Ιούν 232014
 

ΠΑΤΡΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE Η ΕΚΠΟΜΠΗ HEROPAIDES ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ E.N.D. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ! 
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ:
https://www.facebook.com/HeroPaides ..Η εκπομπή hero-paides αναμεταδίδεται από τα εξής τοπικά κανάλια: High TV (Αττική) TvThessaloniki (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Νάουσσα, Κιλκίς, Γιαννιτσά) XTV (Χαλκιδική) TRM (Γρεβενά, Κοζάνη) ΕΝΑ Channel (Καβάλα, Δράμα) TV Ροδόπη (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη) Νtv (Σέρρες) Art-TV (Γιάννενα-Ηγουμενίτσα-Αρτα-Πρέβεζα) ORT Channel (Πύργος, Αμαλιάδα, Ολυμπία) NTV (Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ιτέα, Άμφισσα) Achaia Channel (Πάτρα, Αίγιο) ΑιγαίοTV (Δωδεκάνησα) ΣύροςTV (Κυκλάδες) ΙΟΝΙΑΝ TV ( Ν.Ιονίου) Best TV ( Καλαμάτα) DR Channel(Σπάρτη, Καλαμάτα, Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Κόρινθος) HBCHANNEL (internet) http://www.hbchannel.tv/ New Greek Tv (Νέα Υόρκη καλωδιακή Αμερικής)

  4 Σχόλια to “Η ΕΚΠΟΜΠΗ HEROPAIDES ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ E.N.D. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ!”

 1. Δεν νομίζω να κατάλαβε κανένας τις ασυναρτησίες του δήθεν παρουσιαστή απο τον κόσμο που παρακολουθούσε. Η συμπεριφορά του ηταν εξοργιςτικη.

  Όταν έχεις καλεσμένους τους δίνεις την ευκαιρία να μιλήσουν!!! Δεν τους χειρίζεσαι εώς να ηταν αγάλματα.

  Μπράβο στα παιδια της END που είχαν τέτοια υπομονή και δεν σηκώθηκαν να φύγουν και να τον αφήσουν.
  Ρωτούσε και απαντούσε μόνος του. Και τι έλεγε κανένας δεν καταλάβαινε.

 2. Ας μην είμαστε τόσο επικριτικοί. Η εκπομπή είναι ψυχαγωγική, όχι δημοσιογραφική, και απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό που χρησιμοποιεί δικούς του κώδικες γλωσσικής επικοινωνίας. Δεν θεωρώ ότι έλεγε ασυναρτησίες, απλώς έχοντας γνώση του είδους των θεατών της εκπομπής προσπαθούσε παρεμβαίνοντας, κάνοντας και κάποιους παραλληλισμούς, να παρουσιάσει την όλη υπόθεση με όσο πιο απλά λόγια γινόταν ώστε να γίνει πιο κατανοητή και προσεγγίσιμη στη μερίδα των νέων ανθρώπων που τον παρακολουθούν.
  Και μόνο το ότι σε μια ψυχαγωγική εκπομπή αποφάσισαν να αναδείξουν αυτό το θέμα αξίζει μπράβο γιατί φάνηκε πως το κίνητρό τους ήταν να αναδείξουν την υπόθεση και να προβληματίσουν τους θεατές τους στο βαθμό που τους ήταν δυνατόν, κάτι που μακάρι να έκαναν και άλλες παρόμοιες ψυχαγωγικές εκπομπές, εφόσον οι “σοβαρές” “δημοσιογραφικές” εκπομπές δεν το κάνουν….

 3. συμφωνώ απόλυτα με την αναλυση της Αθανασίαs. Oι φιλοπολεμικη θεση μερικών διαχωρίσει την απελευθερωτικη προσπαθεια. Kατ’ αρχήν εδειξαν το κουραγιο και την θεληση να παρουσιαζουν την δημοσιότητα ένα λεπτό θέμα.

 4. Ο παρουσιαστής προσπάθησε να προσεγγίσει το θέμα με έναν ιδιαίτερο τρόπο επειδή οι ” hero-paides” είναι μια σατυρική-ψυχαγωγική εκπομπή, με διαφορετική θεματολογία και απευθύνεται κυρίως σε νεανικό κοινό που έχει άλλους κώδικες επικοινωνίας όπως πολύ σωστά επισήμανε η Αθανασία.Υπήρχε απόλυτη συνεργασία με τα άτομα που ήταν καλεσμένοι.Ημουν και εγώ παρούσα στο γύρισμα και μπορώ να πω ότι η βοήθεια και η καθοδήγηση του Γιάγκου Ραφτοπουλου μέσα απ την τηλεοπτική του εμπειρία, ήταν πολύτιμη για την ανάδειξη του θέματος.Τον ευχαριστούμε σαν ομάδα EI END ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να μιλήσουμε με ελεύθερη φωνή χωρίς να υπολογίσει και ενδεχόμενες ίσως συνέπειες για την εκπομπή του.

...