Ιούλ 062014
 

507236-1459331_10202596741064725_699745502_nJohn Grigoriadis ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ:

Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΤΕ 100% ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο-Λ-Α ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.

ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΡΘΩΣΕΤΕ. ΣΕ ΒΑΘΟΣ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΟΚΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑ 2% ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ, ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΟΚΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΟΣΗ 2% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΞΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ.

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ.

…………………………………………………………………….

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

[ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Εξυπηρετείται και ο επαγγελματικός κόσμος του δήμου. Η συμμετοχή λοιπόν όλων και η χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος αυτουνού του ειδικού ταμείου δηλαδή του ειδικού σκοπού και πρέπει να δημιουργήσει τα έργα είναι να συμμετέχουνε αναγκαστικά μόνο και πρώτα οι δημότες θα πρέπει πρώτα κάτι να μην υπάρχει μέσα στο δήμο για να το πάρουμε από αλλού για να προχωρήσει η κατασκευή των έργων. Μέσα σε αυτό το κομμάτι που χρηματοδοτεί και όλους του επαγγελματίες άτοκα έχει την δυνατότητα και τους συμμετέχοντες επαγγελματίες αλλά και όλους δημότες να τους χρηματοδοτήσει με εντολή του δημάρχου άτοκα το ταμείο ειδικού σκοπού. 

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ – ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

Κατά αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει και άρση των βαρών που έχουν από τις τράπεζες δηλαδή το οικονομικό βάρος προς τις τράπεζες που έχουν από δάνεια οι πολίτες να αρθεί με εντολή του δημάρχου. Και πως δουλεύει αυτό θα σας πω δυο λόγια, δίνει εντολή ο δήμαρχος και λέει επειδή έχω ανθρωπιστική βοήθεια να εκτελέσω, έχω και κοινωνικές παροχές να εκτελέσω επειδή μου δίνει το δικαίωμα και το πρόγραμμα και ο νόμος να συμμετέχω ενεργά στο να έχει ο πολίτης κατοικία αντί να τους φτιάξω σπίτια όσοι έχουν πρόβλημα με την τράπεζα και τους έχει κατασχέσει το σπίτι. Δίνει εντολή στο ταμείο ειδικού σκοπού και τους λέει πήγαινε αγόρασε το δάνειο από την τράπεζα, πάρε τις υποθήκες εσύ ταμείο ειδικού σκοπού – προσέξτε όχι ο Σώρρας για να πουλήσει το δάνειο ή να το δώσει σε άλλη τράπεζα αλλά το ταμείο ειδικού σκοπού που δουλεύει υπέρ του δήμου και των δημοτών – αγόρασε όλα τα δάνεια λοιπόν, πάρε τις υποθήκες, σταματάς (τράπεζα) να κυνηγάς τον κόσμο, το ταμείο εσύ κρατάς τις εξασφαλίσεις που έχουνε δώσει στην τράπεζα και τους γυρίζεις τα δάνεια όλα σε άτοκη αποπληρωμή έως 35 μέχρι και 40 και 42 χρόνια και θα τους δώσεις 2 ή 3 χρόνια περίοδο χάριτος και θα επιστρέψουνε πίσω μόνο το κεφάλαιο άτοκα. Αυτό αυτομάτως είναι το μεγαλύτερο ευεργέτημα για όλους τους δημότες διότι όταν έρχεται κάποιος και σου πληρώνει το δάνειο σταματάει η τράπεζα να σε κυνηγάει. Στο γυρίζει άτοκο έως 35, 40, 45 χρόνια, ταυτόχρονα το ίδιο μπορεί να γίνει και με όλες τις υποχρεώσεις που έχει ο κάθε δημότης, δηλαδή χρωστάει στην εφορία έρχεται το ταμείο και του τα πληρώνει και τα αποπληρώνει στο ταμείο άτοκα χωρίς προσαυξήσεις και με περίοδο χάριτος 2-3 χρόνια.

Γιατί πρέπει να μεσολαβήσει η περίοδος χάριτος; Διότι από τη στιγμή που τα χρήματα είναι καταπιστεύματος και είναι όλοι δικαιούχοι και πρέπει όλοι να απολαύσουνε και να αποκατασταθούνε και πρέπει να μηδενιστεί η ανεργία, δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα αυτό πρέπει να μεσολαβήσει ένα διάστημα 1, 2, 3 χρόνια. Αυτό το διάστημα δίνεται περίοδο χάριτος. Από κει και πέρα συμμετέχοντας ο καθένας στα έργα είτε ως προμηθευτής είτε σαν συνέχεια ως υπάλληλος του δίνεται η ευκαιρία μέσα από τις απολαβές που θα πάρει από τα έργα ή από τον μισθό που θα παίρνει από την συμμετοχή του ως φυσικό πρόσωπο στην λειτουργία για την επάνδρωση του κάθε έργου, θα πληρώνει ένα πολύ μικρό ποσό άνευ τόκων και να ξεχρεώνει την υποχρέωση που είχε για να επιστρέφουνε και τα χρήματα στο ταμείο. Αλλά όλα αυτά άτοκα, δηλαδή σταματάει κάθε δίωξη από εφορία, από ΙΚΑ, από τράπεζες, γιατί έρχεται το ταμείο ειδικού σκοπού και τους τα αποπληρώνει και οι δημότες αποπληρώνουνε την υποχρέωσή τους έως και σε 45 χρόνια, ατόκως και με 2-3 χρόνια περίοδο χάριτος. Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο κοινωνικό και ανθρωπιστικό ευεργέτημα προς τους ανθρώπους, τι να πω. Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο μεγάλο είναι. ]

………………………………………………………..

10489873_10201900364902806_7061644660321622002_n

TAMIL

Προτείνουμε:

  4 Σχόλια to “ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…”

 1. ΠΟΝΗΡΟΙ????
  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΘΕΛΕΙΣ !
  …για να είμαστε ακριβολόγοι!

 2. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ……

  ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΘΑΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ Η ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ..

  ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΠΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ Τ.Χ.Σ.

  ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ.

  ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..

  ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..
  ΕΙΠΑΜΕ,Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ,ΟΛΟΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ,ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ..
  ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΗΛΙΑ,ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ,ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΦΕ..

 3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ …ΜΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ…

 4. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ Η ΑΝΤΟΧΕΣ [βλ .αυτοκτονιες ] ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

...