Οκτ 092020
 

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΗΣ “ΚΟΝΤΡΑΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΟ, ΤΗΣ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, ΣΤΟ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2005, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ 2012.
ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ BRETTON WOODS ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

………………………………………………………………………………

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ 300.000€ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΗΡΥΞ) ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2020: ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 362ΔΙΣ, ΕΛΛΑΣ: 679ΔΙΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!

……………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Sorry, the comment form is closed at this time.

...