ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι κύριοι του Μαξίμου με πρωτοφανή πολιτικό εκβιασμό, με νοοτροπία Κιμ ΓιονγκΟυν πέτυχαν να διακοπεί το συμβόλαιό μου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM

ΑΡΘΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟcrashonline.gr
Μαθαίνω, έτσι μου λένε, ότι ο ιός του ολοκληρωτισμού θέλει να με φιμώσει. Κάποιοι που δεν αντέχουν την κριτική. Μέλη της οικογένειας, ανιψιοί, αδελφοί και ξάδελφοι, επιθυμούν διακαώς να απομακρυνθώ από όλα τα μέσα ενημέρωσης.
Απευθείας, εντελώς εκβιαστικά ή με έμμεσες πιέσεις, επιχειρούν να διακόψω τις ραδιοφωνικές εκπομπές μου και να απομακρυνθώ από όλες τις τηλεοπτικές γωνίες. Ενοχλούνται με όσα λέω , με όσα ψάχνω, με όσα φέρνω στο φως, τόσο για τους λοιμωξιολόγους, όσο και για τους κυβερνητικούς. Τόσο για την υγειονομική χούντα και τους επιχορηγούμενους από φαρμακοβιομηχανίες πατερούληδες, όσο και για τη γενικότερη κατάσταση της οικονομίας, η οποία ενταφιάζεται πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Δεν είναι η πρώτη φορά, στον μισό και πλέον αιώνα που κάνω αυτή τη δουλειά, που αντιμετωπίζω τέτοιου είδους φασιστικές επιθέσεις, έχοντας τη στήριξη μόνο του κοινού και ορισμένων από τους συναδέλφους μου.
Οι κύριοι του Μαξίμου με πρωτοφανή πολιτικό εκβιασμό, με νοοτροπία Κιμ ΓιονγκΟυν πέτυχαν να διακοπεί το συμβόλαιό μου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM. Μετά από 4 δημιουργικά χρόνια και μετά την πτώση της προηγούμενης κυβέρνησης, οι νεότευκτοι του Μαξίμου επενέβησαν βιαίως και απαίτησαν να πάψει να μεταδίδεται η πρώτη σε ακροαματικότητα ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού, η οποία μεταδίδεται ταυτόχρονα σε δεκάδες περιφερειακούς και ομογενειακούς σταθμούς.
Η πρεμούρα αυτή, όπως έχω αναλύσει, έχει να κάνει με την επερχόμενη ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, με το 5ο μνημόνιο και με τις δουλειές που στήνει η Σαγράδα Φαμίλια. Επίσης έχει να κάνει με το πιθανότατο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, πριν η φτώχεια γκρεμίσει τις δημοσκοπήσεις και το υγειονομικό αφήγημα του κου Πρωθυπουργού.
Δεν τους ενδιαφέρει η μάζα. Δεν τους ενδιαφέρουν οι αστοί. Δεν τους ενδιαφέρουν οι εργάτες. Ενδιαφέρονται μόνο για την ελίτ των φίλων τους. Ενδιαφέρονται για τις δουλειές που στήνουν  με γνωστούς μεγαλοεργολάβους και με επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το παρόν πολιτικό σκηνικό.
Tα τελευταία 24ωρα αισθάνομαι την ανάσα και τη δύναμη ενός φασιστικού μηχανισμού που θέλει να ακυρώσει κάθε ίχνος δημοσιογραφικής και πολιτικής λειτουργίας μου.
Πέραν της ωμής φασιστικής επεμβάσεως στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, επιχειρούν να εμποδίσουν την παρουσία μου σε όλη την μπάντα των FM. Επικοινωνούν – όπως μαθαίνω – με διάφορους σταθμούς και τους υπενθυμίζουν τα δάνειά τους, τις υποχρεώσεις τους, καθώς και το διαφημιστικό budget που θα χάσουν, αν έρθουν σε επαφή μαζί μου. Ουσιαστικά τους απειλούν – όπως μου λένε – με αντίποινα που άπτονται της οικονομικής λειτουργίας τους.
Από χθες ακούω, ότι πέραν των κυβερνώντων, ο καθηγητής κος Τσιόδρας αισθάνεται ιδιαίτερη δυσφορία ακούγοντας ή μαθαίνοντας τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές μου. Ο καθηγητής και άλλοι σύμβουλοι του κου Μητσοτάκη σε αυτό το καταστροφικό lockdown, ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα με τις αποκαλύψεις του διαδικτύου για τις νόμιμες δωρεές και χορηγίες από φαρμακοβιομηχανίες, όπως η GlaxoSmithkline, η Novartis και η Gilead. Επίσης, ο κος Καθηγητής, όπως μου είπαν εταράχθη με τις αναφορές του διαδικτύου και γενικά του Τύπου στην αγορά των εμβολίων Η1Ν1.
