Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, FUNDS, FOUNDATIONS, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

Ιαν 112017
 

ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.-300x298

Viky Charalambous ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΣΥΝΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, FUNDS, FOUNDATIONS, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

……………………………………….

  5 Σχόλια to “Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΥΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, FUNDS, FOUNDATIONS, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.”

 1. ΕΡΩΤΗΣΗ:ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ‘Η ΣΥΛΟΓΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΑΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΛΛΩΝ,
  ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
  ΚΑΝΤΕ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ

 2. Xeskiste tous

 3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ..

  ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ…

 4. ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ “ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ” ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ…..

  ΠΟΛΥ ΛΑΣΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

...