ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ 25/1/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 25-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ, ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ. Ο ΦΘΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Ή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ. Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, Η ΕΠΑΡΣΗ, Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.. ΟΛΕΣ! Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΒΑΛΤΕ Ο,ΤΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ.

Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΑΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΔΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΟΤΑΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΛΕΩ «ΕΠΙΚΛΗΣΗ» ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ. Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΗΜΙΤΕΛΕΙΣ, ΑΤΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ, ΕΓΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΛΗΘΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΘΛΙΟ ΓΗΙΝΟ, ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΕΝΑ ΛΕΙΨΑΝΟ, ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ, ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, ΕΝΑΝ ΒΟΥΔΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΦΘΟΝΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΡΑ ΚΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΟΥΡΑΝΟΣ, ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ, Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΟΧΙ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΘΟΝΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ:

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΘΟΝΑ ΥΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.. ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ; ΑΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟ, ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΘΟΝΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΦΘΟΝΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΤΙΣΕΙΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΕΚΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΦΘΟΝΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΙΣΕΙΣ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΗΔΗ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΦΟΥ ΟΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ;

ΑΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΘΟΝΟΣ.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ.

ΚΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ!

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ…ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ.

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ. ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑΟΣ, ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ.

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ.. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ…ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ, Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ή ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. Η Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ..ΑΥΤΟΣ. ΟΚ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΑ ! ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΘΟΝΙΑ.

ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΡΑ.

ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ; ΚΑΛΗ Η ΠΟΙΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΛΕΚΙΝ.. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ. ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ; ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!

……………………………………………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.