ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “…διότι ξέρετε υπάρχει και ένας τεράστιος «Αντίνοος» σε μένα, δεν θα πω τη λέξη φίμωση θα πω μια τεράστια λάσπη και τη δέχομαι αν θέλετε γιατί και αυτή κάνει καλό στο πρόσωπο, αλλά το ζήτημα είναι ας αφήσουμε τι λέει ο καθένας…” (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 90,4 23/2/2898) απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

                                  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 90,4

ΑΦΙΣΣΑ 1.jpg
ΦΙΜΩΣΗ & ΛΑΣΠΗ

Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα καλή σας μέρα.

Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα σε όλους, καλημέρα σε όλους του συνέλληνες.

Τάκης Μαυρέας: Κατ΄ αρχήν θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ εδώ στον Πειραιά.

Αρτέμης Σώρρας: Το ίδιο και εγώ που μια ελεύθερη φωνή του Πειραιά μπαίνει σε ένα στίβο ώστε να ακουστεί μία ξεκάθαρη κουβέντα ή τουλάχιστον αν το θέλετε στα δημοκρατικά (σχήμα λόγου δημοκρατικά) ΜΜΕ στα οποία ο καθένας έχει τη φωνή του πρέπει να ακουστούν οι απόψεις και να υπάρχει σοβαρή δημοσιογραφία όπου ο κόσμος να μπορεί να κρίνει τι ακριβώς είναι το κάθε τι.

Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα ακούσατε καθόλου το τραγουδάκι που είχαμε βάλει στην αρχή;

Αρτέμης Σώρρας: Ναι και προφανώς θέλω να πιστεύω ότι το βάλατε για τους άλλους, για αυτούς που ο ένας πάει σινεμά, ό άλλος κοιμάται, ο καθένας είναι στην νιρβάνα του.

Τάκης Μαυρέας: Ακριβώς και μου αρέσει που το είδατε έτσι και έχει κάποιες κουβέντες που δεν σας κρύβω ότι μου άρεσε να τις κουβεντιάσω μαζί σας γιατί έψαξα και είδα και σας είδα και video χθες, μίλησα με φίλους σας, συνεργάτες σας, με απλό κόσμο, δεν σας κρύβω ότι έχετε πολλούς φίλους στον Πειραιά που ρωτάγανε κάτω και τον Γιώργο, ήρθανε σήμερα εδώ στον κανάλι να ρωτήσουν εάν θα είσαστε εδώ, να έρθουν να σας φέρουν μέχρι και γλυκά θέλανε να σας φέρουν και μου έμεινε αυτό «πως τα΄χεις έτσι μοιρασμέ ντουνιά ψευτοπολιτισμέ».

Αρτέμης Σώρρας: Ξέρετε ότι εγώ έχω πει ότι δεν έχω οπαδούς και δεν έχω φίλους, με την έννοια του φίλου τουλάχιστον του σημερινού, έχω αδερφούς. Έτσι όπως έχει κατατεθεί, διότι ξέρετε υπάρχει και ένας τεράστιος «Αντίνοος» σε μένα, δεν θα πω τη λέξη φίμωση θα πω μια τεράστια λάσπη και τη δέχομαι αν θέλετε γιατί και αυτή κάνει καλό στο πρόσωπο, αλλά το ζήτημα είναι ας αφήσουμε τι λέει ο καθένας. Γιατί να μην έρθει η λογική μας για να δούμε τι λέει ο καθένας, τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Έτσι όπως διαμορφώνεται όλο το κλίμα ένας «Αντίνοος» τεράστιος, δηλαδή την κατοχή μας, την δυναστεία μας την κάναμε ελευθερία μας και κάποια στιγμή έρχεται ένας και λέει ή μάλλον δεν λέει κάνει. Στην αρχή είπατε «έρχεται ο κ. Σώρρας ο οποίος είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπο», γιατί είμαι αμφιλεγόμενο πρόσωπο; Ήμουν αμφιλεγόμενο πρόσωπο, τώρα δεν είμαι αμφιλεγόμενο, μα ποτέ δεν είπα, έκανα πρώτα και μετά έλεγα. Σας ενημέρωνα για αυτό που έκανα, ποτέ δεν είπα χωρίς να έχω κάνει πρώτα. Άρα μιλάμε για πράξεις και δεν μιλάμε για λόγια. Σε αντιθέση με τους άλλους οι οποίοι είναι μόνο λόγια και μάλλον διφορούμενα λόγια, ξύλινα, κοκκάλινα. Τώρα ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι μιλάνε σε ανθρώπους, ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι διοικούν ανθρώπους, ίσως να μην είναι άνθρωποι και από την άλλη να μην ξέρουν ότι διοικούν έθνος. Από την άλλη μεριά λοιπόν εγώ έκανα πάντα. Πρώτα κατέθεσα και μετά σας ενημέρωσα. Είπατε με την περιουσία του, γιατί την λέτε περιουσία μου; Έχω αποδείξει ότι δεν είναι πια περιουσία μου. Και με το τελευταίο δικαστήριο στις 28 Ιουνίου που με πήγε η πολιτεία σε δίκη για τα αμφιλεγόμενα 600 δις. Που δεν ήτανε ποτέ αμφιλεγόμενα διότι είχαμε καταθέσει με όλα τα στοιχεία και θα είναι στην διάθεσή σας από συνεργάτες συνέλληνες όλα τα στοιχεία θα αντιληφθείτε ότι πριν ακόμη από την δίκη έχουμε καταθέσει σε όλους τους φορείς, σε όλους τους θεσμούς άμα το θέλετε τους Ευρωπαϊκούς και τους Ελληνικούς, μέσα από την νόμιμη και νομική διαδικασία όπως πρέπει και την διπλωματική, με αποτέλεσμα να καταθέσουμε τα χρήματα στην Ελληνική δημοκρατία. Και δεν καταθέσαμε χρήματα, καταθέσαμε κάτι πιο σκληρό ακόμα, καταθέσαμε ομόλογα του Αμερικάνικου δημοσίου. Πόσο παράτολμο, πόσο παράλογο θα είναι κάποιος να παίζει με ένα πλανητικό κομμάτι, με ένα τόσο ισχυρό κράτος που το έχουμε καθιερώσει εμείς να είναι ισχυρό.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και από εκεί και πέρα μπαίνει στην διαδικασία ότι ο Ελληνικός λαός έχει τα 600 δις. Και είναι και ένα οξύμωρο κομμάτι, που μιλάμε έχουν γίνει γύρω στις 450 συγκεντρώσεις των 500, 1.000 ή των 2.000 ατόμων, των 600, 700, για τέτοια νούμερα μιλάμε, σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτές τις συγκεντρώσεις δεν παρίσταμαι σε καμία. Δηλαδή δεν είναι συγκεντρώσεις ούτε κόμματος, ούτε χρώματος, ούτε δόγματος. Είναι συγκεντρώσεις συνελλήνων που τις κάνανε μόνοι τους, για την Ελλάδα τους. Γιατί αυτή η Ελλάδα δεν είναι δικιά μου, είναι δικιά μας. Άρα δεν υπάρχει Σώρρας, υπάρχουν Έλληνες. Ποιος θα κάτσει μπροστά σε αυτόν τον Έλληνα; Όποιος κάτσει έχει πάρει τηλέφωνο κατ΄ ευθείαν τον θάνατό του. Άρα λοιπόν αυτές οι συγκεντρώσεις δεν είναι του Σώρρα, είναι των συνελλήνων. Είναι των ενεργών συνελλήνων που θέλουν την πατρίδα τους, θέλουν το μέλλον τους, που θέλουν το καλύτερο για τον τόπο τους. Που μέχρι τώρα κανένας από αυτούς τους χαφιέδες, ανθέλληνες, έχουνε σκοτώσει τον τόπο μου, τον έχουνε πτωχεύσει πέντε φορές και έχουνε κάνει τα πάνδεινα, ακόμη έχουνε απαγορεύσει την Ελληνική σημαία. Έχουνε καταπατήσει τα δικαιώματα ενός μεγάλου έθνους, του αρχαιότερου του πλανήτη. Και τώρα οι συνέλληνες αναλαμβάνουν τα όπλα τους, δηλαδή την πέννα τους, δηλαδή είναι με τα λεφτά τους. Κανένας δεν είναι πλουσιότερος αυτή τη στιγμή από τον Έλληνα. Όμως τον Έλληνα στο σύνολό του. Αυτό, όλα αυτά τα ζώα θα το καταλάβουνε, ότι είναι άφραγκα και ότι ο συνέλληνας είναι φορτωμένος με λεφτά, με δύναμη και με την δυνατότητα με ένα σύνταγμα που είναι των Ελλήνων και δεν είναι των πολιτικών, ούτε των κομμάτων, ούτε των δογμάτων. Τα δόγματα ανήκουνε σε εμάς και τα έχουμε χρηματοδοτήσει. Και όποιος από τα δόγματα μας έχει παραπλανήσει και μας έχει πάρει τα χρήματα θα τον εκτελέσουμε σε μία τιμωρία συγκεκριμένη που λέει το σύνταγμα. Άρα το σύνταγμα είναι των Ελλήνων και όχι κάποιων διαχειριστών που εμείς πάλι τους βγάζουμε, άσχετα εάν με ψεύτικο τρόπο και με δόλιο ακόμα και τις εκλογές μας τις έχουνε διαβρώσει και τελικά ενώ ψηφίζουμε εμείς αυτοί μετρούν.

Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα εδώ, αυτό το καλό έχει αυτή η εκπομπή είναι λόγος και αντίλογος για να έχετε όλο τον χρόνο και να πείτε αυτά που εσείς θέλετε όπως είπατε, εδώ δεν υπάρχει όχι φίμωση αλλά ίσα-ίσα εδώ υπάρχει το μικρόφωνο που μπορεί ο καθένας να πει αυτά που θέλει. Εγώ συμφωνώ και μάλιστα έχω παρακολουθήσει και κάποιες από τις 450 είτε κατ΄ ιδίαν, είτε από δημοσιογραφική δουλειά. Θέλω να σας πω όμως το εξής, γιατί πιστεύετε ότι αυτοί που μας διοικούνε είναι ανθέλληνες και χαφιέδες και αυτοί που είναι στις συγκεντρώσεις είναι πιο Έλληνες;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.jpg

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ

Αρτέμης Σώρρας: Θα σας πω. Δεν είναι θέμα πίστης εδώ, εδώ δεν υπάρχει πίστη, εδώ υπάρχει λογική. Δεν είναι θέμα τι πιστεύω εγώ, είναι θέμα τι έχει αποδειχθεί. Εδώ δεν είναι θέμα πίστης, είναι θέμα απόδειξης. Μέχρι τώρα λοιπόν όλες οι κινήσεις, όλη η διακυβέρνηση, όλες οι συμφωνίες, όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι είναι ανθέλληνες, αποδεικνύεται. Δηλαδή για παράδειγμα τη στιγμή που το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) έχει 11 άτομα στον πρώτο ή στον δεύτερο όροφο – δεν έχει καμία σημασία – στο υπουργείο παιδείας το οποίο το κράτος μου, επιτρέπει σε ανθρώπους ανθέλληνες στοχευμένους δηλαδή σε ανθρώπους δογματισμένους, στρατιώτες δηλαδή σε ένα δόγμα, να διαμορφώνει την γλώσσα μου, να σκοτώνει την γλώσσα μου, να σκοτώνει τα βιβλία μου, να αλλοιώνει την ιστορία μου και να αφήνει να προτρέχει όλο αυτό εις βάρος των Ελλήνων, είναι μία απόδειξη για αυτό. Δηλαδή, την ώρα που δεν παίρνει κανένας δάνειο, δεν δίνουμε πουθενά, πεθαίνει η Ελλάδα αλλά οι πολιτικοί μας δίνουν χρήματα για ότι ηλιθιότητα, δηλαδή 10.000 ιδρύματα πολιτικών και αξιωματούχων και εγκάθετων ανθέλληνων ανθρώπων χρηματοδοτούνται από Ελληνικούς λογαριασμούς των υπουργείων τα οποία δολοφονούνε ακόμα πιο πολύ το κράτος μου. Όταν το ΕΛΙΑΜΕΠ και όλα τα ιδρύματα έχουν δημιουργηθεί για να σκοτώνουν το κράτος μου, να σκοτώνουν οικονομικά το κράτος μου, να σκοτώνουνε ηθικά, πνευματικά, ιστορικά, πολιτισμικά, ε αυτό είναι αποδείξεις. Έχω χιλιάδες αποδείξεις στα χέρια μου, χιλιάδες. Όταν μιλάμε ότι γίνεται ένας τεράστιος ρατσισμός κατά των Ελλήνων μέσα στο κράτος μου, μες το σπίτι μου, έχει να κάνει με απόδειξη δεν έχει να κάνει με πιστεύω. Αφήστε την πίστη είναι για τους πιστούς για τους παραδόπιστους, εδώ μιλάμε για αποδείξεις. Υπάρχουν λοιπόν τεράστιες, ένα σωρό αποδείξεων το οποίο αυτή τη στιγμή γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά, πολιτισμικά όπως και να το πάρεις υπάρχει μία τεράστια προδοσία κατά του Ελληνικού λαού.

Τάκης Μαυρέας: Αυτό έγινε τώρα τελευταία εννοείται; Αυτό προφανώς υπάρχει διαχρονικά και πιστεύω ότι, επιτρέψτε μου να πω ότι υπάρχει σε όλα τα κράτη, έτσι; Πάντα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι διαχρονικά που διοικήσανε με καλύτερο, με χειρότερα ή με έναν τρόπο που δεν ήτανε τέλος πάντων αρεστός στον κόσμο, στους πολίτες.

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ

Αρτέμης Σώρρας: Δεν θα είναι έτσι ακριβώς αρεστός. Δεν είναι θέμα ότι έκανες κάτι το οποίο δεν ήταν αρεστό αλλά μπορούσες να κάνεις καλύτερο. Εδώ μιλάμε ότι κάνεις ακριβώς το αντίθετο που μπορείς να κάνεις για ένα κράτος. Εδώ μιλάμε για ένα τεράστιο χρέος το οποίο δεν υπάρχει, εδώ μιλάμε για μία κλοπή. Κατ΄ αρχάς είσαι απέναντι με μία κυβέρνηση η οποία είναι δικιά σου, είσαι απέναντι με ένα κράτος που είναι δικό σου. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτοί είναι απλά διαχειριστές και δεν είναι τίποτα παραπάνω. Αυτό όμως έχει γίνει, μάλλον δεν θα πω την λέξη το έχουν αφήσει οι Έλληνες, έτσι όπως έχει χειραγωγηθεί το πλήθος, έτσι όπως όλοι βάλανε αυτό το πλήθος των Ελλήνων να έχει πάντα δουλειά. Γιατί για μένα δεν υπάρχει δουλειά, δουλειά έχουν μόνο οι δούλοι. Υπάρχει μόνο εργασία, άρα κανείς δεν εργαζόταν. Πάντα έπρεπε να ήταν απασχολημένος κάπου, μετά έπρεπε να ήταν με τα δάνειά του. Ξέρετε έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι το κράτος, κατ΄ αρχάς για να υπάρχει ένα κράτος, για να λες ότι είσαι ένα κράτος θα πρέπει το κράτος να σου προσφέρει δύο πράγματα. Το ένα είναι εργασία και το άλλο είναι ασφάλεια. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου προσφέρει το κράτος. Μέσα σε αυτό το κομμάτι το έθνος θέλει να μείνει με τα δικά του και να ζήσει τα θέλω του ή τουλάχιστον με όσα τα μπορώ του. Τα θέλω του πρέπει να είναι λιγότερα από τα μπορώ του. Έτσι λοιπόν τη στιγμή που έχουμε ένα πολύ δομημένο κράτος, το οποίο το έχουμε παλέψει αν το θέλετε μέσα από αντίξοες συνθήκες, με ξένες δυνάμεις οι οποίες δεν είναι ξένες δυνάμεις συμφέροντος είναι μόνο κατά του Ελληνισμού, δεν έχει να κάνει λοιπόν η Ελλάδα με τίποτα άλλο. Θυμηθείτε τα χρόνια μας, έχουμε όλα τα πετρέλαια δεν είναι θέμα πετρελαίων, δεν είναι θέμα φυσικών αερίων, δεν είναι θέμα πλουτοπαραγωγικό, είναι όλες οι συμφωνίες, όλοι οι δρόμοι περνάνε από την Ελλάδα.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ & ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ 

Θα πω ότι είμαστε ένα δύσκολο κομμάτι γεωπολιτικό, αλλά πλέον τούτου όσον αφορά στο κοινωνικό μας κομμάτι και το βιοποριστικό μας κομμάτι είναι κάτι το οποίο το ρυθμίζουμε μόνοι μας. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι Έλληνες και πες τε μου από μια κυβέρνηση μετά τον Καποδίστρια, έναν Έλληνα. Αν μου πείτε έναν Έλληνα θα σας πω ακριβώς ότι ποτέ δεν ήταν Έλληνας. Πες τε μου έναν Έλληνα που κυβέρνησε και βλέπεται ότι όλα τα παιδιά εντελώς τυχαία είναι εβραίοι, πέραν από το εβραίοι πρέπει να είναι και δογματισμένοι. Είναι βάση δεδομένων και στοιχείων και αποδείξεων, όλες μας οι κυβερνήσεις μετά τον Καποδίστρια – καλά δεν μιλάμε για πριν, είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία το πριν – δεν είναι κανένας Έλληνας. Άρα για όποιους καταλαβαίνουνε, δεν θα πω τη λέξη «μυημένοι», αλλά ας καταλάβουμε υπάρχει μία βιομηχανία κυβερνώντων, ηλιθίων ανθρώπων οι οποίοι δεν λένε τίποτα, οι οποίοι πρέπει να είναι συγκεκριμένοι, εγκάθετοι σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο τρόπος που ανεβαίνουν και που έρχονται, απλά έρχονται οι «γλάστρες» με αλλαγμένα ονόματα και είναι πάντα στην κορυφή. Έτσι για να διεκδικήσουνε πάντα το χρίσμα. Τα χρίσματα όμως, ξέρετε είναι αυτό που είπα όλα τα κόμματα, πες τε μου έχω άποψη για όλα τα κόμματα. Σήμερα στο κοινοβούλιο και να μην πάμε παλαιότερα ή να μην μου πείτε για άλλους λαούς που έχω πει. Βεβαίως αυτό το σύστημα που λέω τώρα είναι σε όλους τους λαούς, ακόμα και στην Ευρώπη. Όταν μπήκε η Ευρώπη σε μία λειτουργία, 52 χώρες αναζητήσανε να κάνουν επιτρόπους, οι επίτροποι που βάλανε ήτανε εντελώς τυχαία 1.000 εβραίοι από όλες αυτές τις 52 χώρες, βάλανε για την κεντρική επιτροπή της Ευρώπης. Γιατί στην Ελλάδα όλος αυτός ο πληθυσμός, όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι είναι στοχευμένα συγκεκριμένοι στρατιώτες οι οποίοι είναι “κρυμμένα ονόματα”, κρύβουν τα ονόματά τους, ντρέπονται για την γέννα τους. Όμως είναι σε μία συγκεκριμένη αποστολή κατά του Ελληνισμού και κατά του παγκόσμιου ανθρώπινου πληθυσμού. Γιατί εντελώς τυχαία 1.000 άνθρωποι μπήκανε στην Ευρώπη οι οποίοι είναι εβραίοι; Για πιο μεγαλόπνοο σχέδιο; Και άντε και το κάνατε και μας ξέφυγε αυτό. Είδαμε λοιπόν όλο αυτό το καθεστώς στην παρακμή του. Μα η παρακμή του είναι δεδομένη, στοχεύτηκε να γίνει αυτό.

ΤΟ ΕΥΡΩ & Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Όπως και το ευρώ σχεδιάστηκε για να σκοτώσει την Ευρώπη. Γιατί σκοτώνοντας την Ευρώπη θα πέσει απλόχερα στις διεθνείς συμβάσεις, οι διεθνείς συμβάσεις είναι των αγορών, οι αγορές είναι αυτά τα βρωμόπαιδα από πίσω που έχουν ονοματεπώνυμο, άρα πας σε παγκόσμια δυνάστευση χωρίς να το καταλάβεις. Βγήκε το ευρώ να το διευθύνει η Γερμανία, η οποία Γερμανία εντελώς τυχαία δεν είναι κράτος. Ξέρετε ότι η Γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα δεν είναι πρεσβεία κράτους, είναι μία εταιρία η οποία εκπροσωπεί την εταιρία την Γερμανική και το έχουμε αναρτήσει; Ξέρετε τι είναι η πρεσβεία της Γερμανίας να μην ανήκει στο κράτος το Γερμανικό παρά να ανήκει στα νησιά Κέϊμαν; Μία LTD η οποία εκπροσωπεί το Γερμανικό δημόσιο, που δεν υπάρχει δημόσιο; Θυμηθείτε αγαπητοί μου κύριοι, υπέγραψε όλος ο πλανήτης όταν η Γερμανία έγινε οικόπεδο να μην ξαναγίνει κράτος η Γερμανία γιατί ήταν επικίνδυνο για τον πλανήτη. Χωρίστηκαν στη μέση και λειτουργούσε μέχρι τότε με μία LTD των Αμερικανών και μία LTD των Ρώσων, ενώθηκε. Πότε ξανά υπογράψαμε να γίνει κράτος; Ξέρετε ότι η Γερμανία δημιουργήθηκε με δάνεια, με σύμβαση δανειστών πάνω από τα συντάγματα, γιατί αυτός είναι ο παγκόσμιος νόμος της θαλασσοκράτηρας Αγγλίας, με αποτέλεσμα αγαπητοί μου η Γερμανία είναι δύο LTD που τις ενώσανε σε μία κοινοπρακτικό το 1996 και λειτουργεί ένα κράτος εμπορικού δικαίου κάτω από την σύμβαση των δανειστών, σωστά ερβαιοσιωνιστών γιατί αυτοί έχουν την σύμβαση δεν την έχουνε οι Έλληνες ούτε οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί έχω πει ότι είναι πολύ σκλαβωμένος λαός ο οποίος πήρε το 45% της εφορίας του και ζητάει συγνώμη από τον κάθε εβραίο.

Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα είναι απίστευτα τα μηνύματα που έχουμε εδώ στο ραδιόφωνο. Τα λέτε καταπληκτικά, εμείς δεν θέλουμε να σας διακόψουμε για να ακουστούνε όλα αυτά που θέλετε να πείτε.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, να με διακόπτεται για να μου κάνετε ερωτήσεις γιατί δεν θέλω να μονολογώ. Πέστε μου τις απορίες σας, είμαι εδώ για να τις λύσω και πρέπει να τις λύσω.

Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα όπως καταλαβαίνετε οι απορίες είναι φοβερές. Και υπέρ σας, δηλαδή να τον προσέξετε αυτόν το άνθρωπο, αλλά και απλά ερωτήματα του κόσμου τι είναι αυτό που κρατάει τον κ. Σώρρα να μην δώσει τα λεφτά να σωθούμε από ένα χρέος που δεν υπάρχει όπως είπατε και που συμφωνεί εδώ ο ακροατής και με τι τρόπο μπορούμε όλους αυτούς οι οποίοι δεν έχουνε και την καλύτερη άποψη, οι πολίτες, από μερικούς πολιτικούς να ξεφύγουμε. Με ποιον τρόπο μπορούμε να το κάνουμε όλο αυτό.

ΤΑ 600 ΔΙΣ & Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρτέμης Σώρρας: Ας απαντήσω πρώτα στο πρώτο ερώτημα, γιατί ο κ. Σώρρας δεν τα δίνει. Όχι δεν είναι αλήθεια. Ο κ. Σώρρας δεν θα τα δώσει τώρα, τα έχει δώσει πριν το ανακοινώσει. Υπάρχει εδώ ένα πολύ μεγάλο τεχνικό κομμάτι και ξέρετε εκεί είναι και η στρατηγική, εάν ο Σώρρας είχε ακόμα τα 600 δις η Ελλάδα θα είχε χρεοκοπήσει. Δηλαδή την Ελλάδα την είχανε στοχεύσει να την πτωχεύσουν. Θυμηθείτε πριν 16 μήνες, πριν 16-17 μήνες οι τηλεοράσεις όλες ήταν «παιδιά πτωχεύουμε», «δεν υπάρχει, δεν μπορούμε να πληρώσουμε ούτε ένα μνημόνιο», πριν 17 μήνες δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα ομόλογα που σημαίνει μία χώρα πτωχεύει την στιγμή που δεν έχει να κάνει πληρωμή του ομολόγου, είναι σαν να μην μπορείς να πληρώσεις την επιταγή σου ή το γραμμάτιο. Την στιγμή λοιπόν που η χώρα δεν έχει να πληρώσει ένα ομόλογο το οποίο το είχαμε ήδη εντοπίσει και ποιό ομόλογο θα έρθει να ζητήσει. Υπήρχε ένα ομόλογο – του οποίου να μην πω τις πληροφορίες – ήταν γύρω στα 37 δισεκατομμύρια το οποίο ερχόταν να πτωχεύει την χώρα μας σε συγκεκριμένο σταθμό αλλά και την Κύπρο. Οπότε θα μπορούσε να κάνει άνετα ο φορέας που έχει το ομόλογο αίτηση πτώχευσης στην Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης και της Ελλάδος. Έτσι θα μας πηγαίνανε σε μία ελεγχόμενη πτώχευση, θα είχανε σκεπαστεί όλα αυτά τα ψέματα και η Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια ή δεν ξέρω πόσα θα ήταν χρεωμένη και θα την δυναστεύανε πολύ καλύτερα. Ερχόμαστε λοιπόν και ανοίγουμε έναν πολύ εξειδικευμένο λογαριασμό στην Κύπρο σαν χώρα και στην Ελλάδα στην Ελληνική Δημοκρατία, δηλαδή η Ελληνική Δημοκρατία που εκπροσωπείται νομίμως από την Ελληνική βουλή, όπου είναι οι αντιπρόσωποι του λαού, πρέπει να το καταλάβετε αυτό, δεν είναι η Ελληνική Δημοκρατία οι κυβερνώντες οι οποίοι είναι άνθρωποι που σήμερα είναι αύριο δεν είναι, ενώ η Ελληνική Δημοκρατία έχει την ίδια σφραγίδα και ο λαός το έθνος είναι το ίδιο. Με αποτέλεσμα, καταθέσαμε στον Ελληνικό λαό, δηλαδή στην Ελληνική Δημοκρατία τα 600 δις και όχι στα χέρια του Σώρρα. Άρα ο Σώρρας ο Αρτέμης και η END έχουνε καταθέσει από τότε, γι αυτό και το ανακοινώσαμε σε πολύ μεγάλα κανάλια οικονομικά και σε όλες τις τράπεζες για να ξέρουν οι τράπεζες και οι φορείς που έχουν τα ομόλογά μας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πτωχεύσει διότι στον λογαριασμό της έχει 600 δισεκατομμύρια, γι αυτό και δεν πτώχευσε. Με εντελώς μαγικό τρόπο από τότε τα ομόλογα πληρώνονται, οι συντάξεις πληρώνονται, σφίγγουν τον κόσμο αλλά δεν μιλάνε για πτώχευση. Τα ζώα, έτσι θα μιλήσω γιατί αν είναι δυνατόν τόσο ψέμα, τόση αντινόηση. Μα τόσο αίμα που έχει χυθεί από τους προγόνους μας, μα αυτή η γη είναι ποτισμένη, είναι ποτισμένη, και οι γραφές είναι γεμάτες ήρωες. Είναι δυνατόν αυτή τη χώρα, αυτό το έθνος να του φέρεσαι έτσι; Και τι είναι αυτοί, Έλληνες; Τόσο εγκάθετοι, τόσο στοχευμένοι, τόσο εκτελεστές!

Με αποτέλεσμα ο Σώρρας δεν τα έχει τα χρήματα τα έχει ο Ελληνικός λαός. Άρα ο Ελληνικός λαός μπορεί αύριο το πρωί με την υπογραφή του ή με την θέλησή του, γιατί το σύνταγμα είναι ξεκάθαρο: Όλες οι εξουσίες απορρέουν από τον λαό, όλες, όλες. Είναι εντολή για κάποιους. Άσχετα το αν θα εκτελεστεί ο νόμος, θα εκτελέσουνε το σύνταγμα και είδαμε ότι το σύνταγμα τελικά δουλεύει και εργάζεται για εμάς αλλά βλέπεται ότι δουλεύει κατά το δοκούν και αυτοί έχουνε παραλύσει τους νόμους, το σύνταγμα, τα πάντα. Μην αναρωτιέται ο κόσμος γιατί ο Σώρρας δεν τα δίνει, μα τα έχω δώσει από την αρχή. Είναι θέμα Ελληνικού λαού μέσω των αντιπροσώπων τους. Αν οι αντιπρόσωποί τους δεν είναι αυτοί και δεν εκτελούνε και δεν είναι για το κοινό συμφέρον του Ελληνικού λαού να τους αλλάξουν.

Τάκης Μαυρέας: Να σας πω κάτι όμως; Ξέρω ότι έχετε πει ότι και οι 300 της βουλής, οι 302 μάλλον έχετε πει μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον κ. Στουρνάρα, ότι δεν αποτελούν για σας κυρίαρχα πρόσωπα ή φερέγγυα πρόσωπα.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, αυτό θα σας το εξηγήσω. Αυτό αποδείχθηκε, δεν το είπα.

Τάκης Μαυρέας: Ναι αλλά αποδείχθηκε για σας.

Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Αρτέμης Σώρρας: Όχι για όλους. Κοιτάξτε η απόδειξη δεν είναι για μένα και δεν είναι για σένα, η απόδειξη είναι για όλους. Εγώ είπα, την ώρα που είπα αποδείχθηκε, είναι για όλους. Εγώ λοιπόν δεν πήγα με τους νόμους τους δικούς μου διότι δεν έχω σύνταγμα, πήγα με το υπάρχον σύνταγμα, με τους υπάρχοντες νόμους. Εγώ δεν πήγα στην αρχή στον Ελληνικό λαό, εγώ κατέθεσα στην Ελληνική Δημοκρατία, που εκπροσωπείται νομίμως από τους φορείς και τους θεσμούς και παρέθεσα τα έγγραφα για να παραλάβουν τα χρήματα οι κυβερνώντες. Σε όλους. Κατέθεσα και στους 302. Μου απάντησε ο υπουργός οικονομικών, όπως όφειλε ο άνθρωπος να μου απαντήσει και μου λέει ναι κύριε Σώρρα βλέπω τα ομόλογά σας – άρα τα βλέπει, άσχετα λοιπόν η λασπολογία και οι παπαγάλοι, ο κανένας και οι ανύπαρκτοι που μιλάνε γιατί κανένας είναι οι προπαγάνδες – μου απαντάει λοιπόν, ναι κύριε Σώρρα τα βλέπω και έχω βάλει τρεις μου υπηρεσίες για να παραλάβουν τα ομόλογα. Αυτό έχει γίνει αγαπητέ Μαυρέα οκτώ μέρες πριν το 3ο μνημόνιο, δηλαδή στο 3ο μνημόνιο εμφανίζομαι και λέω όπα ρε παιδιά μέχρι εδώ, δεν πάει άλλο. Όταν λοιπόν βάζει τρεις του υπηρεσίες, την Υπηρεσία Εξωτερικού Χρέους, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους – και μου τα στέλνει εγγράφως αυτά, αυτά είναι εγγράφως από τον κύριο υπουργό οικονομικών – του ξαναστέλνω έγγραφο εξώδικο σε όλες τις υπηρεσίες αυτές και λέω, παρακαλώ επειδή σε οκτώ μέρες μπαίνουμε στο μνημόνιο απαντήστε μου που θέλετε ραντεβού σε ποιό υπουργείο και σε ποιο χώρο να έρθουν οι τεχνικές μου υπηρεσίες να παραλάβετε και να σας παραδώσω  κωδικούς ομολόγων ώστε να κατέβουν κατ΄ ευθείαν στα «χέρια» του υπουργείου, γιατί είναι διακρατική αυτή η διαδικασία (κράτος με κράτος), με αποτέλεσμα να θέλει ένα ειδικό Fed-Ware. Από τότε δεν μου απάντησαν ξανά οι φορείς και ενώ έχει ενημερωθεί όλη η βουλή, ο υπουργός οικονομικών, μου έχει και ο κ. Μεϊμαράκης ο πρόεδρος της βουλής, θεωρώ εγώ ότι θα μπορούσε να κάνει χιλιάδες πράγματα παραπάνω αλλά δεν τα έκανε, άρα είναι θέμα στη θέληση κάποιου. Δηλαδή λέει ο κ. Μεϊμαράκης απαντώντας μου επίσημα, κύριε Σώρρα δεν είναι αρμοδιότητά μου θα ενημερώσω τον υπουργό οικονομικών. Βεβαίως κ. Μεϊμαράκη αν θέλατε γιατί είστε ο πρόεδρος της βουλής μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε θέμα μέσα και επί τόπου να σχηματίσεις και να πεις πες τε μας τι κάνουμε με τον Σώρρα. Είτε αν ο Σώρρας είναι απατεώνας να τον κλείσουμε μέσα και να μην ταλαιπωρεί τον Ελληνικό λαό, ή να πάρουμε τα χρήματα ακριβώς τι λέει. Δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να έχω αποδείξεις πια, ενημέρωσα όλα τα κόμματα, ενημέρωσα όλους του αρχηγούς κομμάτων, ενημέρωσα όλους τους βουλευτές, ενημέρωσα τον Ιεράρχη τον Ιερώνυμο, με 87 εξώδικα όλους. Έχω ενημερώσει τους πάντες, δεν μπορεί κάποιος να πει δεν ήξερα, άσχετα τι λένε. Έχω τα στοιχεία όλα ότι έχουν ενημερωθεί και κάθε εξώδικο ήτανε 1.000 σελίδες.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ & ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Μετέπειτα έρχεται και η απόφαση και όλοι αυτοί οι λασπολόγοι, δεν έχουν τι να πουν γιατί έρχεται μία απόφαση και αθωώνει. Ξέρετε η πολιτεία εμένα με πήγε για πολύ βαριά αδικήματα όπως ψευδής ειδήσεις για τα 600 δις, κατάλυση πολιτεύματος. Το δικαστήριό μου λοιπόν ήτανε για κατάλυση πολιτεύματος, ανησυχία λαού και πανικού και αλλαγή συντάγματος. Όλες αυτές οι κατηγορίες ήτανε σε μένα εφόσον τα 600 δις ήτανε ψευδή. Από τη στιγμή που στο δικαστήριο απεδείχθη ότι τα 600 δις είναι στον λογαριασμό και θα παραμείνουν ως το τέλος γιατί δεσμευτήκαμε. Στο δικαστήριο αυτό στις 28/6/13 επίσημα κάλεσα τον υπουργό οικονομικών με δικό μου έγγραφο το οποίο μπορώ να το αποδείξω και είναι όλα στην διάθεσή σας. Καλώ στον Άρειο Πάγο να είναι στην δίκη ο υπουργός οικονομικών, ο κ. Προβόπουλος, ο διευθυντής εξωτερικού χρέους και το γενικό λογιστήριο. Και τελικά δεν ήρθαν. Όπου και το δικαστήριο στο τέλος ασκεί ποινικές διώξεις σε ενδεχόμενα πολιτικά πρόσωπα και σε κυβερνητικά πρόσωπα για παράβαση καθήκοντος. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτά είναι αποδείξιμα για όλους, δεν είναι για μένα η απόδειξη. Αν δεν είναι αυτές αποδείξεις για όλους, εγώ γιατί απέξειδα; Οι αποδείξεις είναι για όλους αγαπητέ Μαυρέα και όχι μόνο για μένα. Άρα είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα και να σας πω και κάτι, περίμενα από κάποιες δυνάμεις στην βουλή, διότι έχει τεράστια δυνατότητα η βουλή και να μην εξηγήσουμε τώρα τι δυνατότητες έχει η βουλή γιατί η βουλή διοικεί και δεν διοικεί η κυβέρνηση είναι δεδομένο αυτό και βλέπουμε να παραλύουν όλα αυτά τα αντιμνημονιακά κόμματα, όλα αυτά τα πατριωτικά κόμματα, όλοι αυτοί οι θεσμοί εκεί μέσα. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι όλοι αυτοί εκεί μέσα είναι όλα δηλητηριασμένα, είναι όλα εγκάθετα και στοχευμένα και με αποτέλεσμα ούτε ένα κόμμα μικρό, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η τότε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ούτε ΚΚΕ, ούτε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όλοι παρέλυσαν. Και σε μερικούς μπορώ να πω ότι θυροκολλήσαμε και το εξώδικο, δεν το παίρνανε. Άρα εσείς να μου πείτε από εκεί και πέρα τι προκύπτει και ποιός είναι αυτός ο αρχηγός κόμματος ο οποίος μπορούσε να κάνει το αυτονόητο. Δηλαδή να βάλει αύριο το πρωί κατευθείαν το θέμα ως επερώτηση να τελειώνει η υπόθεση Σώρρας ή να πάρουν τα χρήματα. Βγήκε και ο κ. Κόκκινος, τον είδα σε μια συνέντευξή του και είπε ότι με 30 υπογραφές βουλευτών ασκείς ποινική δίωξη σε οποιονδήποτε πρωθυπουργό και σταματάει όποιο σχέδιο κάνει εναντίον της Ελλάδος. Είχατε ποτέ εκεί μέσα 30 βουλευτές να σταματήσουν τον Παπανδρέου να μπει στο μνημόνιο, να σταματήσουν τον Σαμαρά, ο Σαμαράς όταν ήταν αντιπολίτευση είδατε να κάνει 30 υπογραφές να σταματήσει τον Παπανδρέου ή τώρα είδατε έναν ΣΥΡΙΖΑ να σταματάει τον Σαμαρά να κάνει όλα αυτά που κάνει;

