Μαρ 182017
 

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος): ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ , ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

……………………………

Η εξαπάτηση της λήξης των μνημονίων… που πάνε στο Λουξεμβούργο με Προεδρικό Διάταγμα στις 17 Δεκ 2014

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ… Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. (βίντεο) ( ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ )

………………………….

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Αυτή η δικαιοσύνη , δηλώνω ότι , δεν είναι δικιά μου. Εγώ βεβαίως δεν θα παραδοθώ ποτέ γιατί είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ μέλος της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας , ούτε του Βερολίνου , ούτε της Washington, D.C. , εγώ είμαι ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ , ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ και δεν παραδίνομαι και φυσικά , η εταιρεία , αυτές οι ιδιωτικές εταιρείες κι αυτή η ιδιωτική εταιρεία “Ελληνική Δημοκρατία” δεν έχει καμία θέση , φιλοξενείται στα ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΜΟΥ , ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ και με κανένα παγκόσμιο σύνταγμα και με κανένα ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ , αυτή η ιδιωτική εταιρεία η οποία βγάζει νόμους , συντάγματα , αλλά και τιμωρίες για τα μέλη της , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ. Θυμηθείτε τα λόγια μου. Γι’ αυτό η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και ο Σώρρας ο Αρτέμης από την αρχή μιλάει για ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και καμία ιδιωτική εταιρεία δεν μπορεί με κανέναν νόμο ή ό,τι ακριβώς κάνουν , να δικάζει , να τιμωρεί. Και όχι στο στο όνομα του ελληνικού λαού , γαιτί εγώ δεν είμαι λαός , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ , λαός σημαίνει πέτρα , άρα αυτοί μιλάνε για τα μέλη τους. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Άρα λοιπόν , ακόμα και με το Δίκαιο των Αυτοχθόνων Πολιτών του Έθνους των Ελλήνων εμείς είμαστε στην χώρα μας.     Αυτοί έχουνε πιάσει , έχουνε φτιάξει μια τεχνιέντως δόλια ιδιωτική εταιρεία καπηλεύοντας “δήθεν το σύνταγμά μας” , βγάζουν οποιονδήποτε νόμο και δικάζουν όπως γουστάρουν κατά το δοκούν. Το άδικο αυτό , αν με είδατε ακόμα και πολύ καιρό πίσω , δεν μιλάω για καλό και για κακό γιατί αυτό είναι εφεύρεση. Το καλό και το κακό που υπάρχει για μένα είναι , ΔΙΚΑΙΟ και ΑΔΙΚΟ. ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΕΚ ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Υπάρχουν ομάδες , υπάρχει το Κ.Ι.Σ. , υπάρχουν οι εκκλησίες , υπάρχουν τα τάγματα , οι στοές , πέραν από την φορολογία. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. …                         …ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ! … “

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Και δεν σας κρύβω συνέλληνες ότι υπάρχει δομημένη μια διαδικασία ενός κράτους… καταρχήν, στον αέρα θα πω το εξής: ξέρετε ότι είμαι μπλεγμένος με χιλιάδες πράγματα, άρα ξέρω τον πλανήτη και τους χειρισμούς των νόμων πάρα πολύ καλά! Σας δηλώνω ότι είμαι με προεδρικό διάταγμα, Αντιπρόεδρος του παγκόσμιου κράτους «GOLDEN AXIS». Τι λές; !! Και; !! Υπάρχει και μια μυστική υπηρεσία που λέγεται GOLDEN AXIS POLICE !!.

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα. Μπορεί να συζητήσω να ανοίξω και κράτος! Έχω ήδη χαρτιά για να ανοίξω ένα κράτος, αλλά δεν θα το κάνω. Αυτό είναι μια άλλη διαδικασία, γιατί έχουν ανοίξει πολλά και τρέχουν.

