ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ 14/1/2899(2015)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 1ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 14 1 2899 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ & ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ 

[ Αρτέμης Σώρρας: Θα πω ότι είμαστε ένα δύσκολο κομμάτι γεωπολιτικό, αλλά πλέον τούτου όσον αφορά στο κοινωνικό μας κομμάτι και το βιοποριστικό μας κομμάτι είναι κάτι το οποίο το ρυθμίζουμε μόνοι μας. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι Έλληνες και πες τε μου από μια κυβέρνηση μετά τον Καποδίστρια, έναν Έλληνα. Αν μου πείτε έναν Έλληνα θα σας πω ακριβώς ότι ποτέ δεν ήταν Έλληνας. Πες τε μου έναν Έλληνα που κυβέρνησε και βλέπεται ότι όλα τα παιδιά εντελώς τυχαία είναι εβραίοι, πέραν από το εβραίοι πρέπει να είναι και δογματισμένοι. Είναι βάση δεδομένων και στοιχείων και αποδείξεων, όλες μας οι κυβερνήσεις μετά τον Καποδίστρια – καλά δεν μιλάμε για πριν, είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία το πριν – δεν είναι κανένας Έλληνας.

Άρα για όποιους καταλαβαίνουνε, δεν θα πω τη λέξη «μυημένοι», αλλά ας καταλάβουμε υπάρχει μία βιομηχανία κυβερνώντων, ηλιθίων ανθρώπων οι οποίοι δεν λένε τίποτα, οι οποίοι πρέπει να είναι συγκεκριμένοι, εγκάθετοι σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο τρόπος που ανεβαίνουν και που έρχονται, απλά έρχονται οι «γλάστρες» με αλλαγμένα ονόματα και είναι πάντα στην κορυφή. Έτσι για να διεκδικήσουνε πάντα το χρίσμα. Τα χρίσματα όμως, ξέρετε είναι αυτό που είπα όλα τα κόμματα, πες τε μου έχω άποψη για όλα τα κόμματα. Σήμερα στο κοινοβούλιο και να μην πάμε παλαιότερα ή να μην μου πείτε για άλλους λαούς που έχω πει.

Βεβαίως αυτό το σύστημα που λέω τώρα είναι σε όλους τους λαούς, ακόμα και στην Ευρώπη. Όταν μπήκε η Ευρώπη σε μία λειτουργία, 52 χώρες αναζητήσανε να κάνουν επιτρόπους, οι επίτροποι που βάλανε ήτανε εντελώς τυχαία 1.000 εβραίοι από όλες αυτές τις 52 χώρες, βάλανε για την κεντρική επιτροπή της Ευρώπης. Γιατί στην Ελλάδα όλος αυτός ο πληθυσμός, όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι είναι στοχευμένα συγκεκριμένοι στρατιώτες οι οποίοι είναι «κρυμμένα ονόματα», κρύβουν τα ονόματά τους, ντρέπονται για την γέννα τους. Όμως είναι σε μία συγκεκριμένη αποστολή κατά του Ελληνισμού και κατά του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού. Γιατί εντελώς τυχαία 1.000 άνθρωποι μπήκανε στην Ευρώπη οι οποίοι είναι εβραίοι; Για πιο μεγαλόπνοο σχέδιο; Και άντε και το κάνατε και μας ξέφυγε αυτό. Είδαμε λοιπόν όλο αυτό το καθεστώς στην παρακμή του. Μα η παρακμή του είναι δεδομένη, στοχεύτηκε να γίνει αυτό.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αρτέμης Σώρρας: Η εναλλακτική σας είπα είναι μόνο του Ελληνικού λαού. Από την ώρα που θα μαζευτεί ο Ελληνικός λαός σύσσωμος χωρίς κόμματα, χωρίς δόγματα, χωρίς χρώματα έχει τα πάντα στα χέρια του. Έχει τα πάντα. Από την άλλη βλέπετε ότι η βουλή πάει σε συνέλευση βουλής. Δηλαδή μαζευτήκανε τρία-τέσσερα κόμματα, τώρα από ότι αντιλαμβάνομαι εγώ δηλαδή πιστεύω και βλέπω ότι όλα τα κόμματα τελικά θα δείτε ότι θα γίνουν ένα, θα παντρευτούν όλα μαζί να κάνουν το υπερκόμμα. Δηλαδή πάλι στα κόμματα, πάλι στα κομμάτια. Όλα αυτά είναι διαιρεμένα κομμάτια το οποία συνεργάζονται τόσο άψογα.

