Σεπ 062019
 

ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙωΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ? ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ?

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΩ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ιωΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙωΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

(ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ https://www.aitherikigrafi.gr/sxedio-apostasias-prodosias-toy-iota-alpha-omega )

{… ΠΗΓΑΙΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙωΤΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ: ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ: ΕΙΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ ΙωΤΑ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ? ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ?)

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ? ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ?

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ?

ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΤΕ? ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ…}

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  One Response to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ”

  1. […] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΟΠΗ… […]

Sorry, the comment form is closed at this time.

...