Αν πας σε μια κυβέρνηση και ζητήσεις ένα μέρος, που πάλι παράνομο είναι και δεν μπορεί να στο δώσει, αλλά στο δίνει με συμβόλαιο με 800 χρόνια. Δηλαδή, αν πάω σε μια κυβέρνηση στην Ονδούρα, για παράδειγμα, ή στην Φασόρα, το συμβόλαιο που θα κάνω με την κυβέρνηση και θα περάσει από την βουλή, είναι για 800 χρόνια. Για τα 800 χρόνια, έχω δικαίωμα ακόμα να φτιάξω και στρατό. Όλοι αυτοί οι νόμοι όμως είναι των ανθρώπων. Αναμφισβήτητο δικαίωμα και τεράστιο στον πλανήτη έχουν οι Έλληνες. Άρα, σου δίνει ένα συμβόλαιο η κυβέρνηση για 800 χρόνια, αν τεθεί από την Βουλή, με το οποίο μπορείς να ανοίξεις ένα κράτος μέσα σε ένα άλλο κράτος, όπως είναι το Λιχνεστάιν! Ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει το Λιχνεστάιν με τον πρίγκηπα και έχει μόνο πρίγκηπα κι όχι βασιλιά. Ανοίγεις λοιπόν για 800 χρόνια ένα άλλο κράτος, με αστυνομία, στρατό κτλ. Αυτά είναι όμως εταιρείες!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΣΙΜΗ , ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΡΕΤΕΑ , ΔΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ , ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ , ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ -ΚΑΙΤΟΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΩΛΥΜΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ , ΚΑΙΤΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
-)(- -)(- -)(-
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΕ ΑΠΟΦΑΣΗ -ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ…
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ , ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ’ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
-)(- -)(- -)(- -)(-
ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ , ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΚΙ ΕΞΩ-ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ , ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ , ΔΙΑΝΟΗΣΙΑΚΟ)
-)(_ -)(- -)(-

………………………

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΒΟΥΒΟΙ ΣΑΝ «ΧΑΝΟΙ» ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν’ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ;

………………………

ΔΗΛΩΣΗ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ(Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤ .ΚΑΚΟΥΡΓ.ΠΑΤΡΩΝ

Το διεφθαρμένο πολιτικό ,οικονομικό και μιντιακό σύστημα ,που κατασπάραξε εκατοντάδες εκ ευρώ και λεηλάτησε τον εθνικό μα ςπλούτο φθάνοντας την Ελλάδα στο τελευταίο σκαλοπάτι της ανυποληψίας,πανηγυρίζει για την καταδίκη Αρτ Σώρρα,νομίζοντας θα σωθεί.
Δηλ.τα σιχαμερά ,διαπλεκόμενα κανάλια μεγαλοεργολάβων του δημοσίου χρήματος ,που δανείσθηκαν χωρίς εμπράγματες ασφάλειες με δανεικά και αγύριστα θαλασσοδάνεια.
Αντικειμενικά η ποινη καθείρξεως 8 ετών με την ερήμην καταδικαστική απόφαση Εφετ Κακουργ Πατρών είναι ακραία, υπερβολική και υπέρμετρα δυσανάλογη της ποινικής απαξίας της πράξης.
Η απάντηση θα δοθεί και θα απονεμηθεί ορθότερα Δικαιοσύνη στο δευτεροβάθμιο Δικαστήριο ,που σίγουρα θα κρίνει με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα.
Β.Νουλέζας Δικηγόρος

…..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την καταδίκη Αρτ.Σώρρα

Εναντίον της ερήμην καταδικαστικής απόφασης του Εφετ.Κακουργ.Πατρών,ΠΟΥ ΑΠΈΡΡΙΨΕ ΑΊΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ με την οποίαν καταδικάσθηκε χωρις ελαφρυντικά ΑΠΩΝ σήμερα οιδρυτης της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αρτ Σώρρας και η σύζυγος του για κακουργηματική υπεξαίρεση σε ποινη καθείρξης 8 ετών και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων,θα ασκηθεί άμεσα ΕΦΕΣΗ καθώς επίσης Αιτηση Αναστολής εκτέλεσης ποινής άρθρ.497παρ 7ΚΠΔμε αίτημα να ανασταλεί υπο όρους η επιβληθείσα ποινή.μέχρις ότου επανακριθεί ι η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό
Προσδοκούμε δικαιότερη κια πιο αντικειμενική ,απροκατάληπτη κρίση σε δεύτερο βαθμό

Βασίλης Δ.Νουλέζας
Δικηγόρος

………………………….

Προτείνουμε:

  5 Σχόλια to “ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 17/3/2901(2017)”

 1. ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΚ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ…

  ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ…

  ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ,ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ,ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ…

  ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

  *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
  Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

  *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
  Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

...