ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ… ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΩΝ Λ-ΑΘΡΟΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ UNHCR… !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΑΥΤΗΝ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ … ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” … ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΓΙΝΕ… ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ;;; ΜΕΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΑΠΟ 1ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 …

… ΠΟΣΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ;;; ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ;;; …

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΑΥΤΗΝ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ … ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” … ΑΥΤΗΝ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ !!!

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ – Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΟΡΔΕΣ ΑΤΑΚΤΩΝ ΜΑΧΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΛΑΘΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ !!!

ΑΠΟ ΤΑ “ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ”… ΤΟΥΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ… ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΣΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ…

ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (video) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ “ΔΟΜΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ !! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !!

… ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ … ΕΣΤΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ …

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ !!! ΟΣΟ ΑΡΓΕΙΤΕ … ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ … ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ

…………………………………………………………..

Οικονομική ενίσχυση με μετρητά στην Ελλάδα

https://help.unhcr.org/greece/el/h-ζωή στην Ελλάδα/οικονομική-ενίσχυση-με-μετρητά-στην-Ελλάδα-

1. Πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή που λάβατε

  1. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2021. Τα χρήματα που λάβατε στην κάρτα σας είναι η τελευταία πληρωμή εκ μέρους της Ύπατης Αρμοστείας. Από τον Οκτωβρίου 2021, οι ελληνικές αρχές θα είναι υπεύθυνες για την παροχή βοήθειας σε αιτούντες άσυλο για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών.
  1. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου εξέδωσε μια απόφαση (Υπουργική Απόφαση 115202/26.07.2021) σύμφωνα με την οποία τα ποσά του οικονομικού βοηθήματος αλλάζουν ως εξής: 
Όταν παρέχεται σίτιση
Μέγεθος οικογένειας   Ποσό 
1 άτομο άνω των 18 ετών  75 ευρώ 
Ζευγάρι ή ένας γονέας με ένα παιδί  135 ευρώ
Οικογένεια με τρία μέλη  160 ευρώ
Οικογένεια με τέσσερα μέλη  210 ευρώ
Όταν ΔΕΝ παρέχεται σίτιση
Μέγεθος οικογένειας   Ποσό
1 άτομο άνω των 18 ετών 150 ευρώ
Ζευγάρι ή ένας γονέας με ένα παιδί 270 ευρώ
Οικογένεια με τρία μέλη 320 ευρώ
Οικογένεια με τέσσερα μέλη 420 ευρώ

Οι ως άνω αλλαγές τέθηκαν σε ισχύ 26.07.2021. Για αυτό το λόγο το πόσο που λάβατε μπορεί να είναι μειωμένο συγκριτικά με παλαιότερες πληρωμές (αν η οικογένειά σας έχει δύο άτομα ή πάνω από 5). 

  1. Δικαιούχοι διεθνούς προστασίας (αναγνωρισμένοι πρόσφυγες και δικαιούχοι επικουρικής προστασίας) που διαμένουν σε δομές που λειτουργούν υπό την ευθύνη του κράτους και θεωρήθηκαν από τις αρμόδιες κρατικές αρχές ότι πληρούν τα κριτήρια ευαλωτότητας σύμφωνα με την ως άνω Υπουργική Απόφαση έλαβαν το ποσό που αντιστοιχεί σε ένα μήνα (για τον Αύγουστο). 
  1. Αιτούντες άσυλο που διαμένουν σε δομές που λειτουργούν υπό την ευθύνη του κράτους έλαβαν το ποσό που αντιστοιχεί σε δύο μήνες (για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο). Για αυτό το λόγο η πληρωμή που υλοποιήθηκε τον Αύγουστο και καλύπτει τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο είναι η τελευταία εκ μέρους της Ύπατης Αρμοστείας, μέχρι να αναλάβει το πρόγραμμα η Κυβέρνηση. 
  1. Αιτούντες άσυλο που δεν διαμένουν σε δομές που λειτουργούν υπό την ευθύνη του κράτους και για τους οποίους ζητήθηκε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου να λάβουν το οικονομικό βοήθημα καθώς το αίτημα στέγασής τους εκκρεμεί ακόμα, έλαβαν πληρωμή για τον Ιούλιο αναδρομικά, για τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, δηλαδή ποσό που αντιστοιχεί σε τρεις μήνες. 
  1. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι προπληρωμένες κάρτες της Ύπατης Αρμοστείας θα απενεργοποιηθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Θα πρέπει να γίνει ανάληψη των χρημάτων που υπάρχουν στις κάρτες πριν τις 15 Σεπτεμβρίου 2021.
  2. …..

2. Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με τον τερματισμό του προγράμματος οικονομικής βοήθειας ΕΣΤΙΑ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (από 16 Ιουλίου 2021)

Q: Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας;

A: Ναι, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ύπατης Αρμοστείας θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2021. Από την 1η Οκτωβρίου 2021, οι ελληνικές αρχές θα είναι υπεύθυνες για την παροχή βοήθειας σε αιτούντες άσυλο για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών. 

Q: Μέχρι πότε θα λαμβάνω οικονομική βοήθεια από την Ύπατης Αρμοστεία;

A: Η τελευταία καταβολή από την Ύπατη Αρμοστεία θα γίνει στις αρχές του Αυγούστου και το ποσό θα καλύψει δύο μήνες, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Q: Οι κάρτες μετρητών της Ύπατης Αρμοστείας θα απενεργοποιηθούν;

A: Ναι, οι προπληρωμένες κάρτες της Ύπατης Αρμοστείας θα απενεργοποιηθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Θα πρέπει να γίνει ανάληψη των χρημάτων που υπάρχουν στις κάρτες πριν τις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Η Ύπατη Αρμοστεία θα στέλνει τακτικές υπενθυμίσεις με SMS στους κατόχους των καρτών σχετικά με την προθεσμία της απενεργοποίησης. 

……

Q: Αν αντιμετωπίζω προβλήματα με την κάρτα μετρητών, τι πρέπει να κάνω;

A: Επικοινωνήστε με τη γραμμή βοήθειας για το οικονομικό βοήθημα. Παρακαλούμε δώστε προσοχή στο ότι οι προπληρωμένες κάρτες της Ύπατης Αρμοστείας θα απενεργοποιηθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 και θα πρέπει να κάνετε ανάληψη όλων των χρημάτων που τυχόν έχει η κάρτα πριν από αυτή την ημερομηνία. 

Q: Έφτασα μόλις στην Ελλάδα ως αιτών άσυλο, πώς μπορώ να καταγραφώ για να λάβω χρηματική βοήθεια;

A: Αν διαμένετε σε επίσημη κρατική δομή φιλοξενίας, ο φορέας που διαχειρίζεται την δομή αυτή θα ενημερώσει την Ύπατη Αρμοστεία για την παρουσία σας εκεί. Τέτοιες δομές είναι οι ανοιχτές δομές υποδοχής, τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), το στεγαστικό πρόγραμμα ESTIA, καθώς και ξενώνες φιλοξενίας που συνεργάζονται με το Υπουργείο. Οι νέες εγγραφές για χρηματική βοήθεια θα σταματήσουν μετά τις 20 Ιουλίου 2021. Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, η οικονομική βοήθεια θα παρέχεται μόνο σε αιτούντες άσυλο που στεγάζονται στις ανωτέρω επίσημες δομές υποδοχής/φιλοξενίας αιτούντων άσυλο, οι οποίες είναι αναγνωρισμένες από τις ελληνικές αρχές. Αν επιθυμείτε να κάνετε αίτηση για στέγαση σε μια επίσημη δομή φιλοξενίας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες αίτησης, που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://help.unhcr.org/greece/living-in-greece/access-to-cash-assistance/ (ενότητα 2).  

