ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ !!!

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://depan.eu/cat-person/diikitiko-symvoulio/

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ AYTA TA ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ;
ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ . ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΑΛΦΕΙΟΣ: Ω ΑΜΟΙΡΕ ΠΥΡΓΙΩΤΗ !!! ΜΕ ΤΙ “ΑΡΧΟΝΤΕΣ” ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΤΙ “ΑΡΧΟΝΤΕΣ” ΔΗΛΑΔΗ;; ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ !!! ΑΛΛΑ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ ΠΥΡΓΙΩΤΗ… ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ !!! ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΕΣ ΦΑΝΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ… ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ ( ΚΩΛΟΦΩΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΛΕΜΕ “ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ” ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ… ) ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ !!!

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΧΑΜΕΡΠΕΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ;;; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΩΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Η ΟΧΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΔΗΜΟΣ .Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ;

Πένα αντιλογίας Περί του Μνημείου – Αγνώστου Στρατιώτου *Του Τάκη Αντωνακόπουλου ( * Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !! )

ΑΛΦΕΙΟΣ: […Τους προκαλούμε να μας φέρουν έναν διαγωνισμό που να είναι διαφορετικός και οικονομικότερος. Πρόκειται είτε για ηλιθιότητες ή για απελπισμένη προβοκάτσια…] ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ !!! [… να μας πουν έναν άλλο διαγωνισμό χαμηλότερου προϋπολογισμού από αυτόν που κάναμε να τον παρουσιάσουν. Δεν μπορεί επειδή ο πόνος και ο καημός από την αποτυχία τους να τους οδηγούν να λένε αηδίες. Αυτό είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει και στον πολιτικό και στον προσωπικό τους βίο. Δεν μπορεί όλη τη μέρα να βγαίνουν και να γράφουν διάφορα στα social media και να πετάνε λάσπη…] !!!

Πύργος: Σκληρή γλώσσα από Τ. Αντωνακόπουλο – Πως και που θα γίνει η ανάπλαση της πλατείας (vid)
“ηλιθιότητες” … “απελπισμένη προβοκάτσια” … “λένε αηδίες” … “τους χαρακτηρίζει και στον πολιτικό και στον προσωπικό τους βίο” … “πετάνε λάσπη” !!!

ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΌΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ !!!

[… να μας πουν έναν άλλο διαγωνισμό χαμηλότερου προϋπολογισμού από αυτόν που κάναμε να τον παρουσιάσουν…]
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ https://alfeiospotamos.gr/?p=3742 ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 18160 / 25-4-2014
ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ:
1) ΕΡΓΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ
2) ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ
ΧΩΡΙΣ [… να επιφέρουν κανένα πρόσθετο έξοδο ή βάρος προς το Δήμο ή και το Δημόσιο…] https://alfeiospotamos.gr/?p=2370
……………………………
Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα. https://alfeiospotamos.gr/?p=10462

Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ… ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ !!!
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟΣ ΕΞΑΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ… ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ… ΑΦΟΥ “ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” !!! ….

Η ελευθερία της άποψης στο απόσπασμα – Πολίτης κλήθηκε στην Αστυνομία για συστάσεις μετά από καταγγελία Αντωνακόπουλου – Αριστειδόπουλου

Νέα “ήθη” έχει φέρει στην τοπική κοινωνία η Δημοτική Αρχή του Πύργου με την προβολή των θέσεών της μέσα από τα social media και κυρίως μέσω του Facebook. Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος δεν αρκείται στην ανάρτηση θέσεων, δηλώσεων ή παρουσίαση έργων μέσω του Facebook, αλλά προβαίνει και σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς με ύφος “αυτοκρατορικό”.

Η αντίθετη άποψη ή ο αρνητικός σχολιασμός αντιμετωπίζεται με ανάλογου ύφους απαντήσεις και “επίθεση” από “χειροκροτητές – κλακαδόρους” υπέρ πάντα του δημάρχου. Ουσιαστικά φαίνεται να έχει στηθεί μια “βιομηχανία” δημιουργίας εντυπώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δίνει μια αίσθηση ανασφάλειας και αμηχανίας απο την πλευρά του δημάρχου. Μάλιστα δεν έχουν λείψει και σχολιασμοί πολιτών που αναφέρουν πως όλο αυτό έχει κουράσει.

Πέραν του δημάρχου την ίδια τακτική ακολουθούν και οι αντιδήμαρχοι – πλην ενός – και τα στελέχη της δημοτικής αρχής εξαπολύοντας συχνά – πυκνά επιθέσεις στους “αντιφρονούντες”.

Το δρόμο που χάραξε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, αναγκαστικά ακολούθησαν και τα στελέχη της αντιπολίτευσης του δήμου Πύργου, για να απαντήσουν ή να εκφράσουν τις απόψεις τους. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό έντασης στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Αλλά έως εδώ ας πούμε καλά…

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν πλέον πολίτες καλούνται στην Αστυνομία για τους γίνουν συστάσεις για σχολιασμούς ή αναρτήσεις τους στο Facebook. Αυτό έγινε πριν λίγες ημέρες, όταν δημότης Πύργου, κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης για να του γίνουν συστάσεις για τα όσα είχε αναφέρει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε απάντηση προς το δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και τον αντιδήμαρχο Λάμπη Αριστειδόπουλο, οι οποίοι κατέφυγαν στον Εισαγγελέα Πύργου για να ζητήσουν παρέμβαση.

