Σεπ 282018
 
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ 12/9/2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΖΩΦΟΡΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ:

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ! 

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑ. Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ! ΑΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.

ΟΜΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΤΟ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ! ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΙΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΟΒΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΤΑΙΡΟΒΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. 

ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ , ΑΥΤΟΙ- ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΡΑΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΣΥΝΝΟΡΑ, ΑΡΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΥΤΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΚΑΨΑΤΕ- ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΜΑ ΠΑΤΕ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣ-ΠΑΝ-ΙΑ , Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑ….ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΓΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΚΑΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΑΨΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΕΛΤΙΑ ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ! ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΕΛΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ Ή ΟΙ ΜΟΓΚΌΛΟΙ Ή ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΛΤΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ STONE ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ? ΟΧΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΟ, ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΔΩΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, Ο,ΤΙ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΕΥΡΩ! ΑΡΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ. 

ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ Ή ΧΑΣΟΥΡΑ Ή ΚΕΡΔΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ή ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! 

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΘΑ ΔΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΕΡΔΗ, ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΧΑΣΟΥΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΟΣ, ΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. 

ΜΟΝΟΠΟΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΑΓΓΛΙΑ, Η ΓΑΛΛΙΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΚΙΑΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΒΑ, ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΝΑ ΠΝΊΓΟΝΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΑΙ! 

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΣΟΥΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠ,ΑΡΧΕΙ ΜΑΙ ΙΣΗΜΕΤΡΙΑ ΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΘΕΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ  ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΔΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΣΕΡ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕΡ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΒΕΛΓΟΙ ,ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΥΦΤΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΑΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ -ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ- ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΛΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΣΕ ΕΔΡΑΝΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ – ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΜΑΣΟΝΟΙ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΧΗΡΗ  ΦΩΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΙΩΓΡΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
https://www.youtube.com/watch?v=QJEwHl76I5Q

Προτείνουμε:

Sorry, the comment form is closed at this time.

...