ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ … ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ !!!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Theologia Choutou ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ …… ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….

…………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Ε ;;; ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ;;; ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ;;; … ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ …

ΛΟΙΠΟΝ … ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ … ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ … ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !!! ΝΑΙ !!! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ … ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !!! ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ !!!

Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

ΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΒΡΥΧΗΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΟΡΡΑΓΩΝΤΑΣ !!!

ΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ !!!

ΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ … ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΤΟ BRETTON WOODS !!!

ΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΙΣ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ !!!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ //// 600ΔΙΣ //// Τ.Χ.Σ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ! Η Ε.Ε., ΤΟ Δ.Ν.Τ., Η Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ! //// ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ. //// ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ! //// ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. //// ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ! //// ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ…ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ; //// ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!

https://alfeiospotamos.gr/?p=19085

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !

ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ !!!

ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ !!! ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΤΙ !!! ΑΝΑΥΔΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΙ !!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ !!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.