Σεπ 262020
 

ΚΛΟΠΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ Έψιλον TV ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΙΣ 8 – 4  – 2014 ΑΝΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΚΟΛΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ VIDEO ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 5.25 ΛΕΠΤΟ Ο Αρτέμης Σώρρας στην Έψιλον TV 8/4/2898 )

«ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ, ΟΧΙ ΟΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΥΡΙΤΙΟ.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΗΓΕΤΕΣ, ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΚΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΤΟΠΟΣ».

ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ LASER ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗ ΛΕΠΤΗ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.

ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΛΑΣΗΣ, (ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ). ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΛΕΙΖΕΡ ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 2 MM, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΛΕΙΖΕΡ (ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΛΕΙΖΕΡ ΗΛΙΟΥ- ΝΕΟΥ), ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 1,6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣΣΕΛΗΝΗΣ, (384,400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ).

ΟΣΟ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ Η ΔΕΣΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΕΛΑΤΤΩΝΕΤΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ.

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΜΗΚΩΝ ΚΥΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΤΟ ΥΠΕΡΙΩΔΕΣ ΦΩΣ (ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 1.1015 HZ) ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΔΗΣ (ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 7,5.1014 HZ), ΜΠΛΕ (ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 6,8.1014 HZ) ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ (ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 6,3.1014 HZ), ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΑΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΕΣΜΕΣ ΦΩΤΟΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ.

Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΝΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΙΖΕΡ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ, (ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟ ΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ) ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΣ (ΛΥΧΝΙΑ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ). ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΨΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΝΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ Η ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΠΕΡΑΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΗ ΔΕΣΜΗ ΦΩΤΟΣ ΛΕΙΖΕΡ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2020/09/blog-post_25.html

…………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Sorry, the comment form is closed at this time.

...