Έχει δυσαρεστηθεί μου λένε, γιατί βγαίνουν συνάδελφοί του και λένε ότι αυτός εισηγήθηκε να πληρώσει ο ελληνικός λαός 3,5 εκατομμύρια εμβόλια, από τα οποία πετάχτηκαν σε χωματερή τα 3 εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες.
Καταβάλλεται ιδιαίτερη λοιμογόνος προσπάθεια να φιμωθώ. Χθες πληροφορήθηκα, ότι κάποιοι κινούνται και πιέζουν να απομακρυνθώ και από την τηλεόραση. Να μην υπάρχω ούτε σε διαφημιστικό σποτ. Να μην ακούγεται η φωνή μου. Το πρόσωπό μου να σκεπαστεί με χειρουργική μάσκα και να μου απαγορευτεί να προφέρω ονόματα ή λέξεις που αρχίζουν από …ΤΣΙΟ…
Το Μαξίμου θέλει να έχει ψηλά ως λάβαρο τον εκλεκτό καθηγητή και ο εκλεκτός λοιμωξιολόγος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο, όταν θα σηκωθούν τα τσουνάμια της οργής και εκτιναχθεί το μάγμα της φτώχειας.
Έχω λάβει τα μέτρα μου. Η ραδιοφωνική εκπομπή μου θα μεταδίδεται από διάφορες συχνότητες και από το διαδίκτυο. Σε περίπτωση που ο αγαπητός κος Πιερρακάκης θελήσει να παρεμποδίσει ψηφιακά τη μετάδοση της εκπομπής, αυτή θα παράγεται σε CD και θα διανέμεται έστω και εβδομαδιαίως σε όλα τα σπίτια.
Σε περίπτωση που παρεμποδιστεί η διανομή της, γιατί επί των ημερών του κου Μητσοτάκη έχουμε μονοπωλιακές διανομές, τότε θα διανέμεται ειδικό φέιγ βολάν, στα σπίτια.
Οργανώνονται αίθουσες Τύπου στις οποίες θα μπορούν οι θεατές να βλέπουν τα γεγονότα σε βιντεο-οθόνες. Μετά το τέλος των παραστάσεων το περιεχόμενο θα μοιράζεται σε στικάκια.
Πέραν αυτού, θέλω να ευχαριστήσω θερμότατα όλους τους περιφερειακούς σταθμούς και όλα τα sites που αναπαράγουν τα κείμενά μου ή φιλοξενούν τις απόψεις μου.
Κυρίες και κύριοι, υπερασπιστείτε τα Συνταγματικά σας δικαιώματα. Αδελφοί, ανιψιοί και ξαδέλφια, δεν έχουν κατανοήσει ακόμη, ότι η φωνή μου είναι ήδη ο σπόρος σε όλα τα σπίτια των Ελλήνων. Μετά από εμένα θα υπάρξουν και άλλοι. Ανώνυμοι ή επώνυμοι. Εκατομμύρια θα φορέσουν μάσκες. Τις μάσκες των ανωνύμων. Και η βεντέτα δεν θα είναι ατομική. Θα είναι λαϊκή.
Όσοι επί 10 έτη επιχείρησαν να παθητικοποιήσουν τους Έλληνες, να προκαλέσουν αμνησία, να τους λοβοτομήσουν, θα αντιληφθούν ότι η Δημοκρατία και η Ελευθερία του Λόγου, έχουν την ικανότητα να αναπλάθονται και να αναγεννιούνται, όπως το ήπαρ του Προμηθέα. Μετά από εμένα, θα υπάρξουν χιλιάδες που θα τα λένε καλύτερα. Δυνατότερα. Ευκρινέστερα.
Η σημερινή κυβέρνηση, έχω εντοπίσει προ πολλού το DNA της, αποπνέει ολοκληρωτισμό. Θέλει καθοδηγούμενο Τύπο, απολύτως ελεγχόμενο, έτσι ώστε να παραμένει στην εξουσία και να υλοποιεί τους κερδοσκοπικούς στόχους της.
