Ιούν 082014
 

godfrey-bloom1Ο Άγγλος ευρωβουλευτής, Γκόντφρι Μπλουμ σε μία πραγματικά εντυπωσιακή ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο είπε πράγματα που δύσκολα ακούγονται στο βασίλειο του καθωσπρεπισμού!

«Μάλιστα, λοιπόν, κύριε πρόεδρε… σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη φράση του μεγάλου Αμερικανού φιλόσοφου Μάρεϋ Ροθμπαρτ ότι το κράτος είναι μια οργάνωση κλεφτών.

Η φορολογία είναι ένα σύστημα όπου πολιτικοί και γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα σπαταλούν με τον πιο ειδεχθή τρόπο, κι’ αυτό το μέρος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Συνταρακτικά, και ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν σας πιάνουν τα γέλια, όταν μιλάτε για φοροδιαφυγή.

Ολόκληρη η επιτροπή και οι γραφειοκράτες διαφεύγουν τη φορολογία.

Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν οι πολίτες

Έχετε κάθε λογής ειδικές συμφωνίες, φορολογικούς συντελεστές, υψηλά αφορολόγητα και συντάξεις όπου δεν πληρώνετε συνδρομές.

Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και εδώ κατηγορείτε τους πολίτες.

Λοιπόν το μήνυμα έχει αρχίσει να φτάνει στ’ αυτιά των πολιτών της ΕΕ, και σύντομα θα καταλάβετε πως οι Ευρωσκεπτικιστές επανέρχονται με όλο και περισσότερα μέλη, κι’ ακόμα χειρότερα για σας, καθώς ο κόσμος σας ανακαλύπτει δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει!»

http://kapagriniou.wordpress.com/2014/04/08/%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9/

  One Response to “Ο κόσμος σας ανακαλύπτει δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει !!!”

  1. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΘΕΟ ΛΟΥΛΟΥΔΗ (ΓΚΟΝΤ =ΘΕΟΣ ΦΡΙ= ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΠΛΟΥΜ=ΑΝΘΟΣ ~ΛΟΥΛΟΥΔΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ; ΜΑΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ …………..ΝΟΥΛΕΣ

...