Ιαν 102021
 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ PRESIDENT https://alfeiospotamos.gr/?p=46186 ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ:

“ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΓΜΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ”

“ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ”

ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΤΕ ΣΤΟ PRESIDENT ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ !! Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ” ΣΤΟ Channel 9 !!!

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΞΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ !!! ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ( στο Pathfinder τότε που σήμερα δεν υπάρχει… ) !!!

ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ( ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ) ΑΦΟΥ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ( pathfinder ) ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ … ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ … Πλάτων Πισατίδης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ !!!

……………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ” https://www.youtube.com/watch?v=BtvZKh03PDA ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΕΞΗ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΕΤΣΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ barcode !!!

……………………………………………………………….

Sorry, the comment form is closed at this time.

...