ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ! ΕΛΛΗΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ… ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρπάξτε τους σπίτια-περιουσίες και δώστε τους επίδομα ενοικίου 200€

… ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης αποσαφήνισε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει χωρίς αναστολές σε πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών, διότι αυτό που προτάσσει είναι η “εξυγίανση“του τραπεζικού συστήματος και η λειτουργία των όρων της αγοράς όταν πρόκειται για χρέη των ιδιωτών.

…………………………………..

Stergios Tzintzios Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΎ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ…

Efi Efraimidou ΕΞΟΝΤΩΣΗ …ΣΤΟ ΛΕΝΕ…ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ …ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ….ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ…ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

Αγγελικη Μαροπουλου ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ! ΕΛΛΗΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ…. ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ…!!!

……………………………………………………………………….

……………………………………………………………………….

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ 20/2/2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΟΠΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΛΟΙ, Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ! ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !

ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

20-30 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΕΚΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,  ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ! ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ. ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΕΚΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΕΚΙ!

ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ!

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ.. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΑΝΕΣ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ! ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ; ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ! ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ! ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΣ! ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ:ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ; ΦΤΑΝΕΙ! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. ΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ  ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΦΩΝΗ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! ΕΣΥ ΘΑ  ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ !

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

…………………………………………..

…………………………………………..

Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ

…………………………………………..

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

………………………………………….

………………………………………………

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ… ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: … ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ;;; … ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ…

ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΖΟΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΤΡΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ… ΠΟΤΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΤΕ ΡΟΖΑΛΙ ΠΟΤΕ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΡΕΣ… ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗ… ΕΝΑΝ … ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ…

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ… ΑΜΑ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ… Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

……………………………………

Τα σχόλια είναι κλειστά.