«Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι μπροστά στην Βουλή και παίρνει την χώρα, αν δεν το καταλάβατε!» Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ followdrama 8/11/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-5

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ 8-11-2016

«Η Πολιτική δεν είναι κάτι έξω από τον Πολίτη. Η Πολιτική είναι ο ίδιος ο Πολίτης. Αυτή την στιγμή εκτελείται από τον Πολίτη, μια πραγματική Πολιτική»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Κάνουμε ένα κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες, γιατί στο περιβάλλον που ζούμε και με τις εξελίξεις που τρέχουν, υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα και αυτό ξεπερνάει τα όρια του οικονομικού προβλήματος και γίνεται όριο Επιβίωσης.

Αν παραμείνουμε όπως είμαστε, αιχμάλωτοι σε αυτό το καθεστώς, δεν έχουμε προοπτική. Είμαστε σε ένα τούνελ που δεν έχει καμία διέξοδο.

Ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε από όλη αυτή την κατάσταση είναι να πάρουμε εμείς την τύχη της ζωής μας στα χέρια μας.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους Έλληνες και γι αυτό, αυτή την περίοδο κάνουμε μια μεγάλη δράση στην Βόρεια Ελλάδα, για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε τους Έλληνες για να φέρουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να ορίζουμε εμείς την ζωή μας και το μέλλον μας, γιατί είμαστε τελείως προδομένοι από αυτό το καθεστώς.

Δημοσιογράφος: ……

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι καθολική! έχουμε ένα γραφείο στην Δράμα.

Ήδη συμμετέχουν όλοι οι πολίτες κι είναι μια μεγάλη οργάνωση που είναι σε όλη την Θράκη, αλλά σήμερα, ιδιαίτερα στην Δράμα.

Ευελπιστούμε ότι θα συντονιστούνε κι άλλο οι συνέλληνες στην μεγάλη Ελληνική λεωφόρο, στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και να αγκαλιάσουν τον δικό τους Πολιτικό Φορέα, τον μοναδικό Εθνικό Πολιτικό Φορέα και να ανοίξουν αρκετούς Οργανισμούς.

Ιδιαίτερα στην Δράμα χρειαζόμαστε άλλα πέντε γραφεία και να συντονιστούν όλοι οι πολίτες, ώστε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να πάρει καθολικά την χώρα στα χέρια της, δηλαδή, όλοι οι Έλληνες να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους.

Δημοσιογράφος: Και όλοι οι οπαδοί σας….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, αν αυτό είναι «οπαδοί»…. Εγώ δεν είμαι ούτε θρησκευτικός ηγέτης, ούτε από κάποιο κόμμα, ούτε Σωματείο.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, σήμερα, στις ημέρες οι δικές μας και ειδικά από τότε που ξεκίνησα εγώ, την «Μετά Σώρρα εποχή», όπως συνηθίζουν να το λένε οι τηλεοπτικές περσόνες!

Ουσιαστικά τώρα είναι η Πολιτική. Ουσιαστικά η Πολιτική είναι του Πολίτη, που αν γυρίσετε ένα γράμμα σημαίνει Οπλίτης, που πρέπει να ξέρει τα πάντα, το τι συμβαίνει στην ζωή του, στο Μέλλον του και στο Παρόν του και φυσικά πρέπει να έχει και το Παρελθόν του.

Αυτά θα πάρει ο Πολίτης! Θα τα πάρει στα χέρια του και σήμερα ασκείται Πολιτική.

Η Πολιτική δεν είναι κάτι έξω από τον Πολίτη. Η Πολιτική είναι ο ίδιος ο Πολίτης. Αυτή την στιγμή εκτελείται από τον Πολίτη, μια πραγματική Πολιτική.

«Ήδη σήμερα η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι μπροστά στην Βουλή και παίρνει την χώρα, αν δεν το καταλάβατε!»