Τελικά ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Τόσο τέλεια, τα βρίσκουν μεταξύ τους; Τελικά κανένας δεν είναι, ούτε η αντιπολίτευση είναι με τον Ελληνικό λαό; Τελικά αποδείχθηκε ότι όλα τα κόμματα είναι δηλητηριασμένα; Είδαμε τελικά ότι οι συνδικαλιστές είναι ΚΚΕ; Είδαμε τελικά ότι οι συνδικαλιστές δεν είναι για το καλό των αγροτών ή των συνδικάτων παρά είναι μόνο κυβερνητικές κινήσεις; Τελικά είμαστε μόνοι μας; Ναι, είμαστε μόνοι μας, είμαστε πολλοί και όταν θα γίνουμε όλοι δεν θα κάτσει κανείς μπροστά μας. Γιατί; Γιατί δεν θέλω τίποτα διαφορετικό από αυτό που θέλετε όλοι εσείς. Και αυτό το σύστημα έχει αποτύχει. Αυτό το φεουδαρχικό κομματικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς.

ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ

Τι άλλο να γίνει; Αφανίστηκες, αφανίστηκε το μέλλον σου, η ανάπτυξή σου, αφανίστηκαν τα πάντα, αφανίστηκε η υγεία σου. Μα δεν έχει τίποτα, μα τίποτα δεν έχεις. Μόνο φόρους δυσβάσταχτους, έφτασες να έχεις κόστος ζωής 120%, που θα βγει; Που θα πάει; Και μιλάμε ακόμα για ψήφο; Εγώ κύριοι αν θέλετε πιστεύω στην δημοκρατία, που η δημοκρατία δεν έχει κόμματα. Κατά την άποψή μου πρέπει να καταστραφούν και να πεταχτούν στον κάλαθο αυτά τα ξενόφερτα κομμάτια διαιρέματος που λέγονται κόμματα. Να εξαφανιστούν από προσώπου γης γιατί δεν προσφέρανε τίποτα παρά μόνο Ελληνικέ λαέ ακόμα και τις εκλογές σου, 40 εκατομμύρια, εσύ τις πληρώνεις. Αυτά περιμένουνε πότε θα μπούνε στην βουλή για να πάρουν τα λεφτά, πότε θα πάρουνε θέση για να σε διαλύσουν. Και φυσικά για να είναι εκεί που είναι πρέπει να έχουνε περάσει από μία ειδική διαδικασία, από μία ειδική σχολή πρακτόρων εγκάθετων, δογματισμένων και να είναι κάπου στρατιώτες. Άρα ο Έλληνας ο μόνος στρατιώτης που μπορεί να είναι, είναι υπέρ της μητέρας του, υπέρ της Ελλάδος, υπέρ των Ελλήνων, υπέρ του συμφέροντος. Αν δεν είναι έτσι διορθώστε με και δεν ξέρω τι κάνω εδώ.

Νίκος Παρασκευάς: Υπάρχει μία ερώτηση κύριε Σώρρα από έναν ακροατή ο οποίος μας είπε τώρα ότι εφόσον θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα, αυτό είναι δεδομένο και είναι προς τιμήν σας, όμως Ελλάδα είναι και ο κόσμος της δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, είναι και ο κόσμος της ο οποίος υποφέρει, αφού λοιπόν βλέπετε ότι οι πολιτικοί αρνούνται για λόγους που είπατε εσείς – τους κρατάμε άσχετα εάν τους υιοθετούμε ή όχι έτσι; – δεν θέλουνε να αξιοποιήσουνε αυτή την ευκολία που τους κάνετε εσείς, αυτή την μεγάλη παραχώρηση.

Αρτέμης Σώρρας: Δεν είναι παραχώρηση, δεν είναι ευκολία, είναι υποχρεωμένοι βάση του θεσμικού τους ρόλου να το κάνουν.

Νίκος Παρασκευας: Είπα παραχώρηση από σας. Δική σας παραχώρηση είναι, εσείς έχετε κάτι και τους το παραχωρείτε, εντάξει;

Αρτέμης Σώρρας: Το παραχώρησα στην Ελληνική Δημοκρατία όχι στους πολιτικούς.  

Νίκος Παρασκευας: Ε αυτοί την εκπροσωπούν όμως.

Αρτέμης Σώρρας:Έτσι.

Νίκος Παρασκευας: Αφού λοιπόν με διάφορους τρόπους δεν την αποδέχθηκαν και όπως έχετε πει έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον τους για αυτό τον λόγο, έτσι δεν είναι;

ΑΦΙΣΣΑ 2.jpg

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Αρτέμης Σώρρας: Εγώ είμαι σίγουρος ότι ξέρω τι θέλετε να πείτε, όμως σας λέω ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος με την έννοια της φιλανθρωπίας, σιχαίνομαι την φιλανθρωπία και στις μέρες μου αν υπάρξω την φιλανθρωπία θα την διαλύσω. Όταν κάνεις φιλανθρωπία – γιατί ξέρω τι θα πείτε δηλαδή – η φιλανθρωπία για μένα είναι καταραμένη, ο πλανήτης έχει φτάσει σε αυτό το σημείο από την φιλανθρωπία, από το καμουφλαρισμένο κακό. Το κακό καμουφλάρεται μέσω του καλού. Δεν υπάρχει φιλανθρωπία και θα σας πω τούτο και πιστεύω ότι είμαι μέσα στην ερώτησή σας, δεν με ενδιαφέρει καθόλου όλη αυτή η διαδικασία. Η φιλανθρωπία για μένα είναι ότι καταραμένο υπάρχει στον πλανήτη. Από την φιλανθρωπία και από τα Humanitarian Projects της παγκόσμιας τράπεζας και των επικυρίαρχων ο πλανήτης έχει φτάσει εδώ. Είναι για να αλλοιώνει την περηφάνια του Έλληνα και του ανθρώπου, για να κάνει κάποιον αντίπαλο. Δηλαδή εάν εγώ σου κάνω φιλανθρωπία είμαι Εγώ και σου λέω εσύ είσαι ο κατώτερος από μένα άρα λοιπόν φτάσαμε να κάνουμε ταξική την διαφορά, η φιλανθρωπία αυτό κάνει, δεν υπάρχει φιλανθρωπία και θα σας πω και αυτό, όλες οι εταιρίες οι οποίες είναι ληγμένα τα προϊόντα τους, λήγει ένα κοντέινερ μακαρόνια, την ώρα που λήγει πάει μία εκκλησία, ένας φορέας, ένας οργανισμός – για να μην στοχοποιήσω την εκκλησία – και τα πάρει, αυτόματα εάν γραφτεί σε έναν ΜΚΟ ή σε μία οργάνωση φιλανθρωπική ο επαγγελματίας που θα δώσει τον κοντέινερ, ενώ είναι ένα γράφουνε τρία, αφαιρείται και το κόστος και ο φόρος από την κεντρική του εταιρία. Αν αυτό το λες φιλανθρωπία. Έρχεται λοιπόν ένας ο οποίος κάνουν μεροκάματα επάνω στην φιλανθρωπία όλα αυτά τα μιάσματα, σου βάζουν να φας το ληγμένο φαγητό άρα προσφέρανε κοινωνικό έργο – δεν λέω υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κοινωνικό έργο και δεν θα μπω σε αυτό το κομμάτι, άρα όποιον δεν αφορά αυτό που λέω ας μην θυμώσει με αυτό που λέω, αλλά αυτό συμβαίνει, δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν πραγματικά και ταΐζουν κόσμο έτσι το νιώθουν αυτοί. Βάζοντας λοιπόν παίρνουνε απαλλαγή όλο το ποσόν, αντί για ένα γράφουνε τρία, αυτό γίνεται σε όλες τις πολυεθνικές και αυτό είναι το Humanitarian και η φιλανθρωπία και πόσα άλλα. Όμως για μένα, για μένα θα πρέπει να απαγορευτούν οι Έλληνες να δώσουν σε κανέναν ζητιάνο. Όσο δίνεις στον ζητιάνο θα είναι πάντα στο φανάρι, εάν δεν του δώσεις δεν θα ξαναπάει ποτέ. Όταν βλέπετε παιδάκια δεν θα ξαναδώσετε ποτέ λεφτά, διότι δίνεις χρήματα στο παιδάκι το οποίο έχει νταβατζή τον μπαμπά τον μέθυσο ή οτιδήποτε ή το γυφτόπουλο για τα συγκεκριμένα τα παιδάκια. Όσο του δίνεις χρήματα και πάει 40, 100 ευρώ σπίτι αυτό θα είναι πάντα εκεί, όσο δεν του δώσεις ποτέ χρήματα δεν θα ξαναπάει. Ένας άνθρωπος δίνει ένα ευρώ δίνοντας τι; ανοίγοντας πόρτα στον Παράδεισο;

Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα ένα λεπτό να σας διακόψω να σας πω το εξής, θα συμφωνήσω μόνο εάν έχουμε τις προϋποθέσεις αυτές που τα παιδιά πρέπει να τους έχουμε σχολεία, τα παιδιά πρέπει να τους έχουμε δουλειά όπως προηγουμένως είπατε και ασφάλεια και μετά να φτάσουμε εκεί να μην δίνουμε στα παιδάκια, να μην κάνουμε φιλανθρωπία έστω και με τον τρόπο αυτό τον οποίο όπως μπορεί ο καθένας να το κάνει.

Αρτέμης Σώρρας: Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτό που λέτε με την άποψη ότι θα πρέπει να φτιάξουμε πολιτεία και έπρεπε να έχουμε πολιτεία. Άρα λοιπόν δολοφονεί το κράτος σου και τα παιδάκια αυτά δεν είναι Ελληνόπουλα, δεν θα βρείτε ποτέ Ελληνόπουλο στο φανάρι, θα βρείτε άλλες εθνικότητες.

Τάκης Μαυρέας: Παιδάκια είναι όμως και αυτά έτσι; Τα παιδάκια πιστεύω …

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι μην πάμε στο παιδάκι γιατί άμα πάμε στο παιδάκι και στο σκυλάκι θα έχουμε θέμα. Εγώ μιλάω για το δίκιο.

Τάκης Μαυρέας: Εγώ μιλάω αν είναι Έλληνας, αν είναι Πορτορικανός, αν είναι Κινέζος, αν είναι Αυστραλός, αν είναι άσπρος, αν είναι μαύρος, αυτό εννοώ.

ΤΑ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι έχει σημασία. Έχει σημασία και αφήστε να σας πω πως είναι. Η λέξη φόβος και αγάπη στο δικό μου το λεξιλόγιο δεν υπάρχει. Η αγάπη είναι αποτέλεσμα, η λέξη αγάπη είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό μου. Βρέστε μου σε ένα αρχαίο κείμενο τη λέξη αγάπη, δεν υπάρχει. Η αγάπη είναι κατασκεύασμα και στον βωμό της αγάπης και του φόβου διοικούνε τον πλανήτη οι άλλοι επικυρίαρχοι. Θα σας πω τούτο μόνο. Ναι, πρέπει να είχαμε πολιτεία, η πολιτεία αρμόζει για όλα. Όμως είναι στοχευμένα αυτά τα παιδάκια. Θα σας πω ένα παράδειγμα, ξέρετε ότι τα γυφτόπουλα παίρνουνε 10.000 εφόσον πάρουν βιβλία; Δηλαδή το παιδάκι το γυφτόπουλο που απαγορεύεται να πάει σχολείο να μορφωθεί (αν πάρετε το δογματικό του κομμάτι). Αν μορφωθεί έχει πρόβλημα, γιατί αν μορφωθεί για γίνει πιο κοινωνικό με μας, άρα θα έρθει και θα ενταχθεί με μας, θα ταυτιστεί. Απαγορεύεται από την φατρία του να πάει. Όταν όμως πάνε με ειδικό νόμο, και αυτό ας το ακούσουν οι Έλληνες για να βάλουνε μυαλό, παίρνει 10.000 για να πάρει βιβλία και δεν ξαναπάει σχολείο. Δηλαδή δίνουν σε κάθε γυφτόπουλο δέκα χιλιάρικα, σε πιο Ελληνόπουλο δώσατε μωρέ δέκα χιλιάρικα;! Ένα το κρατούμενο.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ

Δύο, ξέρετε ότι υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο το έχω μαγνητοσκοπήσει με τρεις αποδείξεις αυτό και θα έρθει η ώρα που θα βγούνε στοιχεία που θα φρίξετε. Ξέρετε ότι οι Τούρκοι για να βάλουνε μπούργκα, δηλαδή όποιος βάζει μπούργκα του πληρώνουνε 800 ευρώ τον μήνα. Δηλαδή οι κοπέλες που βάζουνε μπούργκα στην Αλεξανδρούπολη, χρηματοδοτούνε την μπούργκα οι Τούρκοι 800 ευρώ. Που είναι η ΕΥΠ μου και οι μυστικές μου υπηρεσίες να σταματήσουν αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Για καθίστε λοιπόν να δούμε, μην το βλέπετε έτσι. Είναι στοχευμένα λοιπόν εγκάθετα όταν κυνηγάς όλον τον Ελληνισμό μην τυχόν μπει σε λεωφορείο και δεν πληρώσει εισιτήριο αλλά οι ξένοι στο μετρό …τραβάτε στο μετρό να δείτε, άμα δεν χτυπήσει ένας ξένος εισιτήριο δεν του μιλάει κανένας, άντε να μην χτυπήσεις εσύ και να  σε πιάσουνε.

Θέλω να πω λοιπόν ότι υπάρχουνε κάποια στοχευμένα πράγματα και μην μιλάμε για παιδάκια και παιδάκια. Δεν είναι τόσο αθώος ο κόσμος μας. Μην πιστέψετε. Είμαστε υποψιασμένοι, ξέρουμε τι έχει συμβεί. Άρα λοιπόν κάποιοι στοχοποιούνε συγκεκριμένα πράγματα, χρηματοδοτούνε συγκεκριμένα πράγματα. Ποιό Ελληνόπολο χρηματοδοτήθηκε με 10.000 ευρώ για να πάρει βιβλία; Ποιό; Ποια ράτσα άλλη;

Νίκος Παρασκευάς: Δεν χρηματοδοτούνται από την Ελληνική κυβέρνηση αυτά κύριε Σώρρα. Από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και από το κεντρικό ταμείο, υπάρχουν προγράμματα.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, θα μιλήσουμε για ξένες κυβερνήσεις. Αυτό που σας λέω είναι από την Ελληνική κυβέρνηση. Έχει και άλλες χρηματοδοτήσεις που δεν θέλω να τις πω, θα πάω σε έναν διαχωρισμό πληθυσμού που δεν θέλω να το κάνω. Θα πω το εξής, μην είμαστε τόσο ευαίσθητοι με τα παιδάκια γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Τάκης Μαυρέας: Εγώ πάντως δεν ήθελα να το βάλω στα παιδάκια. Θα σας πω το εξής, αυτό που έχουμε την διαφωνία τέλος πάντων είναι ότι και αυτά τα γυφτόπουλα είναι Ελληνόπουλα.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & Η ΜΟΣΑΝΤ

Αρτέμης Σώρρας: Όχι δεν θα το δούμε έτσι, θα σας πω. Το πόσο Ελληνόπουλα είναι, είναι άλλη ιστορία και εγώ δεν θα πω Ελληνόπουλα γιατί μπορεί να είναι και Πακιστανόπουλα, μπορεί να είναι και Αφγανόπουλα, μπορεί να είναι και Ινδόπουλα αυτά που βλέπεις στα φανάρια, εγκάθετα. Αλλά όταν έρχεται ένας ο οποίος έχει χρώμα τέτοιο και δηλώσει ότι είναι Ρομά, γιατί κοιτάξτε τους αλλάζουν ονόματα, έχει την πολυτέλεια το κράτος και δεν ξέρει ο πολίτης ότι έχει κάνει το κράτος χιλιάδες εγκλήματα. Μπορεί να πάρει αύριο 10.000 Πακιστανούς και να τους πει Ρομά, τι θα κάνεις εσύ; Θα πάρει 20.000 Ινδούς και θα τους πει Ρομά, τι θα κάνεις; Που το ξέρεις; Άρα λοιπόν δεν ελέγχεις, έχεις μία πολιτεία τόσο σαθρή που δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει. Ακούστε λίγο τι συμβαίνει, εάν σας πάρω αύριο το διαβατήριο κύριε εσάς δεν θα φτάσετε μέχρι την Κρήτη, εάν σας δώσω και ένα χιλιάρικο να πάτε στο Μπαγκλαντές – καλά αυτοί έρχονται και άφραγκοι – δεν θα φτάσετε ούτε μέχρι την Κρήτη. Που σημαίνει βίζα να μην έχεις δεν πατάς σε ένα κράτος. Τι γίνεται όμως, υπάρχουν κάποιες διεθνής συνθήκες όταν είναι μία χώρα πολέμου και αφήνει κάποια άτομα. Αν σας πάρω τα διαβατήρια και πας από την άλλη μεριά της Τουρκίας και έρθετε εδώ και πείτε Αφγανοί και δώσετε στοιχεία, θα περάσετε μέσα ως Αφγανοί. Οι μυστικές μου υπηρεσίες και οι δομές του κράτους που εγώ πληρώνω και ο φορολογούμενος τόσα χρόνια έπρεπε να ξέρουν αν αυτός είναι Αφγανός, αν αυτός είναι Λίβυος, αν αυτός τι είναι. Ξέρετε στην Ελλάδα δεν έχουμε ΕΥΠ, έχουμε Μοσάντ. Έχουμε αλλάξει τις υπηρεσίες, η Μοσάντ μας έχει πάρει εργολαβία με αποτέλεσμα να νομίζουνε κάποιοι ότι αυτό το κράτος είναι Ισραήλ. Δεν είναι Ισραήλ, εδώ είναι Ελλάδα και θα μείνει Ελλάδα. Με αποτέλεσμα ο καθένας μπαίνει και δηλώνει ότι γουστάρει. Σε αυτή την περίπτωση όμως εάν δείτε ποτέ χαρτιά ξένων, που μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί απλά δημοσιογραφικά να το ξέρετε, δεν έχουνε ούτε φωτογραφία ούτε τίποτε και επίσημα η κυβέρνησή μου δεν δηλώνει έλα εδώ παιδί μου εσύ τι είπες, πάρε τη φωτογραφία σου, πες μας τα στοιχεία σου να τα ελέγξουμε με κάπου, που είσαι; Είσαι Αφγανιστάν; Έχουμε πρεσβεία στο Αφγανιστάν, να δούμε αν είναι Αφγανός. Γιατί όλοι δηλώνουνε συγκεκριμένα, αν δεις είναι από το Μπαγκλαντές και λέει Αφγανός ή Ιράκ επειδή έχουνε πόλεμο.

Τάκης Μαυρέας: Λοιπόν, να πως όμως κάτι άλλο, έχετε φοβερό λόγο, καταπέλτης, οφείλω να πω ότι κάποια πράγματα όμως πρέπει να τα πάμε λίγο σε μια διαφορετική βάση.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Αρτέμης Σώρρας: Εγώ μιλάω για το κράτος τώρα, δεν θα μιλήσω ποτέ για ανθρώπους, αλλά στοχευμένα εάν πάρεις μία μάζα και την κάνεις ότι θέλεις, ότι θέλεις. Κατ΄ αρχάς θέλω να καταλάβουμε κάτι, όταν βλέπετε ότι εμάς του Έλληνες, το έθνος μας, το αρχαιότερο έθνος – και ένα εξειδικευμένο DNA – το οποίο στον πλανήτη έχουμε δώσει μια τεράστια παρουσία σε χιλιάδες πράγματα, ανά τους αιώνες τώρα όχι χθες και βλέπετε ότι εμάς μπορούνε να μας κατευθύνουν να μας χειραγωγήσουν και μας κάνουνε τόσα δεινά πράγματα και άσχημα, μόνο άσχημα γιατι δεν έχουμε δει κανένα καλό, φανταστείτε τώρα κάποιες άλλες μάζες οι οποίες είναι πιο ευάλωτες και χωρίς κράτος τι μπορούνε να τις κάνουνε. Άρα μπορούνε με μία άλλη μάζα να σκοτώσουνε εσένα και ουσιαστικά αυτό θέλουνε. Διότι εάν υπήρχε μία καθαρή υγεία, δηλαδή όποιος θέλει να σπουδάσει, να φάει, να πιει, να διασκεδάσει δεν του είπε κανείς όχι. Όμως αυτό το εγκάθετο στοχευμένο πράγμα που γίνεται στην χώρα μου και να βγαίνει και ένας ΣΥΡΙΖΑ και να λέει, εγώ θα νομιμοποιήσω τους λαθρομετανάστες … … από πού βρε κερατά; Δηλαδή θα τους κάνουμε Έλληνες; Πως θα τους κάνουμε Έλληνες; Εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Μπορεί κάποιος εβραίος να νιώθει ότι δεν πρέπει να είναι εβραίος ή να ντρέπεται. Εγώ δεν ντρέπομαι, αν ήμουνα Πακιστανός θα ήμουνα Πακιστανός, άρα δεν καταλαβαίνω κάτι. Εμείς είμαστε το αρχαιότερο έθνος σε έναν πολύ μικρό τόπο. Η Αμερική είναι μία χώρα η οποία πρέπει για να είναι και να υπάρχει σαν Αμερική να βάλει κόσμο μέσα. Θα βάλει τώρα όλους τους λαθρομετανάστες μέσα και θα βάλει άλλα 50 εκατομμύρια, για να είναι χώρα με κόσμο. Εμείς δεν είμαστε σε αυτό, αυτοί είναι κράτη δεν είναι έθνη. Εμείς είμαστε έθνος.

Τάκης Μαυρέας: Είχαμε πάει και εμείς στην Αμερική όμως κύριε Σώρρα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

Αρτέμης Σώρρας: Ναι αγαπητέ μου αλλά εκεί πέρα τι γίναμε; Αφομοιωθήκαμε. Τι σημαίνει αφομοιωθήκαμε. Αν δεις τους Έλληνες γίνανε Αμερικανοί. Ο Έλληνας γίνεται Γερμανός. Δεν γίνεται να έχει μπούργκα, να έχει αυτά, να γυρίζει με σαγιονάρα, με φερετζέ, με κέρατα με μέρατα! Δεν γίνεται ρε παιδιά ο Έλληνας, γίνεται Γερμανός. Δηλαδή δεν γίνεται τώρα να μου φέρνεις τα λαχούρια και να μου γεμίζεις την αγορά και να την κάνεις μπιρμπίλι! Δεν καταλαβαίνω δηλαδή, αυτό το κράτος είναι δικό μου! Εμείς άμα πάμε στην Ινδία δηλαδή κάποια στιγμή αφομοιωνόμαστε. Όπου υπάρχει Έλληνας δεν θα τον δεις είναι αφομοιωμένος. Τώρα δεν ξέρω κάποιοι τι θέλουν εδώ, φυσικά θεωρώ δεν είναι θέμα ανθρώπων είναι θέμα δογμάτων και κάπου στοχευμένα και εγκάθετα πάνε. Ήρθε κανείς εδώ πέρα να σπουδάσει και του είπαμε όχι; Άλλωστε η Ελλάδα ήταν πάντα ανοιχτή. Και είπα ότι στον πλανήτη ο Έλληνας δεν μπορεί να νιώσει μετανάστης, αλλά μέχρις ένα σημείο. Δηλαδή να σας πω και κάτι, δεν με νοιάζει φίλε που πιστεύεις, αλλά να δω Τέμενος δίπλα στην Ακρόπολη και να βγαίνει ο βλάκας το πρωί και να σκούζει από τα μικρόφωνα, αυτό παιδιά δεν μπορώ να το επιτρέψω! Δεν γίνεται να βγεις στην Ακρόπολη! Εδώ είναι Ακρόπολη! Εδώ είναι κάτι άλλο. Δεν γίνεται ρε παιδιά δηλαδή, κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Εντάξει τώρα δεν γίνεται να ανοίξουμε τα καμπαναριά, υπάρχει ένα θέμα το οποίο πρέπει να το σεβαστούμε. Και να σεβαστούμε και κάτι άλλο, υπάρχει μια παλιά ιστορία. Στο κάτω-κάτω της γραφής εγώ δεν είμαι ρατσιστής, εγώ δεν πήγα να φτιάξω Ακρόπολη ρε φίλε ούτε στο Βερολίνο, ούτε πουθενά. Αυτοί φτιάξανε Ακρόπολη στην Αμερική και οπουδήποτε γιατί τους άρεσε. Δεν πήγα εγώ στην Ινδία δίπλα στο Ταζ Μαχάλ να φτιάξω την Ακρόπολη και να πω παιδιά είμαστε εδώ. Ούτε πήγα να γκρεμίσω κανέναν ναό και επάνω στους δικούς τους να φτιάξω τους δικούς μου. Και γιατί οι δικοί μου προϋπήρχανε! Σεβασμό λοιπόν σε αυτό που είμαστε γιατί έχω θυμώσει. Και δεν ξέρω τι μου λέτε.

Τάκης Μαυρέας: Σεβασμός δεν πρέπει να υπάρχει όταν και εμείς πήγαμε σε άλλα κράτη και φτιάξαμε τις δικές μας εκκλησίες κύριε Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι εμείς δεν φτιάξαμε εκκλησίες, αυτοί φτιάξανε, εμείς προϋπήρχαμε. Εμείς οι Έλληνες – μιλάω για Έλληνες πρόσεξε εσύ μην το δογματίζεις, μιλάω για Έλληνες – υπήρξαμε σε όλο τον πλανήτη και πάνω στους δικούς σου ναούς χτίσανε αυτοί. Και κάτι άλλο, αν το θέλεις αυτοί χτίζανε, δηλαδή την θεά Αθηνά στον Λευκό Οίκο πάνω δέκα εφτά πόδια πάνω από το στρογγυλό γραφείο δεν την έβαλα εγώ την έβαλε ο Αμερικανός. Πρόσεξες τι σου είπα; Το άγαλμα της Ελευθερίας, όταν μπαίνεις στην Νέα Υόρκη, το ξακουστό άγαλμα, το πρόσωπο του Απόλλωνα τα έβαλε ο Αμερικανός δεν τα έβαλα εγώ. Γιατί άμα τα έβαζα εγώ θα του έλεγα, δες μου λες κάτι δεν μου δίνεις και κανένα πνευματικό δικαίωμα που έβαλες το πρόσωπο του Απόλλωνα από την Κόρινθο; Γιατί η Μαντόνα παίρνει και όλοι οι ανόητοι παίρνουν πνευματικά δικαιώματα και εγώ δεν παίρνω τίποτα; Όταν πας στο Κογκρέσο το Αμερικάνικο και ανοίγεις την πόρτα και είναι τέσσερα μέτρα ο Λυκούργος δεν μου έδωσε εμένα κανένα πνευματικό δικαίωμα. Το έβαλε μόνος του. Τώρα γιατί το έβαλε αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Άρα αυτός έχει σεβασμό σε μένα, εγώ να σεβαστώ τι; Μα δεν έχω κάνει κάτι να σεβαστώ κάτι. Είναι άψογος ο Έλληνας στον πλανήτη. Είμαι άψογος!

Τάκης Μαυρέας: Λοιπόν, μένω στο ότι όντως είναι άψογος ο Έλληνας παντού, μένω στην λέξη που λέτε σεβασμός, νομίζω χρειαζόμαστε τον σεβασμό ο ένας του άλλου όπου και αν ανήκει, όπου και αν είναι.

Πιστεύω κύριε Σώρρα ότι εμείς εδώ στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ, ευελπιστώ να νιώσετε ότι κάνουμε την διαφορά. Δηλαδή μαζί με τον Νίκο τον Παρασκευά έχουμε την άποψη ότι οι καλεσμένοι μας πρέπει να έχουνε χρόνο να λένε αυτά που θέλουνε, εμείς απλώς παρεμβαίνουμε με τις ερωτήσεις γιατί στην Ελλάδα υπάρχει και ένα άλλο φαινόμενο, τελικά η συνέντευξη να μην δίνεται από το συνεντευξιαζόμενο αλλά από τον δημοσιογράφο. 

ΑΦΙΣΑ 3.jpg

ΕΦΕΡΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

Αρτέμης Σώρρας: Είναι σαν το σενάριο το καλό, ο ηθοποιός λέει ή ένα ναι ή ένα όχι, συμφωνεί πάντα με την ερώτηση ή διαφωνεί.

Η αλήθεια όμως είναι, θα συμπληρώσω κάτι επειδή αναφερθήκαμε πριν στην φιλανθρωπία. Εγώ δεν είμαι φιλάνθρωπος και την φιλανθρωπία πραγματικά στις μέρες μου θα την διαλύσω με την έννοια της φιλανθρωπίας. Αν μιλήσουμε για αλληλεγγύη, ναι είμαι παρόν. Αν μιλήσουμε για περηφάνια ή να μοιραστούμε, οι Έλληνες μπορούνε να μοιραστούμε. Οι Έλληνες, τουλάχιστον έτσι όπως το αντιλαμβανόμαστε για να παραδώσουμε και στον πλανήτη τα υπόλοιπα δείγματα. Όμως θα πω γιατί μου ζητάει κάποιος φιλανθρωπία, ειδικά του Σώρρα, τη στιγμή που έχει δικά του χρήματα. Δηλαδή ο Έλληνας τώρα έχει δικά του χρήματα και δεν έχει μόνο αυτά. Έφερα και τα παγκόσμια ταμεία τα οποία μπορώ να τα εγγυηθώ και είναι χρήματα των Ελλήνων. Αποδείξαμε πάρα πολλά πράγματα και δεν έχει ανάγκη ο Έλληνας, πρέπει να ξαναγίνει και να μείνει περήφανος όπως ήταν. Και να μην πηγαίνει σε κανένα ταμείο, σε κανένα συσσίτιο, για ποιο θέμα; Κοίταξε πως μας κάνανε. Έχεις τόσα χρήματα. Είναι η εποχή που ο πληθυσμός της γης έτσι όπως έχουμε δομήσει τα πράγματα, εμείς οι άνθρωποι αν το θέλετε, άσχετα αν οι διαχειριστές μας και οι λογιστές μας και στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια μας έχουνε κλέψει, μας έχουνε στερήσει ακόμα και το δικαίωμα να εκτελέσουμε ακόμα και τον νόμο, γιατί μας πήραν και τους νόμους. Μας πήρανε τους νόμους, μας πήρανε τις εξουσίες μας, μας πήραν τα συντάγματα και κρατάνε και τα λεφτά μας. Εκεί είναι ένα μεγάλο κομμάτι το οποίο πρέπει τώρα εμείς να τους τα πάρουμε πίσω γιατί είναι δικά μας και αυτά που μας κρατάνε είναι δικά μας. Και έχω πει ότι εγώ δεν ζητάω τίποτα παραπάνω και λιγότερο από τα δίκαια μου και τα δικά μου. Άρα ο Έλληνας τώρα έχει δικά του χρήματα, τι ζητάει; Γιατί ζητάει; Εκτελεί διαδικασία.

Τάκης Μαυρέας: Τι εννοείτε όταν λέτε στις μέρες μου; Και θέλω να μου απαντήσετε μαζί με κάτι άλλο. Ότι ο Ελληνικός λαός μπορεί από μόνος του. Και ότι ο κ. Σώρρας δεν θέλει ούτε δόγμα, ούτε κόμμα. Δηλαδή η ερώτηση είναι μία, πως φαντάζεται στις μέρες του ο κ. Σώρρας την πορεία του μέσα σε αυτό το κράτος;

Αρτέμης Σώρρας: Οι μέρες μου είναι δίπλα και έχουν ήδη ξεκινήσει. Είμαι πολεμιστής. Δηλαδή εάν με βάλετε τώρα στα νοσοκομεία να πάω να χαιρετάω τον κόσμο «πόσο λυπάμαι που πεθαίνει», μην το κάνετε γιατί εγώ δεν είμαι το κατάλληλο παιδί, δεν είμαι αυτός δηλαδή. Είναι δηλαδή ένα άλλο κομμάτι το οποίο είναι καθαρά για να εκτελέσω μία διαδικασία ιδιαίτερη στην Ελλάδα. Για το οποίο ήρθα με συγκεκριμένα εργαλεία, τα εναποθέτω στον Ελληνικό λαό, τα βάζω στον Ελληνικό λαό και ο Ελληνικός λαός έχει την δυνατότητα να μαζευτεί, να συσπειρωθεί και να γίνει ένα, να λειτουργήσει σαν ένας φορέας, να διώξει και να πατάξει, να τιμωρήσει, να διεκδικήσει και να αναπτυχθεί και να χαράξει το μέλλον του όπως αυτός γουστάρει.

Τάκης Μαυρέας: Σας ακούει αυτή τη στιγμή ο Ελληνικός λαός, όπως είπατε, γιατί μερικοί δεν έχουνε καταλάβει, δεν σας κρύβω ότι μου στέλνουνε μηνύματα εδώ και ο Νίκος τώρα που βλέπαμε και στα τηλέφωνά μας, ότι ο κ. Σώρρας θέλει να γίνει υπουργός; Θέλει να γίνει πρωθυπουργός; Θέλει να γίνει Στουρνάρας; Θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Αρτέμης Σώρρας: Στουρνάρας δεν μπορώ να γίνω και δεν μπορεί να με επιλέξει κανένας γιατί εγώ δεν είμαι στο Club of Rome των τρακοσίων, όπως είναι ο κ. Στουρνάρας. Ο κ. Στουρνάρας είναι μη εκλεγμένος, το πήρανε, τον βάλανε για να εκτελέσει την διαδικασία. Άρα λοιπόν δεν γίνεται να γίνω και δεν με ενδιαφέρει καν να γίνω.

Τάκης Μαυρέας: Τι θέλετε να γίνεται; Δηλαδή πως μπορούσατε …

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι μη συζητήσουμε τι θέλω να γίνω. Ότι είναι να γίνω είμαι. Αυτό που είμαι έχω γίνει ήδη, δεν μπορώ να ξαναγίνω κάτι άλλο.

