ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

END ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ 
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 
25-06-2014

ENDCHAN

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Να σας πω και το πολύ σοβαρό ο Αρτέμης και όλη η ομάδα δέχονται τρομερές επιθέσεις όχι μόνον, ξεχνάτε επί υλικού επιπέδου, ξεχνάτε επί πνευματικού επιπέδου σας λέω επί ψυχοτρονικού επιπέδου. Ο Αρτέμης όμως και όλη η ομάδα δεν σταματάει ούτε μία στιγμή την διαπραγμάτευση για να επανέλθει η ισορροπία στον πλανήτη.

Προσωπικά εγώ ως άνθρωπος, με την δική μου την φύση την ανθρώπινη σας λέω ότι πιστεύω ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις θα επιφέρουν την ισορροπία, δεν μπορώ όμως να σας το εγγυηθώ ενώ μπορούσα να το κάνω πριν από ένα μήνα.

Πριν από ένα μήνα δεν υπήρχε αυτή η μεγάλη τρομερή προειδοποίηση από εκείνους οι οποίοι επιβλέπουν. Έτσι λοιπόν ελπίζω σύντομα, δηλαδή στις επόμενες 1 ή 2 εβδομάδες να έχουμε κάποια συνισταμένη όλων των διαβουλεύσεων που γίνονται. Εάν αυτή η συνισταμένη είναι θετική θα είστε οι πρώτοι που θα το αντιληφθείτε. Πάντως νυχθημερόν και χωρίς καμία διακοπή σε όλα τα σημεία του πλανήτη υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν Ελλάνιοι, είναι 10 ομάδες γύρω γύρω στην Γη οι οποίες προσπαθούν να επαναφέρουν τον πλανήτη στην ισορροπία.

Οι ψυχοτρονικές επιθέσεις αυτή την στιγμή αφορούν 3 ομάδες, κυριότερες ομάδες, την ηγεσία της Ρωσίας, την ηγεσία της Κίνας και την ηγεσία της END. Προς θεού δεν θέλω να ακουστεί αυτό σαν κομπορρημοσύνη σας το λέω όμως επειδή το γνωρίζω καλώς. Αυτές οι τρεις δυνάμεις είναι εκείνες οι οποίες εάν συνεργαστούν θα επιφέρουν την αλλαγή στον πλανήτη χωρίς καταστροφή γι’ αυτό βάλλονται ψυχοτρονικά πάντα αυτές οι τρεις οντότητες.

pw

Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σας είπα ίσως σήμερα περισσότερα από όσα έπρεπε αλλά πρέπει με κάθε τρόπο να αντιληφθείτε ότι έχουμε φτάσει λίγο προ της πτώσεως των τειχών, επομένως να είστε ήρεμοι, σωφροσύνη, να έχετε στην ψυχή σας τον Ελληνισμό. Θα ήθελα να κλείσω με δύο πράγματα.

Τι είναι καταρχήν η εικονική πραγματικότητα την οποία βλέπετε με ένα δυο παραδείγματα, γιατί αυτό που βλέπετε γύρω σας δεν έχει να κάνει κάτι με την πραγματικότητα. Θα σας πω ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ. Από το λύκειο του Δαράτσου 150 παιδιά ξεκινούν να πάνε εκδρομή 50 σε κάθε λεωφορείο και 50 αεροπορικώς και θέλουν να πάνε από τα Χανιά στην Ζάχο. Το ένα αυτοκίνητο τρέχει με 50 χιλ. την ώρα και το άλλο με 70 χιλ. την ώρα. Όταν λοιπόν ο πρώτο αυτοκίνητο φτάσει έξω από το Ηράκλειο βλέπει ένα τεράστιο κοπάδι με πρόβατα, μόλις περάσει το αυτοκίνητο ο βοσκός βγάζει τα πρόβατα και βάζει γίδια – αίγες, περνάει τον δεύτερο αυτοκίνητο δεν βλέπει πρόβατα βλέπει αίγες και από πάνω πετάει το αεροπλάνο που θα πήγαινε αεροπορικώς. Αυτός που είναι από πάνω βλέπει ότι κάποιος πήρε τα πρόβατα και τα αντικατέστησε με αίγες. Ξαναγυρνάνε τα παιδιά στο Δαράτσο και τα ρωτάει τώρα ο καθηγητής, τι είδατε ; οι μισοί λένε ότι είδανε πρόβατα στο δρόμο, οι άλλοι μισοί λένε ότι είδανε αίγες και οι τρίτοι λένε ούτε πρόβατα ούτε αίγες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι οι ίδιοι άνθρωποι από την ίδια τάξη περάσανε από τον ίδιο δρόμο ‘φτάσαν στο ίδιο σημείο αλλά ο κάθε ένας από αυτούς διηγείται κάτι διαφορετικό. Έχουνε λοιπόν στο μυαλό τους μια εικονική πραγματικότητα, γιατί ; γιατί έχει σχέση με την κίνηση. Αυτό το οποίο ουσιαστικά καθορίζει την πραγματικότητα του κάθε ενός μας είναι η κίνησης του πλανήτη.

