ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ Facebook & Instagram ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΓΥΜΝΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ “ΖΩΗ” ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΡΙΞ

ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 

«Έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp: Φόβοι για το μεγαλύτερο χακάρισμα της ιστορίας

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !! ΠΟΙΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ;; ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ “ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ” ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑΣ “ΙΣΤΟΡΙΑΣ” ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΩΔΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ …

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΓΥΜΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ !!! ΜΕ ΜΙΑΣ ΟΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ … ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ … ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ … ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΙΩΣΑΝ “ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ” ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΤΡΙΞ “ΖΩΗ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ  … Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ … “ΚΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ; ΑΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ; ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ; ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ; ” …

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ …

………………..

Krikor Tsakitzian Μερικές ώρες έπεσαν, Facebook και Instagram, και λίγο έλειψε να έχουμε οικονομικό κραχ και ένα ολόκληρο κόσμο σε απόγνωση. Κατάφεραν με τη βοήθεια του Ζούγκεμπεργκ, να εγκλωβίσουν τη ζωή τους όλοι σε μια εφαρμογή. Να ζουν εικονικά μέσα από τα κινητά τους και να νιώθουν πως χωρίς αυτά είναι χαμένοι. Ότι τελειώνει η ζωή τους.

Κατέρρευσε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Έπεσε ο δείκτης της Wall Street κατά έξι μονάδες, η απόλυτη καταστροφή. Χάθηκαν μέσα σε λίγες ώρες δισεκατομμύρια δολάρια.
Κι όλα αυτά γιατί δεν λειτουργούσε το Facebook.
Οι χρήστες σε μια στιγμή ανακάλυψαν πως χωρίς αυτή την εφαρμογή δε ζουν.
Βλέπετε χρόνια τώρα έχουν ταυτίσει την ύπαρξή τους με τις δημοσιεύσεις σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα και σε μια εικονική πραγματικότητα, που απέχει παρασάγγας από την αληθινή ζωή. Ακόμη κι οι φωτογραφίες που αναρτώνται, ειδικά το τελευταίο διάστημα με τα τηλέφωνα νέας γενιάς που τις περνούν μέσα από φίλτρα, εμφανίζουν ένα άλλο άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πολλές φορές βλέπω φωτογραφίες γνωστών μου κυριών, τις οποίες δεν αναγνωρίζω μέσα από το Facebook. Όχι γιατί έχουν κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αλλά γιατί τις έχει παραμορφώσει έτσι η νέα συσκευή τηλεφώνου που τις έχει κάνει αγνώριστες.
Όλη αυτή η γύμνια των κοινωνιών, φάνηκε σε μια στιγμή που κράσαρε το σύστημα και έπεσαν οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Είχε συνηθίσει βλέπετε, να βρίσκεται σε ένα καφέ και να μη συνομιλεί με το σύντροφό του ή την παρέα του, αλλά να ασχολείται με το κινητό του και να κάνει περιήγηση ή chat μέσω μηνυμάτων. Τώρα έπρεπε να βρει να πει κάτι ή να κοιτάζονται αμήχανα.
Οι κυρίες ξαφνικά δεν είχαν που να αναρτήσουν τις selfie φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους. Κια χωρίς αυτές νιώθουν ένα τίποτα και πως δεν υπάρχουν. Η επόμενη λύση είναι για άλλες ο ψυχολόγος και για άλλες ο ψυχίατρος.
Οι influencers, αυτό το νέο φρούτο κοκότας, που περιφέρεται ξεβράκωτη στο διαδίκτυο λανσάροντας διάφορα επώνυμα προϊόντα επ’ αμοιβή και ταυτόχρονα ανεβάζοντας την ταρίφα της για κάθε είδους δραστηριότητα, αντίκρυσε τον κίνδυνο να μείνει χωρίς δουλειά. Στο μυαλό τους πέρασαν χίλιες κακές σκέψεις. Πάει περίπατο η ακριβή ζωή, τα ταξίδια, τα κότερα, οι εμίρηδες κι οι κακομοίρηδες. Οι πλούσιοι χορηγοί που τους καλύπτουν όλα τα γούστα, με ελάχιστα ανταλλάγματα που δεν έχουν και μεγάλο κόστος για τις ίδιες.
Πάνε όλα αυτά περίπατο. Ευτυχώς όμως, επανήλθε to Facebook και όλων η καρδιά πήγε στη θέση της και η ζωή τους επανήλθε σε αυτό το νέο τρόπο ζωής που έχουν ονομάσει κανονικότητα.

…………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙ ΘΕΤΟΣ ΣΑΣ

ΑΝΤΙ (ΘΕΤΕΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ. Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΤΙ ΑΞΙΑΚΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…

ΕΙΣΑΙ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;; ή “…το μόνο επιζών μέλος των Ανθρωποειδών” !! ;; ΝΟΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Ή ΖΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΖΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ … ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ;

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…!!!

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΜΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ (απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

…………………………………………………………………..