Είδαμε έναν κομμουνισμό να συνεργάζεται τόσο άψογα με τα ακροδεξιά, με τα δεξιά, με τα ελευθερολαϊκά. Με όλα αυτά τα κόμματα συνεργαστήκανε τόσα χρόνια άψογα και συνυπάρξανε, φάγανε, συν-ήπιαν, μοιραστήκαν τα κέρδη, τις κλεψιές, τα πάντα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι όλος αυτός ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος, ωραία. Αν αυτό που κάνει ήδη το κοινοβούλιο τόσα χρόνια, δηλαδή οι εγκάθετοι, το κάνουνε οι Έλληνες αντιλαμβάνεστε την δύναμη που θα τους πάρουνε από τα χέρια. Και αύριο ο Ελληνικός λαός θα έχει μία Ελληνική συνέλευση με αντιπροσώπους που θα τους εκλέγει ο ίδιος. Έχουμε την δυνατότητα να εκλέξουμε τους αρχηγούς και να βγούνε από τη βάση από τους Έλληνες. Να μην είναι στοχευμένοι εγκάθετοι όπου τα ΜΜΕ να κάνουν δώρο στον Ελληνικό λαό τον πολιτικό του, γιατί αυτό γινόταν μέχρι τώρα. Θυμηθείτε ποιον πολιτικό έβγαλε ο Ελληνικός λαός, κανέναν. Όλοι τον φέρναν, τον έφερναν δώρο «πάρε και έναν, πάρε και έναν πρωθυπουργό, πάρε και έναν υπουργό, πάρε και έναν βασιλιά» μα γιατί; Να σας πω και κάτι και οι βασιλείς από τα αρχαία χρόνια βγαίνανε με εκλογές. Εμείς γιατί δεν εκλέξαμε τον βασιλιά μας και έπρεπε να μας τον φέρουνε; ]

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

……………………………………………………………………..

Anna Sfetkou 1828–1831, 3 χρόνια κοσμογονίας για την μικρή Ελλάδα, ο μόνος που παρέλαβε χάος και έφτιαξε κράτος, ξεκίνησε ως ιδεολόγος γιατρός στην Κέρκυρα που στις επισκέψεις κατ’ οίκον έβαζε διακριτικά κάτω από το μαξιλάρι του ασθενή χρήματα για τα φάρμακα, ως κυβερνήτης αρνήθηκε μισθό (δείτε τα πόθεν έσχες των σημερινών).

Στην πρώτη περιοδεία του μετά την άφιξη του, ο λαός που είχε συγκεντρωθεί ζητωκραύγαζε όχι μόλις είδε τον Καποδίστρια ντυμένο απλά και κάτισχνο από την ταλαιπωρία αλλά τον ταχυδρομικό διανομέα ονόματι Καρδαρά που ήταν ντυμένος
με βελούδινη, χρυσοκέντητη στολή.

Ο Κολοκοτρώνης δεν άντεξε και του μίλησε… «Και τι θέλεις να κάμνω Θεοδωράκη;»
«Η εξοχότης σου να ενδυθεί την κυβερνητική του στολή», έτσι ο Καποδίστριας οδηγήθηκε σε ένα κοντινό χάνι και φόρεσε τη δεύτερη στολή του που ήταν χειρότερη από την πρώτη!

Κυβέρνησε πράγματι αυταρχικά, λες που μέσα στο χάος υπήρχε άλλος τρόπος, δεν εμπιστευόταν κανέναν παρά μόνο συγγενείς
και φίλους, σύνταγμα δεν υπήρχε, ο Μαρξ τον αποκαλεί «πολιτικά ανυπόληπτο», στις διαμαρτυρίες απαντούσε «πρώτα δίνεις ψωμί σε αυτόν που πεινάει και μετά πολιτικά δικαιώματα».