Εάν δηλαδή το πρώτο λεωφορείο που πήγαινε με 50 και το δεύτερο που πήγαινε με 70 είχαν την ίδια ταχύτητα θα βλέπανε το ίδιο πράγμα την ίδια ώρα. Βλέπετε λοιπόν τον χώρο και τον χρόνο, καταλαβαίνετε την εικονική πραγματικότητα. Φανταστείτε τώρα αν κάποιος παρατηρεί την Γη εκτός του πλανήτη, η Γη τρέχει με 548 μέτρα το δευτερόλεπτο περιστρέφεται, δηλαδή περίπου με 17 μίλια ήτοι 30 χιλ το λεπτό. Εάν κάποιος επιταχύνει την ταχύτητα της Γης θα φτάσει στην πραγματικότητα πριν από τον χρόνο όπως τον αντιλαμβάνεστε τώρα. Εάν όμως κάποιος σταματήσει ή μειώσει την ταχύτητα της Γης θα κάνει πολύ περισσότερο για να φτάσει εκεί και μπορείς να πας και πίσω. Αυτήν λοιπόν την εικονική πραγματικότητα θέλω να έχετε, και γιατί σας το λέω αυτό σήμερα, γιατί ότι βλέπετε γύρω σας δεν έχει να κάνει τίποτα με την πραγματικότητα. 

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Το δεύτερο, έχετε αντιληφθεί βεβαίως ποιος είναι ο σκοπός του Ελληνισμού. Ο σκοπός του Ελληνισμού η έννοια της δημοκρατίας και της ελευθερίας ποια είναι εντέλει ; η εξάλειψη του φόβου, η εξάλειψη της εξάρτησης.

Οι κοινωνίες των ανθρώπων έχουν δημιουργηθεί για ένα και μόνο λόγο να ελαχιστοποιούν τους φόβους και τις εξαρτήσεις, αυτός είναι ο Ελληνισμός, να μην φοβάσαι να αρρωστήσεις, να μην φοβάσαι να γεράσεις να μην φοβάσαι ότι δεν θα έχεις θέρμανση το χειμώνα, να μην φοβάσαι ότι δεν έχεις φαγητό να φας, να μην φοβάσαι τίποτα από αυτά. Αυτό είναι υποχρέωσης και αυτός είναι και ο σκοπός της οργανώσεως της κοινωνίας. Έρχεται τώρα το αντίπαλο DNA και κάνει ακριβώς το ανάποδο αντί να ελαχιστοποιεί τους φόβους τους επαυξάνει, όχι μόνο τους επαυξάνει αλλά σας βάζει και στο σύνδρομο της συνενοχής ότι εσείς επειδή δεν δουλεύετε αρκετά είστε τεμπέληδες, δεν έχετε να φάτε και έρχομαι εγώ ο Γερμανός ο τραπεζίτης ο Καζάρος να σας δώσω δάνειο. Που το βρήκε ο τραπεζίτης το δάνειο ; που βρήκε τα χρήματα να σας τα δώσει εσάς ; μήπως δούλεψε ποτέ στην ζωή του ; καταλαβαίνετε λοιπόν ότι είναι όλα μία εικονική πραγματικότητα ; και καταλαβαίνετε και την αρχέγονη, την ουσία του Ελληνισμού που είναι η ελαχιστοποίησης του φόβου και της εξάρτησης από οποιονδήποτε άλλο.

Πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία κάποια άλλη μέρα να συζητήσουμε πως ακριβώς ο Ελληνισμός μπορεί να ελαχιστοποιήσει εάν δεν μπορεί να εξαφανίσει εντελώς τον φόβο και την εξάρτηση με την οργάνωση της κοινωνίας, της ιδεώδους κοινωνίας όπως την έχει περιγράψει ο Αριστοτέλης, ο Πλάτων και οι υπόλοιποι. Θέλω να σας χαιρετήσω όλους, εάν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτησης θα είμαστε στην διάθεσή σας. Πρέπει να σας πω ότι οι υπόλοιποι συν-Έλληνες μας παραπονιούνται γιατί λέει έχουμε αυτήν την επικοινωνία με τα Χανιά και δεν την έχουμε και με κάποιον άλλον. Θέλω λοιπόν να πω στους υπολοίπους συν-Έλληνες το εξής, όποιος επιθυμεί να έχει τέτοιου είδους επικοινωνία την ψάχνει την δημιουργεί. Εμείς δεν αρνηθήκαμε ποτέ να επικοινωνήσουμε με το Σουφλί με το Διδυμότειχο, με την Θεσσαλονίκη ή με την Ηλεία, πέστε μας πότε και θα είμαστε εκεί. Θέλω όμως να πω ότι οι ερωτήσεις να είναι περισσότερο πρακτικές, περί του πρακτέου παρά θεωρητικές γιατί είμαστε σε ένα σημείο περίεργο στην εξέλιξη για την απελευθέρωση του Ελληνισμού. 

ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 
25-06-2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

Mn35

Αφήστε μια απάντηση