Μαΐ 282018
 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 28-5-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ… ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ… ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ… ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ.  ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ… ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…

«ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ EUROGROUP;; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

«Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ»  «ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΛΕΙΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ EUROGROUP – ΤΟ ΔΝΤ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ»..

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ! ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΜΕ 10 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ… ΜΕ 10 ΣΙΩΝΟΠΑΙΔΑ… ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

…ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ..ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΟΥ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ… ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΑ 600… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 600, ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ… ΣΥΛΛΟΓΟΙ… ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!!! 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!  ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΝΟΜΟΥΣ!!

ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΝΑ ΛΕΕΙ:, «ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»!!

ΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!  ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: …ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!! ..ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ… ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! …ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ!!

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΖΩΑ!  ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΠΟΤΕ!!! …ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ, ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!

…ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: «ΣΥΓΝΩΜΗ, ΣΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΑΜΕ, ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ… ΣΥΓΝΩΜΗ.. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΑΘΟΣ»

ΑΚΟΥ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ… ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!!

ΕΣΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ;;; ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!  ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ!!  ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;

ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ:  ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ!!  ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ… ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΗΘΗΚΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ… ΣΑΡΙΑ, ΑΛΛΑΧ, ΑΚΠΑΡΑΛΛΑΧ… ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ!!

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ!!!

ΝΑ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΕΥΟΛΟΓΟΥΝ… ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ… ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! … ΟΠΟΥ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ!!! …ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ… ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… ΠΑΝΤΟΥ!!!

ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΔΕΙΣ;; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;; ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ!!  ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΘΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ!!  ΕΤΣΙ… ΠΑΣ ΚΑΡΦΙ ΑΠΑΝΩ!! ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΚΤΕΛΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!  ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!  ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ;; ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;; 

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ. 

ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ:  «ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑ… ΑΠ’ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ»!!!  ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ…

ΜΕΤΑ, ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ… Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ… ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΠ’ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ… ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ «ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» …ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ… -«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»… «ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ»  ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ»  ..ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΠΛΕ…

ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΔΑΜΕ… ΝΑ ΔΙΝΕΙ!! ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.. ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΛΕΕΙ.. ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ… ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΧΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΩΡΕ ΑΠ’ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!  ΑΠ’ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ;;; ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠ’ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ. 

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Σ’ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΜΕΝΕ, ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!! …ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:  «ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;;  ΤΟ ΤΡΕΛΛΑΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ».  ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ, ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΗΤΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!! ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.  ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ… «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ» ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!!  ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ;; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΜΩΡΕ;;; ΕΜ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝΕ!! ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ:  ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΤΟ Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ’ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ… ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ… ΛΕΕΙ:  «ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!»  «ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..» ΛΕΕΙ «..ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ»!!

ΩΡΑΙΑ.  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ;;;  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;

ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ;; ΤΙ;; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΤΕ;; ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;; ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΑ-ΝΤΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;; ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ;; …ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ;;… ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ;;; Ε;;  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;; ..ΤΗΣ ΙΩΝΙΚΗΣ… ΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!  ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;;  ΤΙ;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ;;

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΤΕ ΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΟΛΙΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ.  ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ, ΤΗ ΛΕΣ;; ΤΙ;  ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ;;

ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.  ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ;; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΑΣΑΜΕ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ;; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΩ, ΝΑ ΦΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ… ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩ… ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ 3-4% …ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ!!  …ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;;

ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!! ΦΕΥΓΟΥΜΕ!! ΜΠΑΪ! ΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;!!   

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!  …ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ!!!  ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΟΤΕ… ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗ.  Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ ΞΥΝΑ! …ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΑΝΕ, ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝΕ… ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.  ΘΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ. 

ΕΣΥ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΙ;; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΙ;; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ;; ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΛΙ;; ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ;; ΤΙ;; ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ;; ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ!! …ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!  ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ;; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ;; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠ’ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ;; ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ;; ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ;; ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;; ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ;; ΤΙ;;  ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ;; ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!! …ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΚΑΘΑΡΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ… ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ!!

ΦΥΓΑΜΕ ΑΠ’ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ;; ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ;; ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΠΙΣΩ;;;

ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΣ… ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. 

ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!! ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ… ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΛΕΕΙ, ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!  ΑΜ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ!! …ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ!! …ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!  …ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ;;

ΝΑ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠ’ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.  ΩΡΑΙΑ.  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ… Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ… ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ… ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ… ΑΝΕΡΓΙΑ 50%… 4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ… ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!   ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ… ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ;;!!  ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ… Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ.

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ… ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;; ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ;; ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ’ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ… ΝΑΙ.  ΕΦΥΓΕΣ.

ΚΑΤ’ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ… ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…  ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΠΙΣΩ.  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ… ΘΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΩ!!! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ.  ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΑΠΟΔΟΧΟ.. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΩ…  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.. ΣΥΓΝΩΜΗ;; ΚΑΙ;; ΕΠΙ ΤΡΙΑ.  ΓΙΑ! ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΕΠΙ ΤΡΙΑ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

ΕΣΥ ΑΚΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΕΣ;; ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ;; ΜΜΜ, ΦΥΓΑΜΕ.  ΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΩ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΜΑ ΦΥΓΟΥΜΕ;  ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;; ΤΙ;  ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ;; ΟΣΟ ΗΤΑΝΕ;; ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ;;

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ! ΤΙΠΟΤΑ!  

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ… ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣ… ΝΑ ΛΙΩΝΕΙΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ: ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ!!  Α, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!  ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΟΥΝΑ;; …ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ;;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ

…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ… ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ…  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ… ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΕ.  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΙΛΗΣΕ. 

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ… ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΖΕΡΗ… ΓΕΜΙΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΥΡΜΗΓΚΟΤΡΥΠΕΣ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.  ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!  ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ!.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ.  ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ… ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ… ΕΤΣΙ ΕΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.  ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.  ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ. 

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ… ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ… ΜΕ ΦΟΒΙΕΣ… ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.  ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.  ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ. ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ… ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.  ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ.  ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.   ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΩΝΟΥΝ.  ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΙΡΟΥΝ. 

ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΡΙΑ:  ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ΔΟΓΜΑ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΔΙΑΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΤΡΙΑ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ…  ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.  ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.

ΜΑ ΑΦΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝΕ!! ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ;; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.  ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.  ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.  ΑΠΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ… ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΑΙ ΔΕΞΟΥ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΖΕΙΣ.  ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΟΛΟΙ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.  ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! …ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ.. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

  2 Σχόλια to “Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 28/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...