Οκτ 292019
 

Παγκόσμια διάκριση για τα ελληνικά, συστημικά ΜΜΕ, καθώς σε έρευνα που διενέργησε τον προηγούμενο Ιανουάριο το κέντρο ερευνών Phew η Ελλάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση μεταξύ 38 χωρών από διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

Το αποτέλεσμα της παγκόσμιας έρευνας εικονοποίησε χθες, ο γραφίστας JoDi με σχετικό γράφημα.

Η γραφιστική απεικόνιση της έρευνας από τον JoDi

Πιο συγκεκριμένα, η παγκόσμια έρευνα του Κέντρου Phew, μελετά θέματα που αφορούν στην κάλυψη των ειδήσεων από τα ΜΜΕ, παγκοσμίως.

Οι κατηγορίες της έρευνας είναι τέσσερις και αφορούν σε: αμεροληψία, κάλυψη μεγάλων ειδήσεων, κάλυψη ειδήσεων για ηγέτες και κυβερνητικούς αξιωματούχους, εγκυρότητα στην είδηση.

Για την Ελλάδα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση παγκοσμίως, μόνο το 18% των πολιτών, θεωρεί πως τα πολιτικά ζητήματα μεταφέρονται με δίκαιο τρόπο. Το 25% (1 στους 4) συμφωνεί με τον τρόπο που καλύπτονται θέματα που αφορούν σε κυβερνητικούς αξιωματούχους, ενώ έγκυρες θεωρεί τις ειδήσεις που λαμβάνει μόνο το 22%.

Όσον αφορά στην κάλυψη μεγάλων γεγονότων, αυτό το ποσοστό ανεβαίνει στο 42%, με 4 στους 10 Έλληνες να θεωρούν ότι τα γεγονότα αυτά καλύπτονται με επάρκεια.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται επίσης χαμηλά, με την εμπιστοσύνη να κυμάινεται μεταξύ 47% και 61%. Ενώ στην τελευταία πεντάδα της κατάταξης, πάνω από την Ελλάδα, βρίσκονται: Πολωνία, Χιλή, Κολομβία και Νότια Κορέα.

ΠΗΓΗ  : www.koutipandoras.gr

ΠΗΓΗ 1: https://www.e-synews.gr/wp/2019/07/19/ereyna-ta-ellinika-mme-episimos-ta-pio-anaxiopista/

…………………………………………………….

ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ 25/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ !!!… ΟΙ ΟΧΕΤΟΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ !!!… ΤΑ ΠΥΟΡΡΟΟΥΝΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ !!!… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΣΑΘΡΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

……………………………………………………………………….

Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ 600 ΔΙΣ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ- ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ 95,5 1/6/2018

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ 95,5 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ 600 ΔΙΣ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΔΗΧ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ 2015 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ?

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4270 ΤΟΥ 2010 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 75 ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΈΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΩΣ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΝΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ 532 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΟΧΙ 675, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 550 ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 540 ΚΑΤΙ ΔΙΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΜΟΛΟΓΑ 550 ΕΚΑΤ. ΣΕ ΕΥΡΩ , Ο ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ- ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ- ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΩ .
Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΩ ΩΣ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ 532 ΔΙΣ . ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΔΗΛ 550 ΔΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΩ 540 ΔΙΣ??
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΛΛΆΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩ! ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ! ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΤ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ /ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!

Sorry, the comment form is closed at this time.

...