Ευθεία παραδοχή της κυβέρνησης μέσω Χαρδούβελη ότι έχουν γραμμένη τη Δικαιοσύνη

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[… “Ακόμη κι αν τον Δεκέμβριο τελειώσουν τα Μνημόνια, δεν μπορούμε να ξαναπάμε στα παλιά” ανέφερε χαρακτηριστικά. ..]

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;… ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ! ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ’ ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”… ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙ 2300 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ… ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ… Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1821 ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΠΕΤΥΧΕ… ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ…

ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΟΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ… “Πολλοί γαρ αφορμήν εμπορίας την των πενήτων λαβόμενοι απορίαν, λέγει εν μιά των Νεαρών αυτού, ήν ο πάντα φέρων χρόνος ήνεγκεν, αντί φιλανθρωπίας, αντί οίκτου, αντί χρηστότητος, λιμώ πιεζομένους ορώντες τους πένητας, οι μεν αργυρίω, οι δε χρυσίω, οι δε σίτω ή άλλαις τισίν επιδόσεσιν ευώνως τας των ατυχούντων πενήτων εξωνήσαντο κτήσεις.” 

Δυνατοί ήσαν οι μάγιστροι ή πατρίκιοι, αι αρχαίς ή στρατηγίαις ή πολιτικοίς ή στρατιωτικοίς αξιώμασι τετιμημένοι, ή καθόλου εις συγκλήτου βουλήν απηριθμημένοι, οι θεματικοί άρχοντες ή απάρχοντες‘  προσέτι οι εκκλησιαστικοί άρχοντες, οι την προστασίαν και επικράτειαν των ευαγών ή βασιλικών οίκων έχοντες. Επί πάσι δε και όλοι όσοι “δια της ετέρων δυναστείας, προς ούς πεπαρρησιασμένως ωκείωνται, ικανοί εισιν εκφοβήσαι τους εκποιούντας ή προς ευεργεσίας υπόσχεσιν την πληροφορίαν αυτοίς παρασχείν.”

ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

………………………………………………………..

Ευθεία παραδοχή της κυβέρνησης μέσω Χαρδούβελη ότι έχουν γραμμένη τη Δικαιοσύνη

xardouvelis_6

Ο κυβερνητικός κυνισμός και η αμετροέπεια είναι φαινόμενα που πλέον δεν εκπλήσσουν κανέναν. Όμως χθες Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, δηλώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αδιαφορεί για τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της σε σχέση με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και τα δημοσιονομικά μέτρα που κατά καιρούς λαμβάνονται.

Η απίστευτη δήλωση του αντικαταστάτη του Γιάννη Στουρνάρα έγινε από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, με αφορμή τι άλλο; Τις δικαστικές αποφάσεις για τα ειδικά μισθολόγια και τους ένστολους που υποχρεώνουν την κυβέρνηση να επιστρέψει αναδρομικά τις περικοπές που πραγματοποίησε το 2012.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ιοι πολιτικοί είναι εκείνοι που αποφασίζουν για τη δημοσιονομική πολιτική και όχι η δικαστική εξουσία και πρόσθεσε κυνικά ότι: “η Δικαιοσύνη έχει λόγο για το τι είναι δίκαιο και τι είναι άδικο, αλλά δεν μπορεί να κάνει δημοσιονομική πολιτική”

Ο υπουργός Οικονομικών είπε επίσης ότι από τις δικαστικές αποφάσεις ασκούνται πιέσεις στα δημόσια οικονομικά και επί της ουσίας άφησε να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να εφαρμόσει επακριβώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων, πράγμα το οποίο πάντως έχει ξανακάνει με τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, εν αναμονή και της γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την ερμηνεία των συγκεκριμένων αποφάσεων.

Σχολιάζοντας το μείζον ζήτημα των “κόκκινων” δανείων, ο κ. Χαρδούβελης υποστήριξε ότι οι επιχειρηματίες θα πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλοι και να μην επιμείνουν σώνει και καλά να κρατήσουν την επιχείρησή τους στο σύνολό της, αλλά να επιτρέψουν την εισροή ξένου κεφαλαίου για να υπάρξει ισορροπία που θα βοηθήσει συνολικά τη οικονομία, ενώ έκανε λόγο και για βοήθεια από την πλευρά των τραπεζών, που ήδη έχουν χρυσοπληρωθεί για να σωθούν, από τον ελληνικό λαό. 

Ο Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε τέλος οπαδός των μνημονίων, διαβεβαιώνοντας τους εκπροσώπους του ΣΕΒ ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στις μεταρρυθμίσεις. “Ακόμη κι αν τον Δεκέμβριο τελειώσουν τα Μνημόνια, δεν μπορούμε να ξαναπάμε στα παλιά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

http://www.koutipandoras.gr/article/118741/eytheia-paradohi-tis-kyvernisis-meso-hardoyveli-oti-ehoyn-grammeni-ti-dikaiosyni

…………………………………………………………………………

Όταν η Βούλτεψη έγραφε πως θα έρθει η ώρα της Δικαιοσύνης και για Χαρδούβελη

………………………………………………………………………..

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση