Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ CIA ME TA ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ … ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ Η CIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η CIA ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. !!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ
Γεωργία Βαγενά‎ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ CIA ME TA ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ … ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ
ΚΑΛΕ ΤΕΛΙΚΑ Η CIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑΣ Ε??? ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ…. ΜΑΛΙΣΤΑ! !!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 …. ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΙΖΕΙ ΔΗΘΕΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΕ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ….. ΡΕ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ???? ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η CIA KAI H EKKLHSIA!
……………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [… Μην μπερδεύεστε, η CIA δεν είναι μυστική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι μία εταιρεία, δεν θα έλεγα καν τη λέξη μυστική αυτοί το κάνανε μυστική η οποία ξεκινάει από το καταπίστευμα για να φροντίζει ότι τα χρήματα των πολιτών πηγαίνουν πάντα στους πολίτες.

Η CIA είναι υπηρεσία των ανθρώπων και θα το αποδείξω και θα φτάσουμε σε πολύ βαθιά κομμάτια και αυτή η υπηρεσία τώρα ανήκει στα ανθελληνικά και στα Σιωνιστικά κατάπτυστα μιάσματα τα οποία βάζουν αυτήν την υπηρεσία να κάνουν από πραξικοπήματα εώς τρομοκρατικές ενέργειες. Όμως είναι υπηρεσία γιά τον πολίτη. Αν δείτε στον Αμερικανικό ισολογισμό δεν πληρώνει ποτέ η Αμερική την CIA…

… Από τα παγκόσμια ταμεία ξεκίνησε με 56 δις δηλαδή προσέξτε τώρα, η Αμερική είναι θεματοφύλακας μην μπερδευτούμε δηλαδή η Federal είναι παγκόσμιο μαγαζί, είναι η κεντρική τράπεζα η οποία είναι ιδιωτική και είναι οι δυνάστες των Αμερικανών αλλά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι για τα παγκόσμια ταμεία η Federal είναι το εκτελεστικό όργανο που πληρώνει όλα τα παγκόσμια ταμεία δηλαδή η Federal δεν μπορεί ποτέ να μπει στην Αμερική επειδή υπάρχει ένα κρυφό σύστημα αόρατο ακριβώς πάνω από την Federal εκεί που είναι και οι αόρατοι άνθρωποι που λέμε όπου είναι 800 φορές μεγαλύτερο από αυτό που βλέπετε από κάτω διακινούνται τεράστια ποσά…

… Πρέπει να καταλάβετε τι σας λέω μερικοί που ξέρουν βαθιά οικονομικά αντιλαμβάνονται τι ακριβώς λέω άρα λοιπόν μέσα στις δικές μας τράπεζες τις γήινες αυτές που αναγνωρίζουμε και αυτές που πληρώνουμε τα δανικά μας και τις κάρτες μας ακριβώς από πάνω υπάρχει ένα παγκόσμιο σύστημα με παγκόσμιους νόμους γι’ αυτό και ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα είναι παγκόσμιο άρα λοιπόν βλέπεις ένα άλλο σύστημα να τρέχει που δεν σε ρωτάει κανένας πόσα λεφτά βάζει και τι κάνει, δεν έχεις καμία γνώση των συναλλαγών απλά εμφανίζεται γιατί πρέπει αυτό το σύστημα κάπου να πατάει.

Ολόκληρος ο πλανήτης και όλες οι τράπεζες είναι μία μεγάλη πλατφόρμα γι’αυτό και πάντα διοικούνται από την CIA. Ειδικά οι κεφαλές όλων των τραπεζών πρέπει να είναι πάντα από την CIA. Η CIA δεν είναι μία μυστική υπηρεσία για να προσέχει την Αμερική. Με νόμο η CIA απαγορεύεται να είναι μέσα στην Αμερική δεν κάνει καμία δουλειά μέσα στην Αμερική. Τι νομίζετε ότι είναι μυστική υπηρεσία της Αμερικής ; …

… Η CIA δημιουργήθηκε μετά την συνθήκη του Bretton Woods(1944) όταν μπήκαν 44 χώρες. Στην Ελλάδα η CIA είναι από το 1944 και δεν είναι ο ρόλος της για να σε προσέχουν οι Αμερικάνοι. Η CIA είναι υπηρεσία η οποία όλα τα κράτη που ήταν στο Bretton Woods και στο παγκόσμιο καταπίστευμα άνοιξαν γραφεία στις χώρες αυτές για να διαφυλάσουν  και να προστατεύουν τα χρήματα των πολιτών των κρατών αυτών. Απεναντίας δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτή η υπηρεσία είναι σαν την αστυνομία. 

Ξεκίνησε αυτή η αστυνομία να σε προστατεύει και μπορεί κάποια στιγμή αν την πάρει ένας ιδιώτης να πουλάει γυναίκες, να κυνηγάει τους άλλους που πουλάνε γυναίκες και δεν πουλάει η αστυνομία, να πουλάει ναρκωτικά αλλά να κυνηγάει τον ιδιώτη που πουλάει ναρκωτικά ενώ πουλάει και η αστυνομία. Θέλω να πω λοιπόν η ίδια η αστυνομία είναι μέσα στην παρανομία ή μέσα στην καταδολίευση ή μέσα στην καταδυνάστευση. Άρα λοιπόν έχεις μία εταιρεία φύλαξης (security) του τραπεζικού ιστού και του παγκόσμιου πλούτου του γιατί αυτό προβλέπει η διαδικασία του παγκόσμιου καταπιστεύματος. Συμφωνήσαμε όλες οι χώρες πως θα λειτουργήσει ο πλανήτης. Τώρα λοιπόν βλέπουμε μία υπηρεσία η οποία είναι των ανθρώπων να στήνουν και να φτιάχνουν ανθρώπους να κατασκευάζουν πάρα πολύ κακό, να βλέπεις ότι τελικά οι υπηρεσίες δουλεύουν για τους Rothschild, για τους ιδιωτικούς δυνάστες, και να μην δουλεύουν για την ανθρωπότητα.

Ο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & Ο ΑΦΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΑ 6.500 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 800 ΔΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…

… Θα δείτε μία CIA να έχει ανθρώπους στην Ελλάδα να έχουν τρις και θα νιώσετε ότι ο Σώρρας είναι φτωχός. Θα αντιληφθείτε λοιπόν κάποια ζωντανά που λέγανε γιατί δεν τον γράφουνε τα φόρουμ, τα περιοδικά, θα δείτε έναν άνθρωπο που είναι φυλακή στην Ελλάδα ο  οποίος έχει 800 δις σε Ελληνικό λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα και θα πείτε «καλά ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ;» θα δείτε έναν άνθρωπο που είναι στην φυλακή …. 

…………………………………………………….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Τα σχόλια είναι κλειστά.