για την ανακοίνωση έχει πρωτοσέλιδα με Μενεγάκη-Πάολα-Μα΄ρω Λύτρα… Αν παρόλαυτά έχετε στην διάθεση σας την ανακοίνωση αυτή, θα χαρώ να την διαβάσω αν την αναρτήσετε..

  Όσον αφορά την ζωή σε άλλους πλανήτες υπάρχουν και άλλα δημοσιεύματα των ΜΜΕ με ανακαλύψεις πολύ ενθαρρυντικές, όπως αυτό για τον πλανήτη Kepler 22 http://www.tovima.gr/science/physics-space/article/?aid=433498

  Φώς …ελευθερία …

 3. Το κείμενο που αναφέρεται ως προέλευση από την NASA έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ψεύτικου. Η πηγή είναι ανύπαρκτη, αυτός ο πρύτανης της NASA δηλαδή δεν υφίσταται ως πραγματικό πρόσωπο. Το δε βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο 9 μήνες πριν το κείμενο και όχι λίγες ημέρες.
  Το κακό είναι ότι μία ανυπόστατη είδηση ανάμεσα σε αληθινές υποβιβάζει την αλήθεια. Υποβιβάζονται δηλαδή τόσο οι πληροφορίες στο βίντεο με τον Γεώργιο Γκιόλβα όσο και του καθηγητή Νανόπουλου.

 4. Υπάρχει μια φυλή ανθρώπων και μια φυλή θεών.  Έχουν και οι δυο πνοή ζωής από την ίδια μητέρα. Χωριστές όμως δυνάμεις μας κρατάνε μοιρασμένους, και η μια είναι τίποτα, ενώ η άλλη έχει τον ορειχάλκινο ουρανό για σίγουρη Ακρόπολη. Κι όμως έχουμε κάποια ομοιότητα σε μεγάλη ευφυΐα και δύναμη με τους Αθανάτους κι ας μη ξέρουμε τι θα μας φέρει η μέρα.»
   (ΠΙΝΔΑΡΟΣ (ΣΤ’ Ωδή Νεμεονίκου)

 5. Προσοχή !!! Κάτι τέτοια άρθρα αρχίζουν κι εδώ να έχουν “άρωμα” από το site του γελοίου με τα “Κατοχικά Νέα”. Και επίσης, οι διάφοροι “υποστηρικτές” του οργανισμού ΕΙ-END, οι οποίοι βλέπουν και συναναστρέφονται στον ύπνο και στον ξύπνιο τους με “Ολύμπιους”, καλά θα κάνουν να ηρεμήσουν και να ξαναμπούν στο καβούκι τους, γιατί η μ@λ@κί@ πληρώνεται μία μέρα… Οι υπόλοιποι “αγνοί” (ακόμη) υποστηρικτές, επιτέλους ν’ αρχίσουν να χρησιμοποιούν το ΝΟΥ τους και να ελέγχουν τα πάντα, το κατά δύναμιν έκαστος. Τι σημαίνει δηλ. “το είπε ο κος Λαμπράκης”; Εσύ μυαλό δεν έχεις να τον ελέγξεις; Εξάλλου αυτό είναι κι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ελληνικού Πνεύματος. Δεν τα καταπίνουμε όλα αμάσητα. Ελέγχουμε. Κι αν βρεθεί λάθος το αναφέρουμε και συνδιαλεγόμαστε προς χάριν της Αληθείας. π.χ. οι Ασσύριοι είναι όντως από τον Α’ του Σειρίου; — το αστρόπλοιο Αθηνά και οι Αρκτούριοι υπάρχουν όντως; — ο στρατηγός Καλογεράκης είναι όντως σοβαρός άνθρωπος; — ισχύει το ζήτημα της κρίσιμης μάζας; — Υπάρχει όντως ελεύθερη βούληση ή μόνο βαθμοί ελευθερίας; — το Ελληνικό Αλφάβητο μπορεί να είναι μία επίκληση ή μήπως είναι Η Γενεσιουργός Αιτία; — τα orbs είναι οντότητες ή παιχνίδια του φακού με κόκκους σκόνης; — και τελικά — Η απόσβεση της μνήμης των όντων έχει γίνει από τις «Ανδρομέδειες» δυνάμεις ώστε κανείς να μην θυμάται τις «δυσβάσταχτες» μνήμες της εποχής της καταστροφής της Ατλαντίδας ή οφείλεται αλλού (σύμφωνα με υψηλόβαθμους ραββίνους στα λεγόμενα “διόδια” ή “luna parks” ?????

 6. Για να καταλάβω… ποια είναι η πλήρης και απόλυτα τεκμηριωμένη απόδειξη;;; Η συνομιλία του Γκιόλβα μέσω μέντιουμ στα αρχαία ελληνικά με τους εξωγήινους;;

 7. Πλατωνα εχεις απολυτο δικιο να μιλας με τετοιο υφος για τους “απιστους θωμαδες”…Εχει καταντησει πλεον αηδια το πως αντιμετωπιζουν τα πραγματα μερικοι. Ειναι τοσο πιονια και προβατα που δεν τολμουν καν να ονειρευτουν, γι αυτο και δεν μπορουν να δουν την αληθεια πισω απ ολα αυτα!
  Οταν ο αλλος δεν μπορει ή δεν τολμα να κανει ονειρα (που ειναι τσαμπα) τοτε τι να περιμενεις απο αυτον τον ανθρωπο?

  Πιστευουν το τι τους σερβιρει η τηλεοραση, οι εφημεριδες κλπ αλλα δεν πιστευουν τον πιο αληθινο και ευφυη επιστημονα του κοσμου! Βλεπουμε τοσο κοσμο να πιστευει κ να θαυμαζει τον Χοτκινγκ ο οποιος ως γνωστο εχει μια σχιζοφρενικη θεωρηση των πραγματων και μια αρκετα φανερη παρανοια λογω της ασθενειας του, αλλα δεν βλεπουμε κοσμο να περνει στα σοβαρα τα λεγομενα του κ. Γκιολβα.

  Ο καιρος γαρ εγγυς ομως…

  Ειναι ντροπη να βλεπει κανεις Ελληνες να σχολιαζουν αρνητικα τον κ. Γκιολβα…οπως αλλωστε τολμουν να κανουν και σχετικα με τον κ. Φουρακη.
  Ηταν και οι δυο πολυ σοβαροι και υπερ-εξελιγμενοι ανθρωποι…γι αυτο ο κοσμος τους ελεγε ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ. Γιατι καπου μεσα μας ξερουμε ολοι οτι για να εχει καποιος τοσο εξελιγμενο πνευμα και τετοια ευφυια, θα πρεπει να προερχεται απο πολιτισμο πιο εξελιγμενο απο αυτον της Γης.

 8. αυτα τα δημοσιευματα, εκτος απο καταφορα ψεμματα, ειναι και επιβαρυντικα για το σκοπο μας…πως περιμενετε να πεισω καποιον να με ακουσει, οταν ανεβαζετε τετοιες αηδιες? μα καλα δεν υπαρχει καποιος ελεγχος στο τι ανεβαζετε? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

...