Αφηγείται ο ίδιος: «…είδα πολλά εις την ζωήν μου, αλλά σαν το θέαμα εδώ εις την Αίγιναν, δεν είδα τι παρόμοιο ποτέ, και άλλος να μην το ιδεί… γυναίκες αναμαλλιάρες, άνδρες με λαβωματιές πολέμου, ορφανά γδυτά κατεβασμένα από τες σπηλιές (…) γέροντες μου ζητούσαν να αναστήσω τους αποθαμένους τους, μανάδες μου έδειχναν εις το βυζί τα παιδιά τους και μου έλεγαν να τα ζήσω και ότι δεν τους απέμεναν παρά εκείνα και εγώ».

Έφτιαξε τακτικό στρατό, έθεσε τον στόλο στην δικαιοδοσία της κυβέρνησης, μέχρι τότε τα πλοία ήταν ιδιοκτησία των καραβοκύρηδων, ίδρυσε την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, κατέστειλε την πειρατεία, ίδρυσε το Εθνικό Νομισματοκοπείο και καθιέρωσε τον φοίνικα ως εθνικό νόμισμα, ακόμα τότε κυκλοφορούσε το Τουρκικό γρόσι, οργάνωσε την πρώτη στατιστική υπηρεσία που διενήργησε την πρώτη απογραφή, ίδρυσε την εκκλησιαστική σχολή στον Πόρο, το ορφανοτροφείο και το πρώτο αρχαιολογικό μουσείο στην Αίγινα, εφάρμοσε την πρακτική της καραντίνας των κοινοτήτων που πλήττονταν από τις επιδημίες τύφου, ελονοσίας κλπ.

Έθεσε σε λειτουργία πάνω από 100 σχολεία με 10.000 μαθητές μέσα σε μόλις τρία χρόνια.

Εντυπωσιάζει η έγνοια του ακόμα και για τις λεπτομέρειες, γράφει στον δάσκαλο σχολείου στο Πόρο «στέλλω σοι ενδύματα διά τα υπό την διεύθυνσίν σου παιδία, ήτοι ανά μίαν φουστανέλλαν, δύο βρακία, ζεύγος εμβάδων, φέσιον, καπόταν και ζώνην. Αλλά πριν ενδυθώσι φρόντισον να κοπή η κόμη αυτών και να λουσθώσι καλώς. Έχε τον νουν σου ν’ αλλάζωσιν υποκάμισον και βρακίον καθ’ εβδομάδα, να πλύνη δε τα ενδύματα η οικονόμος του σχολείου. Να καταγράφης εις ιδιαίτερον κατάστιχον τα ενδύματα όσα λαμβάνεις και να μοι αναφέρης εγγράφως κατά μήνα τα περί της χρήσεως αυτών».

Εναντιώθηκε με σφοδρότητα εναντίον του τοπικισμού επιθυμώντας κράτος υπεράνω μικροσυμφερόντων.

Η απέχθεια του για τους προκρίτους δηλωμένη, γράφει στον Επίσκοπο Ιγνάτιο να μην δεχθούν την χρηματική βοήθεια της Ρωσίας και Γαλλίας γιατί θα τα φάνε μεταξύ τους όπως αυτά της Αγγλίας, σημειώνοντας ότι και σε άλλες χώρες κλέβουν το κράτος αλλά πουθενά αλλού τόσο κοντά σε αυτά τα «ανθρωπάρια» δεν ζουν οικογένειες άστεγες και πεινασμένες
μέσα στην αθλιότητα « Στοχασθείτε, δεσπότη μου, ότι αι άθλιαι αυταί οικογένειαι πάσχουσιν εξ αιτίας των κλεπτιστάτων αρχόντων, υπουργών τε και καπιτάνων».

Όρισε ο έλεγχος των επαρχιών να περάσει από τους προκρίτους στην κεντρική διοίκηση, αποστερώντας τους και το δικαίωμα να δικάζουν αυτοί τις προσωπικές διαφορές.

Χάρις στην διπλωματική του μαεστρία κερδίσαμε πολιτική ανεξαρτησία και όχι απλά αυτονομία όπως ήταν το αρχικό σχέδιο με καταβολή φόρου υποτέλειας στον σουλτάνο (1.5 εκ. γρόσια το χρόνο).

