Δεκ 162017
 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΙΟΥ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ… ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ… ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ… ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ, ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ “ΠΑΡΑ” ΜΑΖΙ, ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/2013 Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤ’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!

ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 … ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ !!! ΜΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ( ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ) ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!

ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΛΙΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΟΥ ΒΑΡΑΘΡΟΥ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΥΝΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΣΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ $600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣ ΔΗΔΑΔΗ ΜΕΤΡΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕΥΣΤΟ. ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/15/11/2017

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ !!!!! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ !!! ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

«ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ»

………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προτείνουμε:

  2 Σχόλια to “ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !!! … ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 15/11/2017… ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ”

...