Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος): ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ. ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ , ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Αλφειός: ΠΡΟΣ ΕΠΙΧΑΙΡΟΝΤΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΥΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

lepidas
https://www.youtube.com/watch?v=S13baYum1Pg

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος) Προφανώς έχετε άγνοια των πραγματικών στοιχείων όσο και των στοιχείων της δικογραφίας..
Ο κατηγορούμενος σήμερα δια προσωπική του υπόθεση , πολύ πριν την πολιτική του διαδρομή , δικάσθηκε χωρίς συνήγορο υπεράσπισης, καίτοι απέδειξε ότι ο συνήγορος της επιλογής του δίκαζε κακούργημα σε άλλη πόλη..
Αυτό είναι από μόνο του τεράστιο νομικό ολίσθημα αλλά και λόγος αναίρεσης της εν λόγω απόφασης..
Επίσης η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σε έναν αρχηγό πολιτικού φορέα, με ευρεία λαϊκή απήχηση , δεν τιμά ούτε τη δικαιοσύνη, ούτε την δημοκρατία μας..
Το μόνο σίγουρο είναι ότι διάγουμε ιστορικές στιγμές κι όλοι μας θα κριθούμε εκ των πράξεων και των παραλείψεων μας !!!!

…………..

Vasilis Theodoropoulos ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 8 ΕΤΩΝ (ΠΑΡ΄ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗΣ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 42.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

……

Thomas Pipilas Άρθρο 375 Ποινικού Κώδικα.Άν η συνολική αξία (της υπεξαίρεσης) υπερβαίνει το ποσό των είκοσι πέντε εκατομμυρίων δραχμών (73.000 ευρώ) , ο υπαίτιος τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών“.

Ο κουμπάρος μιλά για 50.000 ευρώ !

Άρα η φυλάκιση πρέπει να μην υπερβαίνει τα ΔΥΟ έτη ! Για να καταλάβετε, τους λαθρομετανάστες που δηλώνουν ψευδή στοιχεία για να αποφύγουν βαριά ποινή και συλλαμβάνονται (άρθ. 225 ποινικού κώδικα – ψευδής ανώμοτη κατάθεση) προβλέπεται ποινή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενός έτους και δικαστές τους επιβάλλουν ποινή ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ και χρηματικό πρόστιμο, λες και θα φυλακιστούν ή θα πληρώσουν το πρόστιμο, αφού έχουν ήδη απελαθεί όταν γίνεται το δικαστήριο και αφού τους έχουμε ταΐσει και για μία εβδομαδα !!! Συγκρίνετε τις ποινές λοιπόν για να αντιληφθείτε τον πόλεμο στον οποίο συμμετέχουμε !!! …

……

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την καταδίκη Αρτ.Σώρρα

Εναντίον της ερήμην καταδικαστικής απόφασης του Εφετ.Κακουργ.Πατρών,ΠΟΥ ΑΠΈΡΡΙΨΕ ΑΊΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ με την οποίαν καταδικάσθηκε χωρις ελαφρυντικά ΑΠΩΝ σήμερα οιδρυτης της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αρτ Σώρρας και η σύζυγος του για κακουργηματική υπεξαίρεση σε ποινη καθείρξης 8 ετών και αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων,θα ασκηθεί άμεσα ΕΦΕΣΗ καθώς επίσης Αιτηση Αναστολής εκτέλεσης ποινής άρθρ.497παρ 7ΚΠΔμε αίτημα να ανασταλεί υπο όρους η επιβληθείσα ποινή.μέχρις ότου επανακριθεί ι η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό
Προσδοκούμε δικαιότερη κια πιο αντικειμενική ,απροκατάληπτη κρίση σε δεύτερο βαθμό

Βασίλης Δ.Νουλέζας
Δικηγόρος

………..

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος) ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.
ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ , ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚΚΙΝΑ , ΜΕ ΝΟΗΣΗ , ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑ ….
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ….
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΕΙΡΗΝΙΚΑ , ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ , ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ , ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ !!!!

…………………

Panagiotis Lefakis ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ , ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΡΗΜΗΝ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΡΙΜΑΔΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ …

ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ , ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΖΑΜΠΑ… !!!! ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!!

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ… !!!!

……………………………

Αλφειός: ΣΤΕΡΗΣΗ 5 ΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ;;; !!!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 24/3/2899(2015). ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, «ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ» ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ «ΞΕΒΡΑΚΩΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ… 

Απόφαση – ντροπή από το Ειδικό Δικαστήριο: Έκρινε ένοχο σε βαθμό πλημμελήματος (!) για νόθευση εγγράφου τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και του επέβαλε ποινή φυλάκισης μόλις ενός έτους, με τριετή αναστολή.

Παράλληλα, τον κήρυξε αθώο για το αδίκημα της απόπειρας απιστίας (κακούργημα), ενώ του αναγνώρισε και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. 

……………….

Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙΝ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΝΙΚΩΝΤΕΣ ΑΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Basilis Drosos‎ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ:
ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΔΙ’ ΑΥΤΗΝ !!
ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗΝ ΤΟΥΣ , ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΧΘΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ !!
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ !!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Αφήστε μια απάντηση