ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Η Deutsche Bank ανήκει στον Σώρρα!

END ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

-Οκέυ, πήρες το κύπελλο, φέρε τώρα τα κλειδιά! Νο, νο, νο, δεν κατάλαβες! Άσε την τσάντα με τα χρυσαφικά! Δεν άκουσες τον Λαμπράκη; Η Ντόϊτσε Μπανκ κυρία μου! Α! Το εισιτήριο είναι έτοιμο! Πας για σερβιτόρα στο Γαϊδουρονήσι…!

10308373_684226334948500_4092862764463107978_nΜανώλης Λαμπράκης

Πριν από μία εβδομάδα η Εθνική τράπεζα της Ελλάδος προκήρυξε ανακεφαλαιοποίηση και ξέρετε ποιος έκανε την ανακεφαλαιοποίηση; Ο Soros. Ο Soros κατέβαλε όλο το ποσό για την ανακεφαλαιοποίηση της εθνικής. Σκοπός είναι επειδή από τους λογαριασμούς του καταπιστεύματος στην Γενική τράπεζα, στην Εμπορική, στην Ιονική τράπεζα οι οποίες ήταν προηγουμένως εν ενεργεία τις έχει απορροφήσει όλες τις τράπεζες η Εθνική.

Ερώτηση από ακροατή

Γιατί ο Soros κάλυψε όλο το κεφάλαιο της Εθνικής, που αποσκοπεί;

Μανώλης Λαμπράκης

Ο George Soros κοιτάξτε, σας διάβασε 11 λογαριασμούς ο Αντώνης. Η Αγροτική τράπεζα έχει απορροφηθεί από την Πειραιώς, η τράπεζα Άλφα επίσης. Η τράπεζα Αθηνών, η τράπεζα Αττικής, η Εμπορική, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Γενική. Ποιοι εχουνε μείνει; Η Εθνική και η τράπεζα Πειραιώς. Και οι 2 αυτές τράπεζες είναι ιδιοκτησία των Rothchild. Εκείνο που σχεδιάζουνε είναι να πουλήσουν την Εθνική στην Deutsche Bank. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι η Deutsche Bank είναι ιδιοκτησία του Σώρρα. Γιατί; Γιατί έγινε με μετοχικό κεφάλαιο του Σώρρα, ας την πουλήσουν. Ας την πουλήσουν στην Deutsche Bank.

Αντώνης Βαλσαμάκης

Με μετοχικό κεφάλαιο του Αρτέμη Σώρρα πάμε πολλά χρόνια πριν, πάμε στην τράπεζα της Ανατολής , να εξηγούμεθα. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα.

Απόσπασμα απομαγνητοφώνησης από την σύνδεση με END Χανίων 14-5-2014

Απομαγνητοφώνηση: Επιστημονικός

ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΜΙΛΙΑ…

ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΙΣ 14/7/2898 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση