Φεβ 162017
 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αλφειός: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΒΕΛΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ… ΤΣΑΤΡΑ-ΠΑΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ… Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ “”ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ”” ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! χαχαχαχ ΜΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;; !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;; ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ;;; 

………….

Λευτερης Στακιας ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ πάνω από 120 ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ μετά από μια υπόθεση του ΟΠΑΠ ήρθε η σειρά της δικης μας υπόθεσης ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ “”ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ”” ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…. ολόκληρη η διαδικασία είχε διάρκεια 7 λεπτά…. 
ναι καλά ακούσατε
ΑΡΑ….. ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ όπως λένε τα ΤΣΟΝΤΟΑΡΘΡΑ και ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ…
ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;; ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ αυτοί τα έβαλαν όχι εμείς…

  2 Σχόλια to “Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ “”ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ”” ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… !!! ολόκληρη η διαδικασία είχε διάρκεια 7 λεπτά…! ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ πάνω από 120 ΕΛΛΗΝΕΣ…”

 1. ART TV:
  Μανούσος Ντουκάκης (Πρόεδρος ΠΕΦΕ) ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

  ΚΙ’ΟΜΩΣ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…!!!
  ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ..!!!!
  ΕΧΩ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ..!!!

  ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!

  ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ : ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;;; ….
  ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.!!!!
  ΦΟΒΟΝΤΑΙ.!!!
  =================================
  ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ??
  ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ??

  ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ,ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΠΑΤΕΩΝΑ”,ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΣΕ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΟΝ “ΑΠΑΤΕΩΝΑ” ΣΩΡΡΑ….

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΜΕΣΟΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ’ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ,ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΠΟΥ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΝ….

...