Συγκρούεται με τους Άγγλους για τα σύνορα (δεν ήθελαν την ενσωμάτωση Αιτωλίας και Ακαρνανίας που έθετε σε κίνδυνο την κυριαρχία τους στα Ιόνια νησιά) και το πολίτευμα (αξιώνουν ξένο κληρονομικό μονάρχη).
Οι Άγγλοι συμφωνούν με τον Αλεξ. Μαυροκορδάτο πως μόνο η εξόντωση του θα οδηγούσε στην κατάρρευση της «κερκυραϊκής» κυβέρνησης, όπως την έλεγαν ειρωνικά. Η υπονόμευση του Κυβερνήτη από εσωτερικό και εξωτερικό έχει αρχίσει, αποκορύφωμα της, η περίφημη ανταρσία της Ύδρας.

Γράφει ο Β. Ραφαηλίδης:
«Οι πιο ισχυρές οικογένειες στην Ελλάδα ήταν αυτές των Κουντουριωτών και Μιαούληδων της Ύδρας. Ο Λάζαρος Κουντουριώτης, πανίσχυρος εφοπλιστής διέθεσε τα ¾ της περιουσίας του υπέρ του αγώνα και έγινε ήρωας χωρίς να κάνει τίποτα άλλο. Όμως το ¼ που κράτησε για τον εαυτό του ήταν τόσο μεγάλο σε απόλυτους αριθμούς που έφτανε και περίσσευε για να ελέγχει τα πάντα, μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Γεώργιο και τον Ανδρέα Μιαούλη ονειρεύονταν τους εαυτούς τους άρχοντες, όχι μόνο της μικρής Ύδρας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.
Όπως ήταν φυσικό, ο ερχομός του «ξένου» Καποδίστρια τους χαλούσε τα σχέδια, κηρύσσουν ανυπακοή και στην πραγματικότητα ανακηρύσσουν την Ύδρα πρωτεύουσα μιας άλλης Ελλάδας, όπου τον πρώτο ρόλο θα παίζουν τα πλούσια νησιά του Αιγαίου υποταγμένα σε αυτούς.
Ο Καποδίστριας τραβάει τα μαλλιά του, δίνει εντολή στον Κανάρη να ετοιμάσει τον αγκυροβολημένο στον Πόρο ελληνικό στόλο να αποκλείσει την Ύδρα. Όμως, ο Μιαούλης με μια πειρατική ενέργεια από κείνες που μόνο αυτός ήξερε να οργανώνει καταλαμβάνει τον στόλο και συλλαμβάνει αιχμάλωτο τον δύστυχο Κανάρη, τον μέχρι χθες συμπολεμιστή του.
Ο Καποδίστριας ζητά τη βοήθεια των πρεσβευτών Αγγλίας, Γαλλίας και Ρωσίας. Ο Άγγλος και ο Γάλλος του την αρνούνται, η υπονόμευση του γίνεται πια επίσημη. Ζητάει απ’ τον Μιαούλη να φύγει ήσυχα, ο Υδραίος εγκλωβισμένος απ’ τον εμπορικό στόλο, γίνεται θηρίο και πυρπολεί τη μεγάλη φρεγάτα «Ελλάς». Σημαδιακό το όνομα του πλοίου. Η πυρπόληση της «Ελλάς» απ’ τον ίδιο τον Έλληνα, συμβαίνει την 1η Αυγούστου 1831, μαύρη ημέρα της Ιστορίας μας , τώρα που αρχίζουν οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 200χρονα της Επανάστασης ας την ξαναθυμηθούμε.

Το πείραμα Καποδίστρια απέτυχε γιατί οι Έλληνες θέλουν να έχουν κράτος αρκεί να είναι το δικό τους κράτος, μέχρι και σήμερα η Ελλάδα είναι γεμάτη Μιαούληδες.

Εάν ο Έλληνας διορίσει το εαυτό του και όλη του την οικογένεια στο Δημόσιο τότε μόνο αναγνωρίζει το κράτος ως Ελληνικό
αλλιώς του είναι ξένο. Ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης ισχυρίζεται ό,τι η Ελλάδα τού όφειλε, δεν της όφειλε.
Ο Καποδίστριας του απαντά πως αυτός και άλλοι 25 ήταν η κατάρα του έθνους!

