Ιούν 112017
 

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η «Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/6/17 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΟ ΕΩΣ ΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ, ΠΕΖΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,ΔΗΜΟΣ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/6 ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΒΡΑΔΥΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ , ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΑΓΚΥΡΑ» ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΑΤΡΩΝ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ!

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ! ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !

ΠΑΤΡΑ 11/06/17, ΕΚ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ

10.06.17 ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΩΝΤΩΝ).ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΙΙΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΓΙΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…

Geplaatst door Χρήστος Μαυρίδης op zondag 11 juni 2017

ΠΑΤΡΑ 10/6/2017 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ;;;;;;;;

Geplaatst door Δήμητρα Τσιάμη op zondag 11 juni 2017

Geplaatst door Starikas Giannhs op zaterdag 10 juni 2017

Geplaatst door Starikas Giannhs op zaterdag 10 juni 2017

……………………………….

Geplaatst door Αλεξανδρα Κουζιακη op zaterdag 10 juni 2017

…………………………………….

…………………………………………

...