Μαΐ 272018
 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015… «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ» ΥΠ.ΟΙΚ. ΦΕΥΓΕΙ Η Lazard ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ η Rothschild

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ !!!

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!! Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ !!! ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

rothschild-gr

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ Rothschild. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤτΕ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (σε συνέντευξή του την 22/1/2014 στην ΕΛ.ΩΡΑ): «ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: “ΘΑ ΣΕ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHCHILD… ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. 21/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Sorry, the comment form is closed at this time.

...