Ιούν 252014
 

e63d151a6ee76d8dd2d2ccebbea958ec_LVasilis Theodoropoulos ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ……ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

………..Στο επιτελείο του νέου υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη αναζητούν εναγωνίως του λόγους της άρνησης υποβολής δηλώσεων………………………..

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ
ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΡΗ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ .

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ και Κ.Ι.Σ.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΕΛΟΣ (αφού κάποιοι από τους πολίτες δεν πληρώνουν ποτέ, έχουμε δικαίωμα από το Νόμο να μην πληρώνουμε ποτέ όλοι οι υπόλοιποι)

………………………………………………………………………………………..

Ένας στους δυο Έλληνες δεν κατέθεσαν φορολογική δήλωση

Στα όρια του πανικού βρίσκεται η κυβέρνηση και ειδικότερα η νέα ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μοναδικό φαινόμενο. Μια εβδομάδα πριν την εκπνοή της ημερομηνίας για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων περίπου ο ένας στους δύο φορολογούμενους δεν την έχει υποβάλλει ακόμη.

Συνολικά 2,5 εκατομμύρια δηλώσεις σε σύνολο περίπου 5,8 εκατομμυρίων αναζητούνται από τους αρμόδιους του Taxis.

Χθες, σε μια πρωτοφανή ενέργεια το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά παρακαλούσε τους Έλληνες να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις δηλώσεις τους επικαλούμενοι τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες τους, υποστηρίζοντας ότι όσο πιό γρήγορα υποβάλλουν τις δηλώσεις τόσο πιο γρήγορα θα δοθεί η δόση του κοινωνικού πλεονάσματος στους δικαιούχους.

Στο υπουργείο εκτιμούν ότι το πρόβλημα δεν λύνεται εξ’ ολοκλήρου ούτε με μια ολιγοήμερη παράταση καθώς ο όγκος των δηλώσεων που απομένουν είναι τεράστιος.

Αυτό που πάντως επισημαίνεται είναι ότι ακόμη κι αν δοθεί παράταση, δεν μπορούν να αλλάξουν την προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης του επιπλέον φόρου που είναι η 31 Ιουλίου.

Στο επιτελείο του νέου υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη αναζητούν εναγωνίως του λόγους της άρνησης υποβολής δηλώσεων που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον δημοσιονομικό προγραμματισμό. Υπηρεσιακοί παράγοντες στην πλατεία Συντάγματος καταλήγουν στο ότι οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι προσπαθούν υποσυνείδητα να υποχρεώσουν την κυβέρνηση να μεταθέσει κατά τουλάχιστον ένα μήνα και την καταβολή των δόσεων του φόρου, καθώς στην παρούσα οικονομική συγκυρία αδυνατούν να καταβάλουν χρήματα μέσα στο καλοκαίρι.

Απειλές και παρακάλια

Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο διοικητής του ΟΓΑ δήλωσε ότι στις οικογένειες με παιδιά που δεν υποβάλουν τη δήλωση ως την Κυριακή 22 Ιουνίου δεν θα καταβληθεί η δόση του βοηθήματος στα μέσα Ιουλίου αλλά αργότερα.

Την Τρίτη, ο ίδιος αναγκάστηκε να δώσει νέα καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων και της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα σε μια προσπάθεια οι πολίτες να ανταποκριθούν στην πιο σημαντική υποχρέωσή τους απέναντι στο κράτος, αυτήν της υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

Η νέα προθεσμία που καθόρισε ταυτίζεται με την τελευταία ημέρα εκπρόθεσμης υποβολής των δηλώσεων, δηλαδή την 30ή Ιουνίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, δήλωσε την Τρίτη ότι όσοι θέλουν να λάβουν κοινωνικό μέρισμα με τα νέα διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια θα πρέπει να υποβάλουν φορολογική δήλωση και αίτηση ως τις 30 Ιουνίου, όπως διαβάζουμε στο koolnews.gr. Δηλαδή όλα τα επιδόματα που δίνει αυτή την περίοδο το κράτος έχουν συνδεθεί απόλυτα με τις φορολογικές δηλώσεις και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους σε μια προσπάθεια να σπεύσουν οι πολίτες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών και να εκπληρώσουν την εν λόγω υποχρέωσή τους.

http://www.prismanews.gr/index.php/oikonomia/item/78951-forologiki-dilwsi

  3 Σχόλια to “ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ! ΑΦΟΥ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;”

 1. Μακάρι μέχρι το τέλος της παρατάσεως, αυτοί τοι 2.500.000 πολίτες να μήν υπέβαλαν τις φορολογικές τους δηλώσεις. Άν όντως γίνει αυτό, θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα κατά του καθεστώτος. Αλλά ,δυστυχώς, ο Έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής. Στο τέλος, όλοι θα τρέξουν σάν κότες να την υποβάλουν.

 2. ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ. ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Κ.ΙΣ. ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 ΝΟΜΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΕΣΑ ΣΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΟΠΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ;;;; ΟΙ ΧΕΣΤΡΕΣ. ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΒΙΛΛΙΤΣΕΣ ΔΩΡΟ, ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ., ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΑΜ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ… ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑ ΑΡΕΣΕΙ, ΔΡΟΜΟ. ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…

 3. όχι δεν σεινεισφέρουν όταν απ την έδρα της βουλής , εχει ανακοινωθεί εσχατη προδοσία … δειτε και κοινοποιηστε ..η ωμή αλήθεια ειναι , οτι ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς . ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ,ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο ΚΑΙ 3)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ,και 4)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε )Eνώ ,. όσοι πολιτες αποφεύγουν να πράξουν τα άνω , ειναι προδότες λιποτάχτες και εγκληματίες
  δες .
  ΚΑΘΩς ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 97 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ).
  ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ…..
  ΔΕς ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ*ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ , ΟΥΤΕ υπέθαλψαν (εις βάρος της πατρίδας ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . και δεν καταπάτησαν το σύνταγμα .Ενώ διεκδικούν τα ‘οπλα και το εθνόσημο .. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=731829883550539&set=a.248838978516301.64058.100001706013263&type=1&theater

...