Τάκης Μαυρέας: Πως μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα δηλαδή μέσα από αυτό που είσαστε;

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Αρτέμης Σώρρας: Κατ΄ αρχάς κοιτάξτε, ήδη η Ελλάδα έχει πάρει όλα τα εχέγγυα που χρειάζεται. Είναι θέμα πια των Ελλήνων. Θα πρέπει να μαζευτούν όλοι οι συνέλληνες. Και είπα πριν ότι εγώ πιστεύω στην δημοκρατία, υπάρχει δημοκρατία ότι είναι μόνο Ελληνική και δεν είναι τίποτε άλλο. Η δημοκρατία δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερή, ούτε σοσιαλιστική, ούτε κομμουνιστική. Αυτά τα ζώα την πήρανε και τη διαλύσανε. Ακόμα μπορώ να πω ότι η δημοκρατία δεν είναι καν πολίτευμα. Η δημοκρατία είναι εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων που πήρε ο λαός. Είναι ο εκτελεστικό όργανο που θα εκτελέσει τις αποφάσεις που ο λαός πήρε. Αν αυτό το καταλάβετε δεν χρειαζόμαστε κόμματα για να κυβερνήσουμε την Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί να κυβερνηθεί από όλους τους Έλληνες με δημοκρατικές διαδικασίες των αποφάσεων όπου η δημοκρατία θα εκτελεί τις αποφάσεις του λαού. Γιατί πρέπει να έχουμε ένα κόμμα δηλαδή ή κόμματα για να διοικήσουν την Ελλάδα; Γιατί θα πρέπει να μιλάμε και να βγάζουμε κόμματα;

Τάκης Μαυρέας: Δημοκρατία τι εννοείτε, δηλαδή ποιος θα είναι; Ο Νίκος ο Παρασκευάς (δημοσιογράφος); Αύριο θα τον κάνουμε υπουργό δηλαδή;

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε, αν θέλετε να εξηγήσουμε το πώς θα λειτουργήσει η δημοκρατία είναι μία άλλη εκπομπή για την οποία δεν μας φτάνουν τα δέκα λεπτά που μας μείνανε. Όμως θυμηθείτε πως λειτουργεί η δημοκρατία. Η δημοκρατία έχει δημόσια διοίκηση δεν έχει κόμματα, με αποτέλεσμα εάν πετάξετε τα κόμματα και όλος ο Ελληνικός λαός είναι κάτω από μία Ελληνική συνέλευση με όλα του τα θέλω, με τα προβλήματά του πως θα τα διαχειριστεί.

Νίκος Παρασκευάς: Πως θα προκύψει αυτή η Ελληνική συνέλευση κύριε Σώρρα; Πως θα προκύψει, από μία εκλογική διαδικασία, έτσι δεν είναι;

Αρτέμης Σώρρας: Το θεσμικό κομμάτι που δεν μπορεί να βγει από τη μέση, σωστά υπάρχει. Από εκεί και πέρα, βεβαίως είπα ότι εγώ δεν έχω νόμους και ούτε βγάζουμε νόμους, άρα το υπάρχον σύνταγμα και οι νόμοι ναι υπάρχουν πάντα και είναι μπροστά μας.

Τάκης Μαυρέας: Μα λέτε ότι συμφωνείτε με το σύνταγμα εσείς.

Αρτέμης Σώρρας: Μα δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, πρέπει να το σεβαστώ γιατί υπάρχει, καλώς ή κακώς έτσι;

Τάκης Μαυρέας:Εάν καταλύσουμε και το σύνταγμα πάμε σε άλλες περιπτώσεις.

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, όχι δεν το συζητάω αυτό, γι αυτό θα δείτε ότι εγώ κινούμε πάντα βάσει του συντάγματος και βάσει των νόμων, καλώς ή κακώς είπα, μ΄αρέσει δεν μ΄αρέσει.

Νίκος Παρασκευάς: Κύριε Σώρρα, είπατε αυτές οι κυβερνήσεις όλες για τους λόγους που προαναφέρατε, και για δικούς τους λόγους και για λόγους που προαναφέρατε, δεν θέλουν να πάρουν τα χρήματα που καταθέσει, εντάξει; Δεν θέλουνε γιατί θέλουν να μας έχουν στην πρίζα συνέχεια. Λοιπόν, ας πούμε ότι ο Ελληνικός κόσμος το καταλαβαίνει αυτό και θέλει να τους διώξει, ποιους θα βάλει στη θέση τους; Υπάρχει εναλλακτική λύση; Αυτό σας ρωτάω.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αρτέμης Σώρρας: Η εναλλακτική σας είπα είναι μόνο του Ελληνικού λαού. Από την ώρα που θα μαζευτεί ο Ελληνικός λαός σύσσωμος χωρίς κόμματα, χωρίς δόγματα, χωρίς χρώματα έχει τα πάντα στα χέρια του. Έχει τα πάντα. Από την άλλη βλέπετε ότι η βουλή πάει σε συνέλευση βουλής. Δηλαδή μαζευτήκανε τρία-τέσσερα κόμματα, τώρα από ότι αντιλαμβάνομαι εγώ δηλαδή πιστεύω και βλέπω ότι όλα τα κόμματα τελικά θα δείτε ότι θα γίνουν ένα, θα παντρευτούν όλα μαζί να κάνουν το υπερκόμμα. Δηλαδή πάλι στα κόμματα, πάλι στα κομμάτια. Όλα αυτά είναι διαιρεμένα κομμάτια το οποία συνεργάζονται τόσο άψογα. Είδαμε έναν κομμουνισμό να συνεργάζεται τόσο άψογα με τα ακροδεξιά, με τα δεξιά, με τα ελευθερολαϊκά. Με όλα αυτά τα κόμματα συνεργαστήκανε τόσα χρόνια άψογα και συνυπάρξανε, φάγανε, συν-ήπιαν, μοιραστήκαν τα κέρδη, τις κλεψιές, τα πάντα. Βλέπουμε λοιπόν ότι όλος αυτός ο μπουφές είναι δηλητηριασμένος, ωραία. Αν αυτό που κάνει ήδη το κοινοβούλιο τόσα χρόνια, δηλαδή οι εγκάθετοι, το κάνουνε οι Έλληνες αντιλαμβάνεστε την δύναμη που θα τους πάρουνε από τα χέρια. Και αύριο ο Ελληνικός λαός θα έχει μία Ελληνική συνέλευση με αντιπροσώπους που θα τους εκλέγει ο ίδιος. Έχουμε την δυνατότητα να εκλέξουμε τους αρχηγούς και να βγούνε από τη βάση από τους Έλληνες. Να μην είναι στοχευμένοι εγκάθετοι όπου τα ΜΜΕ να κάνουν δώρο στον Ελληνικό λαό τον πολιτικό του, γιατί αυτό γινόταν μέχρι τώρα. Θυμηθείτε ποιον πολιτικό έβγαλε ο Ελληνικός λαός, κανέναν. Όλοι τον φέρναν, τον έφερναν δώρο «πάρε και έναν, πάρε και έναν πρωθυπουργό, πάρε και έναν υπουργό, πάρε και έναν βασιλιά» μα γιατί; Να σας πω και κάτι και οι βασιλείς από τα αρχαία χρόνια βγαίνανε με εκλογές. Εμείς γιατί δεν εκλέξαμε τον βασιλιά μας και έπρεπε να μας τον φέρουνε; 

Τάκης Μαυρέας: Σε αυτό μου έρχεται στο μυαλό μια ερώτηση. Δεν ξέρω, χαρακτηρίστε την και απαντήστε την σας παρακαλώ. Έχετε 450 συγκεντρώσεις όπως το ξεκινήσαμε στην αρχή και είπαμε σε όλη την Ελλάδα, αυτοί οι άνθρωποι οι δικοί σας τι ψηφίζουνε;

Αρτέμης Σώρρας: Μέχρι τώρα ψηφίζανε τα πάντα. Ήτανε μέσα σε έναν φαύλο κύκλο του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΚΕ, όλα αυτά τα κόμματα που βλέπουμε.

Δημοσιογράφοι: Αύριο τι θα ψηφίσουν; Άρα λοιπόν κάποιους ψηφίζανε από αυτούς που σήμερα τους κάνουμε αυτή την κριτική.

Αρτέμης Σώρρας: Αντιλαμβάνομαι ότι είστε πάρα πολύ καλοί δημοσιογράφοι, αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να πάρετε μία πάρα πολύ καλή είδηση και αυτή είναι η δουλειά σας και αν το θέλετε το κατανοώ. Όμως είναι αδύνατον να απαντήσω μία τέτοια ερώτηση τώρα.

Τάκης Μαυρέας: Προσπαθώ να βγάλω τι θέλετε εσείς για αύριο, καταλάβατε; Δηλαδή ο κόσμος ο δικός σας τι θα κάνει δηλαδή, τι θα ψηφίσει; Είναι εκλογές δηλαδή και θα ήθελα να κλείσουμε και με το θέμα των Δήμων γιατί είναι και αυτό σημαντικό. Δηλαδή με τους Δήμους τι θα ψηφίσετε αύριο παραδείγματος χάριν, θα ψηφίσετε ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας; Θα ψηφίσετε του ΠΑΣΟΚ; Θα ψηφίσετε ανεξάρτητους;

Αρτέμης Σώρρας: Για το πρώτο θέμα που δεν θέλω να αφήνω τίποτα αναπάντητο, έχω απαντήσει. Είπα, Ελληνική συνέλευση ναι υπάρχει. Από εκεί και πέρα τα είπα όλα. Υπάρχει Ελληνική συνέλευση και οι Έλληνες θα διοικήσουν την Ελλάδα τους. Κανένα άλλο μίασμα. Όποιος κάτσει μπροστά απλά θα ποδοπατηθεί γιατί οι Έλληνες θέλουν να διοικήσουν την Ελλάδα τους. Και μέχρι τώρα οι αποδείξεις έχουν δείξει και τα στοιχεία ότι όλοι μέχρι τώρα λοιπόν έχουνε φάει την Ελλάδα μας και έχουν κλέψει την Ελλάδα μας, κοιτάνε τον αφανισμό του Ελληνισμού. Άρα μιλάμε για Ελληνική συνέλευση, μίλησα για δημοκρατία που δεν έχει κόμματα μόνο δημόσια διοίκηση, άρα στόχος είναι να διαλυθούν όλα τα κόμματα που μέχρι τώρα μας φέρανε μόνο κακό και μόνο δολοφονία και δεν προσφέρανε τίποτα στον τόπο, παρά μόνο κλέψανε, χρεώσανε, υπερχρεώσανε και διαλύσανε τον Ελληνισμό. Όλα αυτά δεν έχουνε θέση σε καμία Ελληνική παιδεία.

Νίκος Παρασκευάς: Πως θα γίνει αυτό; Πως θα διαλυθούν τα κόμματα που λέτε;

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε τη στρατηγική μη μου τη ζητάτε τώρα, αφήστε. Σας είπα τι πρέπει να γίνει. Τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε στις επόμενες μέρες και στις επόμενες εξελίξεις.

Νίκος Παρασκευάς: Και το πώς θα γίνει. Γιατί το βασικό είναι το πώς θα γίνει. Για το τι πρέπει να γίνει εντάξει μας το είπατε, το πώς θα γίνει όμως θέλει μία διαδικασία.

Τάκης Μαυρέας: Σε αυτό που λέει ο Νίκος κύριε Σώρρα, υπάρχει κάτι παρόμοιο που το έχετε δει ή είναι αυτό κάτι πρωτόγνωρο, καινούριο, τώρα έχει γεννηθεί ας πούμε στο μυαλό και λέμε …

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΞΙΩΝ: ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: Να πω τι λέξη «μ΄αρέσετε». Μ΄αρέσετε, ε ναι. Να σας πω κάτι, για πρώτη φορά θα δει ο κόσμος μία τεχνολογία, δηλαδή θα δει την τεχνολογία της πολιτείας. Θα δει την τεχνολογία των αξιακών συστημάτων γιατί εκεί χάσαμε. Μιλάμε ότι αυτή τη στιγμή οτιδήποτε πολιτικό κομμάτι – αυτό που κάνουν αυτοί είναι επαιτεία και δεν είναι πολιτική. Άρα λοιπόν βλέπω ότι δεν είναι κανέναν αξιακό σύστημα. Δηλαδή είδαμε νόμους, νόμοι που να προστατεύουν το δικαίωμα. Πρώτον, ο νόμος δεν πρέπει να προστατεύει το δικαίωμα γιατί πρέπει να μιλάει σε δούλους. Γιατί ο Έλληνας, ο ελεύθερος Έλληνας δεν έχει δικαιώματα, μόνο οι δούλοι έχουν δικαιώματα. Ο ελεύθερος Έλληνας τα έχει όλα και αντιλαμβάνεται το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή την κοινωνική ελευθερία πρωτίστως και μετά την ατομική ελευθερία. Γιατί είμαστε και κοινωνικά όντα. Σε αντίθετη περίπτωση, σε ένα βουνό, η ατομική σου ελευθερία είναι πρωτεύον και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.

