Μαΐ 142019
 

 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ-ΜΜΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΛΑΣΠΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΙΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!!

……………..

Γεωργία Βαγενά δημοσιοκαφροι Χατζηνικολαου και ολα τα βρωμερα συχαμενα αφεντικα σας εχετε ξεπερασει ολα τα ορια ψευδους παρανομιας παραπλανησης! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ !!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!

…………….

ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Έτσι βγαίνουν τα φράγκα εκδότη μου…

…………….

Ειρηνη Λαμπαρα ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ ΕΝΩ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ…

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΗ..
ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΟΦΟ ΛΑΟΟΟΟ ΣΤΙΣ 26/5/2019 ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΟΦΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΡΩΤΩ……
ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;;; ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ;;

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 51/3. Oι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει. O νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα.

………………………………………………………………..

  One Response to “ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ-ΜΜΕ”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...