Για τον ακέραιο χαρακτήρα του, ο Γκαίτε γράφει:
«Ο Καποδίστριας πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει όλους τους ανθρώπους τόσο τίμιους όσο τίμιος ήταν και ο ίδιος»
προσθέτει όμως προφητικά «Θα σας αποκαλύψω ένα μυστικό, που θα φανερωθεί αργά ή γρήγορα. Ο Καποδίστριας δεν θα κυβερνά πολύν καιρό ακόμα την Ελλάδα.. Δεν έχουμε κανένα παράδειγμα όπου άνθρωπος γραφείου υπέταξε στρατηγούς!.
Στο άκουσμα της δολοφονίας του κραυγάζει « …από σήμερα, παύω να είμαι Φιλέλλην….».

Αντίθετα, η εφημερίδα της Ύδρας «Απόλλων», όργανο του Μαυροκορδάτου, 10 μέρες μετά την δολοφονία θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της με τίτλο: «Παύομεν την έκδοσιν της εφημερίδος μας, επειδή απολαύσαμεν τον σκοπόν μας – ο τύραννος δεν υπάρχει πλέον».

Ο Κ. Τσάτσος γράφει: «Αν ο Βενιζέλος έκανε τη Μεγάλη Ελλάδα, ………. ο Καποδίστριας έκανε την ίδια την Ελλάδα».

Το όραμα του για την Ελλάδα διατυπωμένο επίσημα « Πρέπει η Ελλάς να κηρυχθεί ομοφώνως δια των Μεγάλεων Δυνάμεων
χώρα αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο εις τας Επιστήμας και την διαφώτιση του ανθρώπινου γένους, το έδαφος της να κηρυχθεί εκ των έξω απρόσβλητο, εσωτερικά δε να κρατηθεί μακράν πάσης ξένης αναμίξεως….. τέλος οφείλει ……….η Ελλάς να κηρυχθεί ……….δια όλη την ανθρωπότητα κράτος Ιερόν, ………………κέντρο εκπαιδεύσεως όλων των Εθνών!

( ΦΩΤΟ Θεόδωρος Κοκκινίδης τιμά τον κυβερνήτη στο ομώνυμο μουσείο του Κέρινων Ομοιωμάτων στο χωριό Κηπιά της Καβάλας! )

……… Το όραμα του να γίνει η Ελλάδα χώρα ουδέτερη, ειρηνική, χώρα πολιτισμού, κράτος Ιερόν για όλη την ανθρωπότητα, πνίγεται στο αίμα.

Όχι Ελβετία δεν γίναμε (ένα Σύνταγμα τους έφτιαξε και είναι Εθνικός τους ήρωας) αλλά ακολούθησαν 7 πόλεμοι, 3 εμφύλιοι,
6 πτωχεύσεις, υποθηκεύσαμε τον δημόσιο πλούτο της χώρας, βλέπουμε τούρκικα, γράφουμε Greeklish και τα Ελληνόπουλα γυμνασίου και λυκείου θεωρούνται επισήμως «λειτουργικά αναλφάβητα» χωρίς ικανότητα κρίσης ! (ετήσια έκθεση της Αρχής Ποιότητας της Εκπαίδευσης για το 2019 με βάση τις σχολικές επιδόσεις).
…………….Μας προόριζε για τα μεγάλα και σπουδαία και εμείς απλά επιβιώνουμε!………….

…………………………………………………………………………………………………….

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. 4.564.774 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!

………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!! 18/11/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Είμαστε εγκεκριμένος φορέας από τον Άρειο Πάγο, Πολιτικός Φορέας του Ελληνικού Έθνους ο “Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ.” Θα πάω σε κάθετη εθνοσυνέλευση. Και εκλογές να πάρω υπόσχομαι ότι θα πάω σε εθνοσυνέλευση. Άρα λοιπόν δεν γλιτώνει κανένας και τίποτα. Πάρτε το χαμπάρι. (18/3/2900 στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 90,5 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΥΤΟΨΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ. 22/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. Η ΥΓΙΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!

…………………………………………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.