Δεκ 142017
 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 – 12 – 2017, ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. ΕΓΙΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ:

1. ΔΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΕΘΕΣΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

2. ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΚΡΙΣΙΝ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΓΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ.

3. ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε., ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΗΝ Δ.Ε.Η., Δ.Ε.Υ.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.

4. ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. – (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ), ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

5. ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. – (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ). 6. ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΝ ΑΥΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΝ ΗΣΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗ ΚΑΤΣΟΥΔΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 14ΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προτείνουμε:

  3 Σχόλια to “Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε-ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 13/12/2901”

  1. και μεις μια φορα που είχαμε πάει στη Μανη ως ΚΚΕ οι πάνω στο τραπέι ήμασταν πιο πολοί απο τους κάτω

  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΣ. ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

  3. Συνέλληνα ξεχρεώνουμε με τα εργαλεία μόνο ΔΕΗ η και τους άλλους παρόχους; (ΕΝΕΡΓΑ,’ηρων κλπ)
    ΟΣον αφορά τη ΔΕΗ χίλια τα δίκια σας. Και γώ ‘οπου βρεθώ και σταθώ τη καλή μου τη κουβέντα για την Ε.ΣΥ και τη ΔΕΗ τη λέω.
    Εχω βέβαια κι έναν λόγο παραπάνω την έχω σορτάρει τη ΔΕΗ, Προσπαθώ λοιπόν εγώ, πτοσπαθείστε και σείς λίγο περισσότερο . +3,99 ανέβηκε σήμερα

...