Δημοσιογράφος: Ποιος είναι ο λόγος που υπάρχει και δεν πραγματοποιούνται όσα λέτε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιος σου είπε ότι δεν πραγματοποιούνται αυτά που λέω; Έχετε και συμπέρασμα; Κάντε μου μια ερώτηση, αλλά όταν βγαίνετε με συμπέρασμα αντί για ερώτηση, τότε έχουμε θέμα προσδιορισμού. Δηλαδή, σήμερα προσδιορίζετε ότι αυτά που λέω, δεν γίνονται;

Από πού προκύπτει αυτό;

Δημοσιογράφος: Εννοώ ότι δεν έχουν φτάσει προς στο τέλος….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εννοείτε….Να εννοείτε ότι έχω 280 γραφεία στην Ελλάδα και 50 στο εξωτερικό, ότι υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι και υλοποιούνται τα πάντα και καλύτερα από ό,τι περιμένουμε.

Ήδη σήμερα η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι μπροστά στην Βουλή και παίρνει την χώρα, αν δεν το καταλάβατε!

Ποιος σου είπε ότι δεν υλοποιούνται; Επειδή δεν έχει σπάσει ακόμα ο πλανήτης; Περίμενε! Τρύπιος είναι! Δεν το βλέπεις; Γκρεμισμένος είναι! Δεν υπάρχει Πολιτική στον πλανήτη, δεν υπάρχει Οικονομία! Σωστά; Είναι ή δεν είναι έτσι;

Από εδώ και πέρα, με εμένα και με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα πάρουμε τον πλούτο στα χέρια μας.

Είναι πότε θα το αποφασίσουν όλοι οι Έλληνες, γιατί αυτό το «παιχνίδι», αυτή η τεράστια λεωφόρος έχει όλους τους Έλληνες.

Δεν αφήνεις κάποιους απ’ έξω και κάνεις ό,τι θέλεις.

Δυστυχώς, ή ευτυχώς να ξέρουν όλοι οι Έλληνες ότι αυτή η Πολιτική και αυτός ο δρόμος θέλει όλους τους πολίτες της χώρας αυτής.

«Άρα, ξέρω και τι με σκότωσε και τι θα φτιάξω. Είναι όλα καταγεγραμμένα και σφραγισμένα από τον Άρειο Πάγο. Τα πάντα!»

Δημοσιογράφος: Είσαστε αισιόδοξος, μπορεί να υλοποιηθεί σύντομα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν έχω αισιοδοξίες, ούτε ματαιοδοξίες. Ξέρω ακριβώς! Ούτε σε τύχες πιστεύω! Ξέρω τι κάνω, ξέρω που πάω και τι θέλω και πώς θα γίνει.

Άρα, ξέρω και τι με σκότωσε και τι θα φτιάξω. Είναι όλα καταγεγραμμένα και σφραγισμένα από τον Άρειο Πάγο. Τα πάντα! Ο πλούτος, τα χρήματα, η Διακήρυξη, έχουν οργανωθεί τα πάντα, με τα Πρωτόκολλα το πώς θα βγαίνουν οι Νόμοι. Τα πάντα! Πώς θα διοικηθεί ο πολίτης και η Πολιτεία. Μένει μόνο η εγκαθίδρυση, γιατί περιμένω να ωριμάσουν όλοι, γιατί σας είπα ότι πρέπει να ωριμάσουν όλοι!

Δημοσιογράφος: Εμείς λέμε το εξής: αφού υπάρχει λύση γιατί δεν τα παίρνει η κυβέρνηση;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πολύ ωραία ερώτηση! Αυτή την ερώτηση την έκανες ποτέ σε κυβερνητικό στέλεχος;

Δημοσιογράφος: Την έκανα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και τι σου απάντησε;

Δημοσιογράφος: Κανείς δεν απάντησε!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Βλέπεις; Άρα, να απαντήσω εγώ; Ξέρετε ποιο είναι το γελοίο; Ότι απέδειξα με ΦΕΚ, γιατί ποτέ δεν μιλάω με το στόμα, αυτοί μιλάνε μόνο με τα λόγια.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 2015 και αμέσως μετά στις 15 Φεβρουαρίου του 2016, η κυβέρνηση πήρε με ΦΕΚ που υπογράφει ως «Ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα», 3 δις την μία φορά και 3 δις την άλλη!

