Σύλληψη Παππά: Υποψήφια με τον Κασιδιάρη η Ουκρανή, για συνοικιακή σύμβουλος στο 1ο δ/σμα Αθηνών το 2019

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

christos-pappas-to-paraskinio-tis-syllipsis-stoicheia-akomi-kai-sta-skoypidia-epsaxe-i-el-as-561419020

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΗ … [ Η σχέση με τον Χρήστο Παππά. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του φυγόποινου χρυσαυγίτη, Περικλή Σταυριανάκη, ο πελάτης του δεν διατηρούσε μακρινή φιλία μαζί της. «Περίπου έναν χρόνο και όχι παραπάνω να την ήξερε» είπε χαρακτηριστικά… ]

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ [… όχι για δημοτική συμβουλος!
Για συνοικιακή σύμβουλος στο 1ο διαμέρισμα Αθηνών…] ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΣΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ !!!

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΦΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟ 2019 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ( ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΘΑΛΠΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ;;;

http://panusis.blogspot.com/2019/07/blog-post_24.html

………

http://panusis.blogspot.com/2019/07/blog-post_24.html

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ) ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ MASONIKO ΜΟΡΦΩΜΑ , ΠΟΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ “ΑΣΤΥΑΝΑΞ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …499836-Ï...-ÁÓÔÕÁÍÁÎ- ÌÉ×ÁËÏËÉÁÊÏÓ ÊÕÐÁÔÆÇÓ

Φωτογραφικά ντοκουμέντα: Μιχαλολιάκος και Παππάς με τη σβάστικα και το σήμα των SS

Μιχαλολιάκος: “Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945” !!! ΜΑ ΤΟ 1945 ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ !!!

……………………………………

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ …  Μια γυναίκα 52 ετών έκρυβε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, από τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι της στου Ζωγράφου, όπου συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, ομοϊδεάτισσα του υπ’ αριθμόν δύο της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο.

Μάλιστα, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”. Η υποψηφιότητά της είχε προκαλέσει και αντιδράσεις σε εθνικιστικές οργανώσεις, που δεν είδαν με πολύ καλό μάτι μια γυναίκα ουκρανικής καταγωγής να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.

Πρόκεται για την Ιρίνα Κρουσένιτσκα, γεννημένη το 1969 στην Ουκρανία, η οποία πολιτογραφήθηκε στην Ελλάδα με το ΦΕΚ Β’ 2026 της 13ης Ιουνίου του 2017, που φέρει την υπογραφή του τότε υπουργού Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Σκουρλέτη.

Η 52χρονη ήταν μέλος του κόμματος και θερμή υποστηρικτής των απόψεων της Χρυσής Αυγής και έμενε στην οδό 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου, όπου έγινε και η σύλληψη του Παππά.

………………………………………………

……………………………………………………………………………..