Σεπ 042018
 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ !!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ “ΧΡΕΗ” ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΔΙΚΩΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2017: “… ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΞΩ… ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΟΤΙ ΚΩΛΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ. ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΤΕ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ;…”

ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ “ΗΡΘΑΝ”

Προτείνουμε:

Sorry, the comment form is closed at this time.

...