Επί της ουσίας ο πολίτης ενημερώθηκε πως αν δεν “συμμορφωθεί με τας υποδείξεις” θα του γίνει μήνυση.

Βέβαια κανένας δεν πήγε να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για τις προσβλητικές αναρτήσεις του δημάρχου… που απευθύνονται γενικά και αόριστα για να μην μπορεί να πει κάποιος κάτι…

Αναρτήσεις όπως αυτή:

“IQ ….διαγνωσμενο απο την κοινωνικη ,επαγγελματικη αλλα και εκπαιδευτικη πορεια στο επιπεδο του ιδιωτη(βλακα), διαθετουν ολιγοι …φλυαροι.Συνεχιζουν να αποκαλυπτουν την …οριστικη απορριψη τους,μαλλον ηδονιζομενοι …διαβαζοντας τα χρηζοντα ψυχιατρικης αναλυσης κειμενα τους.Ζειστε στο βασιλειο της …αποτυχιας σας,της απομονωσης σας,της διαταραχης σας…αλλα οσοι μεχρι τωρα ανηκουμε στην.μεγαλη πλειψηφια.της λογικης,της καθημερινης προσπαθειας,της ευπρεπειας,της αυτογνωσιας…θα σας αποκαλυπτουμε.Συμβουλη μου ειναι να κοιταξετε το…προβληματακι σας,θα οξυνθει και αλλο γιατι τις επομενες μερες …θα εχουμε παρεμβασεις στο λιμανι,ανακοινωσεις..αλλα.και υψηλες θερμοκρασιες.Ολα αυτα σας κανουν να υποφερετε.Ξιφουλκειστε με την πραγματικοτητα….σιγουρα η.βλακεια.αποδεδειγμενα σας ανηκει.Το δειχνουν τα καυορθωματα σας…Τεραστια!!!”

anton1

Ή αυτή:

“Πουθεναδες ,ο τοπος γεματος,το παρελθον της πολης τους ανηκει.Ιαβερηδες,αστυνομοι σαινηδες,πολυ προχωρημενα.ατομα ,με εντονη.προσφορα στην ….ρυπανση της πολης.Τυφλοι σε οσα καινουργια φαινονται,κουφοι στα νεα μηνυματα,αλλα πιστοι ..στο λασπερο χομπυ τους,…επιλεκτικοι στα στιγμιοτυπα της τοπικης πολιτικης δρασης.Προφανως εχουν στοχους,να διακριθουν στην…καταπτωση,στις παμφαγες νοοτροπιεςτους,Τους θυμιζω οτι μπορεινα.εχουν κοιλια,αλλα δεν διαθετουν δοντια …να δαγκωσουν την δημοτικη αρχη.Οταν …τα κριτηρια της κοιλιας σας καταλαμβανουν τον εγκεφαλο σας,τοτε το τελικο προιον ειναι ..για τον βιολογικο.Ολο δικο σας!!!!”

anton2

Να σημειώσουμε πάντα με τα δεδομένα της τοπικής κοινωνίας, πως σε αρκετές περιπτώσεις κάτω από αναρτήσεις άλλων πολιτικών προσώπων και αιρετών, κυρίως βουλευτών είτε αναρτήσεις που αφορούν την κοινοβουλευτική τους δραστηριότητα, υπάρχουν σε πολλές περιπτώσεις δεκάδες αρνητικές απαντήσεις και σχολιασμοί. Όμως δεν έχουμε πληροφορηθεί έως τώρα κανένας να έχει ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και προστασία. Πόσο μάλλον όταν κάποιος χρησιμοποιεί το ίδιο ύφος προς τους πολίτες.

Πλέον εν έτη 2020 στο δήμο Πύργου αν έχεις διαφορετική άποψη “… έχεις το δικαίωμα να παραμείνεις σιωπηλός. Άλλωστε, “ό,τι πεις” ή “ό,τι γράψεις” ή “ό,τι στείλεις” “ή “ό,τι τσατάρεις” ή “ό,τι επισυνάψεις” ή “ό,τι κοινοποιήσεις” θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου”.

…………………………………………………………………………………

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ : ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΥΡΓΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

‘Ετσι έβαλαν οι Γερμανοί “χέρι” στους Δήμους της Ελλάδας! Κατά τα άλλα έχουμε “Δημοκρατία”! (ηχητικό)

ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ !!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

Η ΠΟΡΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

“ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ. ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ-ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΗΛΕΙΑΣ – ΠΕΤΑΞΕ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-“ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ”. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ…

Παραίτηση Παρασκευόπουλου – 1 Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ της πιθανής παραίτησης

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΕ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Ένας περιφερειάρχης, 3 αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι 48, αντιδήμαρχοι 63, δημοτικοί σύμβουλοι 238, δημοτικοί υπάλληλοι 178, πρόεδροι κοινότητας 5, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων 7, και 7 μέλη Δημαρχιακών Επιτροπών, ένας πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου αλλά και έξι υπάλληλοι δημοτικών επιχειρήσεων.

ΟΙ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ “Πόρτο Καρράς” ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ !!!

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ 19/10/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… (ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΡΑΘΥΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ)… ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ !

……………………………………………………………………………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.