Σεπ 082018
 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!!

ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ  ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ  ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΝΟΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΝΤΕΛΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΙΑΧΗ “ΑΕΡΑ” ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΙΑΧΗ “ΑΗΡ”  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ “ΚΟΙΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΩΣ ΤΡΕΜΕΙ” !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!! ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ !!!ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΛΕΨΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Geplaatst door Λευτέρης Στακιάς op Vrijdag 7 september 2018

Geplaatst door Αλκης Σαρηγιαννιδης op Vrijdag 7 september 2018

Geplaatst door Paris Drellas op Vrijdag 7 september 2018

ΑΛΦΕΙΟΣ: Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ !!!!
ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ !!!!
ΑΗΡ ΗΡΑ ΑΡΗΣ !!!

Geplaatst door Efi Efraimidou op Vrijdag 7 september 2018

ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

  One Response to “ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ !!! 7/9/2902 (φωτο-βίντεο)”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...