Από την εποχή της Καλτσεστρούτσι και του Παντσαβόλτα. Από την εποχή των μεγάλων διαδηλώσεων στους δρόμους της Αθήνας. Από την εποχή του οι Έλληνες είναι αμνήμονες, έως και σήμερα, επιχειρούνται οι ίδιες φασιστικές μέθοδοι. Η Δημοκρατία ανέχεται την κριτική και τη σάτιρα. Η ελεύθερη σκέψη επιβάλλει σεβασμό και ανοχή στην αντίθετη άποψη. Μόνο ένας νοσηρός εγκέφαλος, ένας άρρωστος, δεν μπορεί να σεβαστεί την άποψη του άλλου.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών κος Κώστας Καραμανλής θα είναι κλειστά τα κλιματιστικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς όλο το καλοκαίρι. Αντί για covid-19 θα προσβάλλεσαι από θερμοπληξία, θα καταλήγεις σε νοσοκομείο και εκεί πιθανότατα θα τσιμπάς επικίνδυνη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Η οικονομία καταρρέει και ακούγεται ότι ο κος Πρωθυπουργός θα πάει σε ανασχηματισμό. Προς το παρόν, κόβει βόλτες στην Αθήνα, μιλάει με τους καταστηματάρχες, δεν ψωνίζει φράγκο στα καταστήματά τους, ανάβει που και που και ένα κερί για να δείχνει πιστός αλλά δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Δεν έχει κανένα εμφανές πλάνο για τη βαθύτατη ύφεση που πλήττει την κοινωνία μας. Ο υπουργός Εσωτερικών, έχω την αίσθηση, είπε όλη την αλήθεια. Ο κος Θεοδωρικάκος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε όλη την αλήθεια: «καπιταλισμό έχουμε, δεν μπορώ να εγγυηθώ για τη δραστηριότητα, κανενός επιχειρηματία!». Δηλαδή δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη βιωσιμότητα εκατομμυρίων Ελλήνων.
Ήδη όλες οι ομοσπονδίες, η μία μετά την άλλη, επικρίνουν την κυβέρνηση για την ακινησία της και την έλλειψη λύσεων και πρωτοβουλιών. Χιλιάδες πολίτες ξεχνάνε ήδη το «μένουμε σπίτι» και φωνάζουν: « δεν θέλουμε να μείνουμε άνεργοι!». Όλοι οι οικονομικοί δείκτες καταρρέουν. Η ΠΟΜΙΔΑ – η πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών ακινήτων- εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής κανένα μέτρο στήριξης των ιδιοκτητών.
Επίσης, μαύρα μαντάτα για την εθνική μας οικονομία, επί ημερών Μητσοτάκη, εξέπεμψε ο ΣΕΒ. Είμαστε 10% του ΑΕΠ, λένε οι βιομήχανοι, κάτω από τους δημοσιονομικούς στόχους. Από τις πλέον ευάλωτες χώρες είναι η Ελλάδα. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες θα μείνουν  στην κυριολεξία χωρίς ψωμί.
Την ίδια ώρα, καταγγέλλεται τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από άλλες πλευρές, ότι το Μαξίμου στήνει διάφορες δουλειές και κάνει απευθείας αναθέσεις, χωρίς να ανεβάζει τίποτα στην Διαύγεια.
Η αδυναμία του κου Μητσοτάκη να ελέγξει τα πράγματα στην οικονομία της χώρας και η αφοσίωσή του στο Βερολίνο, δίνουν πλέον την ευκαιρία στην καταρρέουσα οικονομικά Τουρκία, να διεκδικήσει και να πάρει εδαφικά κυριαρχικά δικαιώματά μας.
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο κος Γενς Στόλτενμπεργκ με ανακοίνωσή του, στηρίζει το καθεστώς της Τριπόλεως του κου Σάρατζ. Δηλαδή η Ατλαντική Συμμαχία για πρώτη φορά βγαίνει ανοιχτά και υποστηρίζει τον φιλότουρκο, ηγέτη της Λιβύης. Αυτό σημαίνει, ότι η Άγκυρα προχωρεί στην εμπέδωση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης Τουρκίας – Λιβύης, δηλαδή όπως προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, εντός ολίγου θα κατατεμαχίσουν την τουρκική υφαλοκρηπίδα και θα διανείμουν άδειες για έρευνες και γεωτρήσεις. Μέσα στο δίμηνο lockdown που κατέστρεψε την Ελλάδα, οι Τούρκοι προωθούν την αλλαγή ή αν θέλετε τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης. Ήδη αποχώρησαν από τα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου, η Αμερικανική Exxon Mobil, η Ιταλική ENI και όλες οι εταιρίες πετρελαίων. Εκεί παραμένουν μόνο οι Τούρκοι, οι οποίοι ελέγχουν πλέον όλη τη θαλάσσια περιοχή.
