Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ. Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β’ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΞΕΛΕΓΗ ΗΓΕΜΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !

ΑΛΦΕΙΟΡΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ !!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ … ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΩΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ;;; ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

Ο Φίλιππος κάλεσε όλες τις πόλεις των Ελλήνων , σε όλη την Μεσόγειο , στον Εύξεινο Πόντο και όλη την Ευρώπη στην Κόρινθο . 

Ο νέος συμμαχικός οργανισμός ονομάστηκε «οι Έλληνες» ( όχι το κοινόν των “Ελλήνων και των Μακεδόνων” ) και καταχρηστικά λέγεται «κοινόν της Κορίνθου» * .

Αυτή ήταν η πρώτη στα κοντινά ιστορικά χρόνια , καταγεγραμμένη ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! 2221831_orig

“ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”

Τα όργανα της διοικήσεως ήταν

  1. Ένα σώμα που συγκροτούσαν οι εκπρόσωποι των κρατών μελών του .
  2. Το προεδρείο του ίδιου σώματος .
  3. Ο Ηγεμών . Εξελέγη σε ελεύθερη εκλογή ο Φίλιππος .

* Οι ξένοι εσφαλμένα αναφέρουν το κοινόν των Ελλήνων ως Κορινθιακή Συμμαχία ( League of Corinth , Ligue de Corinthe , Korinthischer Bund ) . Μετά τον Φίλιππο Β΄ το «καταστατικό» του Κοινού Συνεδρίου των Ελλήνων ανανεώθηκε 4 φορές , από τον Αλέξανδρο , από τον Αντίγονο και τον Δημήτριο , από τον Αντίγονο Δώσονα και από το Φίλιππο Ε΄ αντίστοιχα.

………………………………………………………………….

Τόσες ιστορικές καταγραφές υπάρχουν που δηλώνουν ότι πράγματι η οικογένεια του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κατάγεται από τους ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ, οι οποίοι ήταν ΑΡΓΕΙΟΙ, αφού ο προπάτορας ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ο Α’ !!!!
Το επιβεβαιώνει και ο ΑΡΡΙΑΝΟΣ, ο οποίος στο Βιβλίο 2, κεφ.5 μας λέει:

ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, κεφ.5.
“….. Μόλις (ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) επέστρεψε στην Ταρσό, έστειλε το ιππικό με επικεφαλής τον Φιλώτα, να διασχίσουν την πεδιάδα του Αλήνιου, μέχρι τον Πύραμο ποταμό. Αυτός, μαζί με το πεζικό και τη βασιλική ίλη κατευθύνθηκε στη Μάγαρσο και τέλεσε θυσία προς τιμήν της Αθηνάς, η οποία ήταν η προστάτιδα της πόλης. Έπειτα από εκεί έφτασε στον Μαλλό, όπου απένειμε τιμές ήρωα στο νεκρό Αμφίλοχο. Και καθώς είχε ξεσπάσει εξέγερση στην πόλη, εκείνος την κατέστειλε. Αξίωσε να λαμβάνει τους φόρους που η πόλη κατέβαλλε στο βασιλιά Δαρείο, γιατί οι πρώτοι κάτοικοι του Μαλλού ήταν άποικοι από το Άργος, και αυτός (ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) θεωρούσε τον εαυτό του ΑΠΟΓΟΝΟ των ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ που ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ από το ΑΡΓΟΣ.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: “Εγώ, τώρα που έγινα βασιλιάς των ΕΛΛΗΝΩΝ…” ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΒΟΛΕΥΤΕΣ Brokers ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ SOROS ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Τα σχόλια είναι κλειστά.