Άρα θα μιλήσουμε αν το θέλετε για μία τεχνολογία αξιών. Άρα μιλάμε για αξιακά συστήματα που έχουν καταρρεύσει, οι θεσμοί, οι αξίες έχουν ισοπεδωθεί, άρα απλά υπάρχει ένα αεροπλάνο στον αυτόματο πιλότο με εντολές κάποιου ανόητου, εγκάθετου, ηλίθιου ανθρώπου ο οποίος δεν κάνει καν να παραβρίσκεται όχι στα κοινά, όχι καν να δίνει εντολή ιδιαίτερα σε ανθρώπους, εκτός εάν νομίζει ότι είναι σε μη ανθρώπους, σε ζώα.

Τάκης Μαυρέας: Κύριε Σώρρα, εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως πέρασε η ώρα από τις 10:30 μέχρι τώρα μαζί σας και ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Επειδή όμως είπαμε πολλά, πιστεύω πάρα πολλά, έχουμε μείνει σε ένα πολύ μεγάλο θέμα το οποίο το αφήσαμε εκτός λόγω χρόνου, είναι το θέμα των Δήμων. Έχω μπροστά μου πορίσματα από Δήμους, συμβάσεις από την επιτροπή της Ιεράπετρας κτλ που λέτε ότι εκεί πάρα πολλά πράγματα που έχουν να κάνουνε με τους παιδικούς σταθμούς, έχουνε να κάνουνε με τους δημάρχους, έχουνε να κάνουνε με πάρα πολλά πράγματα. Τις συμβάσεις που έχετε πει ότι πρέπει να γίνονται, έτσι; Σε όλους αυτούς τους Δήμους. Έχουνε βγάλει μάλιστα και μια επιτροπή αυτοί από την Ιεράπετρα από ένα χαρτί που αναζήτησα και βρήκα από τους συνεργάτες μου. Όμως επειδή τελειώνει ο χρόνος θα ήθελα να σας πω, εάν γίνει αποδεκτό και από σας, σε επόμενη εκπομπή να έχουμε και μεγαλύτερη παρέα να μπορούμε να έχουμε περισσότερα ερωτήματα, να μιλήσουμε για το θέμα των Δήμων γιατί πιστεύω ότι είναι πάρα, πάρα, πάρα πολύ σημαντικό. Και είναι και επίκαιρο και λόγω των δημοτικών εκλογών. Πάρα πολλοί φίλοι μας συζητάνε τι έχει γίνει, γιατί δεν αφήνετε τους ανθρώπους αυτούς να κάνουνε πράγματα. Τώρα, δεν τους αφήνουνε οι Δήμοι, δεν είναι οι συμβάσεις καλές, δεν σας αφήνει οι Στουρνάρας και οι κάθε Στουρνάρας, ο κάθε υπουργός και είναι έτσι δομημένος ο «Καλλικράτης» να το πω διαφορετικά; Αλλά βλέπω ότι και στον «Καλλικράτη» έχετε χτυπήσει εσείς και λέτε ότι μέσω του «Καλλικράτη» θέλετε να κάνετε πράγματα, έτσι δεν είναι;

TO ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ

Αρτέμης Σώρρας: Θα πω με δύο λόγια να καταλάβουνε όλοι οι συνέλληνες. Ακούστε συνέλληνες, υπήρχε ένα πολύ μεγάλο κλειδωμένο μυστικό το οποίο σιγά-σιγά μέσα από τις σελίδες μας που είναι πολύ ενημερωτικές και έχουμε έναν στρατό ανθρώπων πραγματικά άξιων, με πολύ καλά μυαλά και με πληροφορίες αν το θέλετε γιατί αν δεν είχαμε καλές πληροφορίες και δεν είχαμε τις δυνατότητες δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ και δεν θα φτάσουμε και μέχρι εκεί που θέλουμε. Το κρυμμένο μυστικό, που δεν θα έπρεπε αν είναι , είναι δικό σας ότι τα χρήματα των Δήμων δεν είναι δικά μου είναι της Ελλάδος. Εξήγησα πως προηγούμενη νέα τάξη πραγμάτων είχε δομήσει τον πλανήτη, δηλαδή ο τρόπος που όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα ήτανε δομημένο έτσι όπως εμείς οι άνθρωποι θα πω και όχι οι Έλληνες το στήσαμε και συμφωνήσαμε να δουλεύουμε. Που σημαίνει ο χαλκός που έχει συγκεκριμένη τιμή, το πετρέλαιο που τα κράτη το αγοράζουμε με συγκεκριμένη τιμή χρηματιστηρίου. Όλες αυτές οι συναλλαγές γίνονταν μέσω της παγκόσμιας τράπεζας και της εκτελεστικής τράπεζας της Federal Reserve σε μία μεγάλη συμφωνία που λέγεται Bretton Woods. Δηλαδή συμφωνήσανε στην αρχή 24 χώρες, μετά 44 πως θα κάνουνε τις συναλλαγές και θα πληρώνουνε οι πολίτες με συγκεκριμένα χρήματα όλα τα προϊόντα, όλα, όλα τα χρηματιστηριακά προϊόντα, και όλα είναι χρηματιστηριακά, με αποτέλεσμα από αυτά τα χρήματα το 60% θα ξαναγυρίζουν στα παγκόσμια ταμεία για να υπάρχει ένας κουμπαράς και να μην πτωχεύει κανένας ποτέ και οι χώρες σύμφωνα με το τι έχει βάλει μέσα, τα ποσοστά τους, θα διανέμονται τα κέρδη σε ένα μυστικό σύστημα, σε έναν μυστικό λογαριασμό όπου θα κυκλοφορεί αυτό πάνω από τα συστήματα των τραπεζών. Άρα οι τράπεζες είναι δύο παράλληλοι λεωφόροι, ένα είναι το κάτω σύστημα που βλέπει ο κόσμος και μπορεί να κάνει συναλλαγές και το επάνω σύστημα, το κρυφό σύστημα, που είναι των αξιωματούχων το οποίο είναι “Quadrillion” παραπάνω από το κανονικό σύστημα. Οι χώρες έχουν χρήματά βάσει των συναλλαγών, δηλαδή είναι μία μετοχική σχέση του πλανήτη. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα και βάλαμε και τότε που στήθηκαν οι μηχανισμοί το πώς το κάθε κράτος θα κατεβάζει τα χρήματά του. Για να κατέβουν αυτά τα χρήματα λοιπόν θα πρέπει να έχεις τις εγγυήσεις 130% οι οποίες θα πρέπει να είναι σε χρυσό ή σε ομόλογα χρυσού ή σε tri-play ομόλογα και θα καταθέτεις τα project που θέλεις για την κάθε χώρα και θα υπογράφει πάντα ο φορέας. Ο φορέας θα είναι πάντα ή βασιλιάς, ή πρωθυπουργός, ή πρόεδρος κράτους ή εκκλησιαστικός άρχοντας – άκου τι κάνουν, για να καταλάβετε από πού οι εκκλησίες βρίσκουνε χρήματα, όχι από το κερί.

Σας λέω ότι τα χρήματα των Δήμων είναι δικά σας χρήματα, εμείς βάζουμε τις εγγυήσεις, γι αυτό ο δήμαρχος υπογράφει μόνο μία πληρεξουσιότητα να φέρω λεφτά από εκεί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο και αυτός θα συνεχίσει να κάνει αυτό που θέλει. Στην περίπτωση όμως που ξέρουμε ότι οι δήμαρχοι είναι πολιτικά παιδιά και κατεβασμένα με ίδιο ακριβώς ταυτόσημο όπως με τη βουλή, όπως λειτουργεί η βουλή λειτουργεί και ο Δήμος και η πρώτη εξουσία του κράτους μας είναι από τους Δήμους, είναι πολύ σκελετωμένοι, οι μισοί είναι ήδη στη φυλακή, οι άλλοι είναι έξω γιατί τους κρατάνε – αν δεν είναι εκβιάσιμοι δεν είναι δήμαρχοι – και θεωρώ ότι όλοι οι Έλληνες να βάλουν τους δικούς τους δημάρχους. Θέλω να καταλάβουν ότι οι δήμαρχοι δεν είναι εξειδικευμένα παιδιά, παιδιά θα είναι εξειδικευμένα μόνο, αν το θέλετε, για να κλέβουν ή, αν το θέλετε, εγκάθετα ή στοχευμένα κομματικά. Από δω και πέρα ο κάθε Έλληνας μπορεί να διαχειριστεί τον Δήμο του και να πάει για να διεκδικήσει το χρίσμα του δημάρχου.

Τάκης Μαυρέας: Άρα λοιπόν κάπου καταλαβαίνω ότι θα στηρίξετε δημάρχους.

ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Αρτέμης Σώρρας: Όλη την Ελλάδα. Αύριο θέλω 325 δημάρχους να τους στηρίξω και να πάρουν τις δημαρχίες. Και γιατί ήδη έχουν στοχεύσει τα ξένα παιδιά να πάρουνε τις δημαρχίες μας που είναι η πρώτη μορφή εξουσίας στην χώρα και αν σου πάρουν τους δημάρχους που χρωστάνε όλοι, εντελώς τυχαία χρωστάνε όλοι οι δήμαρχοι. Μα πως χρωστάνε οι δήμαρχοι; Μα πληρώνουμε τόσα εκατομμύρια στους Δήμους. Αν δείτε από την ΔΕΗ τι παίρνει ο Δήμος, τελικά γιατί να χρωστάει ο Δήμος; Τελικά τι φταίει; Τελικά ο πολίτης πληρώνει αλλά δεν έχει Δήμο, δεν έχει πεζοδρόμιο; Δεν έχει πεζοδρόμιο, δεν έχει δρόμο, δεν έχει τίποτα αλλά ο Δήμος χρωστάει. Ε πως γίνεται ρε παιδιά; Κάτι γίνεται. Μα δεν γίνεται φίλε μου να έχω πάρει 550 δις, να μου τα έχετε δώσει, να πληρώνω παντού – τελικά δρόμο δικό μου δεν έχω, η Αττική Οδός είναι των Γερμανών, Εγνατία δεν έχω, Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν έχω δρόμο, η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, αεροδρόμια δεν είναι δικά μου, πεζοδρόμια δεν είναι δικά μου, όλα είναι ξένα εγώ δεν έχω γούβα. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι 800, 1.000, 1.800 φτου και βγαίνω, ε δεν γίνεται κάποιος τα έχει πάρει τα λεφτά ρε παιδιά!

Νίκος Παρασκευάς: Θα τα βρούμε κύριε Σώρρα σε μια προσεχή εκπομπή που θα είσαστε πάλι μαζί μας. Να σας πω ότι έχετε τους χαιρετισμούς το προέδρου του καναλιού του κυρίου Κυριάκου Μανωλάκου ο οποίος σας παρακολουθεί και μας έδωσε την εντολή να ξανακάνουμε άλλη μία εκπομπή μαζί σας.

Αρτέμης Σώρρας: Τον ευχαριστούμε πολύ, αν και εγώ έχω πει ότι ευχαριστώ δεν λέω, το λέω εκ μέρους των συνελλήνων. Πραγματικά χρειαζόμαστε όλους τους Έλληνες ή τους Ελληνόψυχους ή την Ελληνική κουλτούρα που στηρίζουνε, έχουμε ανάγκη παιδιά, είμαστε σε έναν μεγάλο πόλεμο, δεν θέλω τίποτα παραπάνω από αυτά που θέλουν όλοι. Πραγματικά χρειαζόμαστε όλους τους Ελληνόψυχους και όλους αυτούς που νιώθουν αυτή την πατρίδα σπίτι τους. Γιατί μάθαμε τελικά ότι είχαμε σπίτι δικό μας, δεν μας ένοιαζε για του γείτονα αλλά χάσαμε την Ελλάδα και τώρα κινδυνεύει και το σπίτι μας. Άρα το σπίτι μας είναι η Ελλάδα, εδώ είναι το σπίτι μας.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες! ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.jpg

Συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στο Κανάλι Ένα του Πειραιά 90,4 FM στην εκπομπή λόγος και αντίλογος με τον Τάκη Μαυρέα και τον Νίκο Παρασκευά. 23 φεβρουαριου 2014


mnemosyne.jpgΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Αλεξάνδρα Τσίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ & VIDEO: Αδριανός Μπεζούγλωφ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/artemhs-swrras-ellhnikh-synelefsh-synentefxh-sto-kanali-ena-peir.html

Αφήστε μια απάντηση