Είναι εκπληκτικό το γεγονός, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πέραν ανακοινώσεων και δηλώσεων του υπουργείου Εξωτερικών, δεν έχει κινητοποιηθεί σε διεθνείς οργανισμούς, αποκρούοντας, αναχαιτίζοντας την εμπέδωση της παράνομης, αποκλειστικής ζώνης Τουρκίας –Λιβύης. Η Άγκυρα κατοχύρωσε τόσο στα Ηνωμένα Έθνη, όσο και στο ΝΑΤΟ, τα δικαιώματά της επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Η μοιραία υπάρχουσα κυβέρνηση, πέραν διαφόρων λόγων και δηλώσεων, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Ουσιαστικά παραδίδει την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο στον έλεγχο των Τούρκων. Αφήνει το Καστελόριζο απροστάτευτο και επιτρέπει στην τουρκική πλευρά, να προωθεί όλα τα σχέδιά της.
Οι Τούρκοι εδώ και καιρό, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη σιωπά και απλά θέλει να παραμείνει στην εξουσία με πρόωρες εκλογές, προωθούν όλες τις διεκδικήσεις τους. Τα τελευταία 24ωρα επιχειρούν να θέσουν θέμα κυριαρχίας στην Κρήτη και σε άλλα 12 ελληνικά νησιά. Μάλιστα λένε, ότι θα πάνε στη Χάγη να διεκδικήσουν τα ¾ της Μεγαλονήσου. Επικαλούνται τη συμφωνία του Λονδίνου, του 1913, η οποία παραχώρησε τα ¾ της Κρήτης στην Τουρκία και ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα κατά παράβαση των συνθηκών κατέλαβε ολόκληρο το νησί. Επικαλούνται ότι στη συνθήκη του Λονδίνου, δεν καθορίζεται ότι η Κρήτη παραχωρείται στην Ελλάδα και λένε ότι με αυτή έπρεπε να πάρουμε μόνο το ¼ του νησιού, ενώ 14 νησιά και βραχονησίδες γύρω από τη Μεγαλόνησο, παρέμειναν στην κυριαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο νοσηρός και η κυβέρνησή του, οδηγούν τα πράγματα σε εθνική αποσύνθεση. Με νέες δηλώσεις του ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας, ειρωνεύεται Ελλάδα και Κύπρο, γιατί όλες οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρίες αποχώρησαν και άφησαν μόνο του το νησί της Αφροδίτης αλλά και την Αθήνα. Εδώ πρέπει να σημειώσω, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εμποδιζόμενη από τις σχέσεις της με το Βερολίνο αλλά και η Λευκωσία, δεν αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανακήρυξη αποκλειστικής οικονομικής ζώνης Ελλάδος – Κύπρου.
Όλα τα μέλη των ευπαθών ομάδων να προσέχουν αυτές τις ημέρες, γιατί κινδυνεύουν από θερμοπληξία.
Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο διαβητικών και καρδιοπαθών ή άλλων με χρόνια νοσήματα, εγκυμονεί κινδύνους, πολύ χειρότερους από τον covid-19.
Όσοι θελήσετε να καταφύγετε στη δροσιά της θάλασσας, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες ενδεχόμενες ταλαιπωρίες που φέρνουν τα υγειονομικά μέτρα. Π.χ. υπάρχει ενδεχόμενο να πάτε στον Άλιμο ή στη Βουλιαγμένη και να σας πουν ότι δεν υπάρχει θέση μέσα στην παραλία, λόγω των αποστάσεων που τηρούνται. Ενδέχεται να ακούσετε, ότι πρέπει να πάρετε το κουβαδάκι σας και να πάτε σε διπλανή ανοργάνωτη παραλία, έστω και αν δεν σας αρέσει, να είστε χύμα στο κύμα.
Επίσης, μην περιμένετε έντονη μουσική, ατμόσφαιρα παραλίας, συνωστισμό στο μπαρ. Προς το παρόν, αυτά όλα είναι όνειρο θερινής νυκτός. Άλλωστε, ο κος Χαρδαλιάς, θα επιβάλλει πρόστιμα στα πλαίσια της οικονομικής ανάπτυξης που φέρνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σε όσες επιχειρήσεις δεν τηρήσουν τα απαραίτητα μέτρα. Τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά και θα φτάνουν έως και 20.000 ευρώ.
