Απρ 192014
 

Το μυστικό που έκρυψε ο Όμηρος στο νησί της Κίρκης ! ! !

182330_207883822680988_1005234734_nΣτη ραψωδία της «Οδύσσειας», όπου περιγράφεται η περιπέτεια του Οδυσσέα και η μεταμόρφωση των συντρόφων του σε χοίρους στο νησί της Κίρκης.

Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο. 
Επίσης το όνομα του γιού της Κίρκης και του Οδυσσέα είναι Τηλέγονος [τήλε (= από μακρυά) και γόνος].
Ο Όμηρος, που πάντα ακριβολογεί, για την Κίρκη λέει ότι είχε καλούς πλοκάμους, και δεν αναφέρεται για την κόμμωσή της άλλα στο DNA μια που η λέξη Κίρκη συμπεριλαμβάνεται στην λέξη Κηρύκειο με τις δυο έλικες του DNA. Το ξέρω ότι αυτό δεν αρκεί. Πάμε παρακάτω . 

Η Κίρκη είχε τέσσερις βοηθούς, όσες και οι βάσεις του DNA. Όταν οι σύντροφοι του Οδυσσέα πήγαν στο ανάκτορο της Κίρκης, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στην μία αρχηγός ήταν ο Ευρύλοχος και στην άλλη ο Οδυσσέας. Μαζί του ο κάθε αρχηγός πήρε 22 άνδρες. 

Ο Όμηρος μας περιγράφει λοιπόν δύο ομάδες των 23 μαζί με τους αρχηγούς .Αυτός όμως είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων!

Γιατί ο Όμηρος επισημαίνει τον αριθμό των 2 × 23 που είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων; Τους έκανε λέει τους συντρόφους του Οδυσσέα χοίρους και με το όνομα του γιου της Κίρκης Τηλε-γονος δεν μας παραπέμπει σε Γενετικά πειράματα; 

Οι μύθοι νομίζω δεν είναι παραμύθια. Κρύβουν αλήθειες. Κάθε μύθος έχει 7 διαφορετικά θέματα. Εμείς σπάσαμε μόνο τον 1 κώδικα . Ο Πίνδαρος παρακαλούσε τις μούσες να του φωτίσουν να σπάσει και τους 7 κώδικες. Έλληνας δικηγόρος έσπασε και τον τρίτο κώδικα άλλα εξαφανίστηκε. 

Φώτο: η Κίρκη με τους συντρόφους του Οδυσσέα.
koinos–nous

conspiracyfeeds

http://diadrastiko.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4100.html?m=1

  2 Σχόλια to “Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο!”

  1. Και ετυμολογικά μπορεί να συνδεθεί το όνομα Κίρκη με τα παραπάνω. Είτε σαν κόρης του Ηλίου (με ο,τι αυτό συμβολίζει) είτε εννοώντας τις έλικες του DNA.γιατί η ρίζα κιρκ σημαίνει την κυκλική κίνηση ή τον ίδιο τον κύκλο. Κίρκος=κρίκος, Κερκινέζι είναι το γεράκι που πετάει κυκλικά για να εντοπίσει την τροφή του. Στα λατινικά έχει περάσει σαν circus και μας έδωσε αντιδάνειο το γνωστό μας τσίρκο λόγω της κυκλικής του κατασκευής.

  2. δεν εχω φτασει ακομη στην “Κιρκη” Ομως το [α] βιβλιο της Οδυσσειας εχει αποκωδικοποιηθει απο το 2009 μ.χ. Ριξε μια ματια στο FB για να ενημερωθεις για το μηνυμα του Ομηρου προς την Γηινη ανθρωποτητα.

...