Q: Διαμένω σε ανοιχτή δομή υποδοχής / φιλοξενίας. Ως πότε θα επισκέπτονται τις δομές οι εταίροι της Ύπατης Αρμοστείας στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας;

A: Οι εταίροι της Ύπατης Αρμοστείας θα συνεχίσουν να επισκέπτονται τις δομές υποδοχής στην ενδοχώρα ως το τέλος Αυγούστου, για την παροχή τεχνικής υποστήριξης, ωστόσο από τις 20 Ιουλίου και μετά δεν θα γίνονται νέες εγγραφές ή έκδοση νέων καρτών. Θα είναι δυνατόν να αντικατασταθούν χαμένες κάρτες μετρητών, αλλά οι εταίροι της Ύπατης Αρμοστείας θα επισκεφθούν τις ανοικτές δομές φιλοξενίας μόνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το πρόγραμμα, με το να ρωτήσετε στην δομή όπου διαμένετε, και παρακαλούμε κρατείστε τις κάρτες σας ασφαλείς. 

Q: Τι πρέπει να κάνω για να συνεχίσω να λαμβάνω οικονομική βοήθεια μετά τον Οκτώβριο 2021;

A: Αμέσως όταν οι ελληνικές αρχές μοιραστούν με την Y.A. περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον μελλοντικό τρόπο της παροχής βοήθειας για την κάλυψη βασικών αναγκών, η Y.A. θα κοινοποιήσει ευρέως τις πληροφορίες αυτές. 

…….

3. Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με τη διακοπή της παροχής του οικονομικού βοηθήματος σε αιτούντες άσυλο που διαμένουν αυτόνομα (8 Ιουνίου 2021)

Ε: Είμαι αιτών άσυλο και διαμένω αυτόνομα (δεν διαμένω σε κάποια δομή φιλοξενίας), θα διακοπεί το οικονομικό βοήθημα που λαμβάνω; 

A: Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, από την 1η Ιουλίου 2021 το οικονομικό βοήθημα δε θα παρέχεται πλέον σε αιτούντες άσυλο που διαμένουν αυτόνομα. Ως εκ τούτου, η τελευταίας σας πληρωμή θα είναι για τον Ιούνιο 2021.  

Ε: Δεν έχω τα μέσα να επιβιώσω χωρίς το οικονομικό βοήθημα που μου παρεχόταν, τι πρέπει να κάνω τώρα; 

A: Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, το οικονομικό βοήθημα θα καταβάλλεται μόνο σε αιτούντες άσυλο οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι σε δομές φιλοξενίας για αιτούντες άσυλο αναγνωρισμένες από τις ελληνικές Αρχές. Αυτές είναι οι ανοιχτές δομές υποδοχής, τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, το στεγαστικό πρόγραμμα ESTIA, καθώς και ξενώνες φιλοξενίας που συνεργάζονται με το Υπουργείο. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για στέγαση σε κάποιες από αυτές τις δομές φιλοξενίας. Αυτό απαιτεί να απευθυνθείτε σε κάποιο φορέα παραπομπής. Μόλις εγγραφείτε ως φιλοξενούμενος σε κάποια από τις δομές θα είστε επιλέξιμος/η και πάλι για το οικονομικό βοήθημα.

Ε: Μπορώ να εγγραφώ σε κάποια από τις δομές φιλοξενίας, να λαμβάνω το οικονομικό βοήθημα και να μην μένω εκεί;

A: Όχι. Θα πρέπει να μένετε στη δομή φιλοξενίας. Κάθε μήνα η δομή φιλοξενίας θα επιβεβαιώνει την παρουσία και μόνο μετά την επιβεβαίωση θα συνεχίσετε να λαμβάνετε το οικονομικό βοήθημα.  

……..

……………………………………………………………………

………………………………………..
……………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..