Τα πράγματα στην εκκλησία θα είναι πολύπλοκα, τουλάχιστον μέχρι τις 5 Ιουνίου. Μετά θα δούμε..
Μέχρι τότε, τα μυστήρια θα γίνονται κάτω από …μυστήριες συνθήκες και καταστάσεις. Όπως μου είπαν ιεράρχες, αμέσως μετά το φιλί πιστού στον Εσταυρωμένο – μεγάλη η χάρη του – και στην Παναγία – μεγάλη η χάρη της – θα ακολουθεί καθαρισμός του Σταυρού και της εικόνας με αντισηπτικό, αλκοολούχο τουλάχιστον 95 βαθμών.
Επομένως, δεν αποκλείεται να ξεβάφεται οποιοδήποτε εικόνισμα που δεν έχει μπροστά τζάμι, ειδικά αυτές οι βυζαντινές εικόνες ή οι αγιογραφίες που είναι σε μικρές εκκλησίες.
Επίσης, δεν είναι εύκολο να φιλήσεις για τελευταία φορά τον άνθρωπό σου που χάθηκε και φεύγει για το τελευταίο του ταξίδι. Η ατμόσφαιρα των συγγενών εκλιπόντος, που φορώντας μάσκες θα τον ακολουθούν στην τελευταία του κατοικία, ασφαλώς δεν θα θυμίζει τίποτα από το παρελθόν. Θα είναι σκηνές από σενάριο επιστημονικής φαντασίας με πλοκή βιολογικού πολέμου.
Υπάρχει ακόμα μεγάλη κόντρα μεταξύ της εκκλησίας και των λοιμωξιολόγων. Οι ιεράρχες υποστηρίζουν ότι ουδέποτε μολύνθηκε πιστός που κοινώνησε. Οι λοιμωξιολόγοι επιμένουν, ότι σώνει και καλά ο covid -19 ενεδρεύει και εντός του αγίου Δισκοπότηρου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ψυχικές διαταραχές απειλούν εκατομμύρια πολίτες από το lockdown  και την καραντίνα.
Η φτώχεια, το άγχος, η ανεργία, η απομόνωση, η αβεβαιότητα και η οικονομική αναστάτωση απειλούν εκατομμύρια πολίτες σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Ήδη, τόσο ο ΟΗΕ, όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιούν, ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα νοσήσουν από το lockdown, τα περιοριστικά μέτρα, το «Μένουμε σπίτι» και τα καθημερινά προστάγματα τύπου Χαρδαλιά.
Η υγειονομική χούντα που διαμορφώνει αστυνομική ατμόσφαιρα στη ζωή των πολιτών, προσβάλλει την ψυχική υγεία παιδιών, νέων και ενηλίκων. Ήδη καταγράφεται κατάθλιψη και στρες. Πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος ηγέτης, εντελώς νοσηρός για να επιδιώκεις να έχουν τέτοια ψυχική κατάσταση οι πολίτες της χώρας σου.
Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε την προηγούμενη εβδομάδα συνεντεύξεις με γιατρούς και νοσηλευτές που αντιμετωπίζουν κρίσεις πανικού, αϋπνίες, άγχος και εφιάλτες.
Εκατομμύρια άνθρωποι που είναι αντιμέτωποι με οικονομικές δυσκολίες, είτε γιατί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είτε γιατί κινδυνεύουν να την χάσουν, έχουν καταφύγει σε ψυχιάτρους και θεραπείες με φάρμακα.
Η ίδια κατάσταση σοβεί και θα έρθει και στην πατρίδα μας. Η κυβέρνηση, λέγοντας «καπιταλισμό έχουμε, δεν εγγυόμαστε τίποτα», ουσιαστικά εγκαταλείπει στη μοίρα του, το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών.
Πολλαπλασιάζονται τα ενοχοποιητικά στοιχεία, τα τεκμηριωμένα στοιχεία για τις εγκληματικές ευθύνες του Πεκίνου. Η CIA μετά από έρευνα, ανακοίνωσε ότι το Πεκίνο είχε αγοράσει εγκαίρως εκατομμύρια μάσκες, γιατί γνώριζε και απέκρυπτε την ύπαρξη της πανδημίας.