Απρ 072018
 

 ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 28-3-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

ΕΥΓΕ ΘΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΕ ΦΕΚ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ Ελλάδα. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ!

ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΦΕΚ.. ΦΕΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΟΛΟΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ-ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΕΙΔΑΤΕ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ; ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΤΟΝ ΒΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: «ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;» ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΨΗΦΟ Ή ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

«ΝΑΙ! ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ»!

ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ; ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ! ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ! ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΞΩ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! ΟΣΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ; ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΨΕΥΤΙΚΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΜΑΣ ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ 1 ΤΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΛΥΤΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 1,5 ΤΡΙΣ ..ΤΖΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΑΙΚΑ… ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ 7%-10% ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΡΙΑΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ… ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..

ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ…ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΣΑ ΚΛΕΒΟΥΝ;

ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ! 1,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΗΣ Ελλάδας. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η Ελλάδα ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΡΟ 1,5, ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ.. ΑΥΤΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ «ΠΗΓΑΜΕ 150 ΔΙΣ, ΠΗΓΑΜΕ 120 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΑ 115…» ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΡΕ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΣΑΜΕ;

ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΑ ΠΟΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΤΗΝ ΔΕΗ .. ΗΤΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 1 ΔΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 1 ΔΙΣ; ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΕΞΟΧΙΚΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ; 1 ΔΙΣ; 50 ΔΙΣ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ… ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΤΕΛΟΣ! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ, ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ, ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ. ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ; ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ; Ή ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΗΔΗ, ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, Ή ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ.. ΜΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΖΕΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ… ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΑΔΕΛΦΙΑ! ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ. ΩΡΙΜΑΖΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΟΥΝΕ. ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ! «ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ..»

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ! ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ! Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

………………………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙ,ΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Προτείνουμε:

  One Response to “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ! 28/3/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...