Παρακαλώ, επειδή είσαστε και τηλεόραση, θα ήταν καλό με συνεργάτες μου εδώ στην Δράμα ή και από τα κεντρικά, αν θέλετε, να σας δώσουμε όλα τα στοιχεία. Πήραν 6 δις και πλήρωσαν το Δ.Ν.Τ. Δηλαδή, ουσιαστικά δεν έχουν χρήματα, αλλά παίρνουν από εμάς από τα ίδια τα Ταμεία που πληρώνεις εσύ.

Αυτό σημαίνει ότι από εμάς παίρνουν πάντα χρήματα. Το μεγάλο μυστικό είναι κρυμμένο και σε κοροϊδεύουν!

Και τηλεοπτικά, πρέπει να ξέρετε, αν όχι όλα τα κανάλια, αλλά ειδικά τα μεγάλα, χρωστάνε πάρα πολλά χρήματα.

Ουσιαστικά είναι «σκελετωμένες πόρνες» και οι μεν και οι δε! Ποιος θα δώσει τώρα 500 εκατομμύρια δάνεια με επισφάλειες μηδέν, όπως είναι ένα κανάλι; Ποιος θα δώσει 500 εκατομμύρια σε ένα κόμμα, που είτε λέγεται Ν. Δημοκρατία, είτε ΠΑΣΟΚ;

Εμείς δηλώνουμε αυτή την στιγμή ότι τα γραφεία μας δεν χρωστάνε ούτε μία δεκάρα και αυτό απαγορεύεται. Όλα τα οικονομικά στοιχεία είναι τέλεια και έχουμε 280 γραφεία και όλοι αυτοί που χρωστάνε δεν έχουν κανένα γραφείο πουθενά.

Το κυβερνόν κόμμα αυτή την στιγμή έχει γύρω στα 62 γραφεία και γραφεία που μπορεί να κλείσουν αύριο το πρωί.

Τα άλλα κόμματα είναι ανύπαρκτα! Το αμέσως επόμενο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 40 γραφεία.

Εσύ έχεις 280 και είναι ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και δεν χρωστάνε πουθενά και μάλιστα, μερικά ανθίζουν κιόλας με ένα καλό νοικοκυριό που έχουμε!

Ποιος θα δώσει λοιπόν δάνεια 500 εκατομμύρια στα κόμματα αυτά; Όμως αυτά τα δάνεια είναι του Ελληνικού λαού. Όλα αυτά τα χρόνια, όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια απάτη, μια μαφία που είναι στο τιμόνι της χώρας μας.

«Όλα αυτά τα χρόνια, όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια απάτη, μια μαφία που είναι στο τιμόνι της χώρας μας….»

Απέδειξα ότι όλοι αυτοί τώρα, παίρνουν χρήματα από τα Ταμεία που εσείς ξεχρεώνετε. Πρέπει να τελειώσουν όλα αυτά! Και για όλα αυτά τα έργα που έχουν γίνει, απέδειξα με ΦΕΚ και δεσμεύομαι τώρα να σας δώσω τα στοιχεία ότι μεγάλες βιομηχανίες που εσείς νομίζατε ότι είναι πλούσιοι, δεν είναι.

Όλα αυτά τα «παγκόσμια εμπόρια» έχουν πάρει από το IFC που είναι ένα παραμάγαζο, καθαρά σιωνιστικό και το λέω μετά λόγου γνώσεως, γιατί ξέρω και τον Πρόεδρο, ο οποίος έχει συναντηθεί μαζί μου στην Ελλάδα.

Το IFC κάνει ένα project και δηλώνει ότι ο πολίτης και οι κοινωνίες των πολιτών πρέπει να έχουν αυτές τις αλυσίδες από σούπερ μάρκετ για να έχουν καλύτερη προσέλευση σε προϊόντα.

Επομένως, τα χαζαροκτήνη βγάζουν τα λεφτά του κόσμου, τα λεφτά του Έλληνα, ή του πολίτη της Γερμανίας ή του Άγγλου και χρηματοδοτούν αυτές τις επιχειρήσεις και εσύ νομίζεις ότι σήμερα, υπάρχουν πλούσιοι άνθρωποι. Δηλώνω στην κάμερα σας ότι δεν υπάρχουν πλούσιοι άνθρωποι, αλλά δανειζόμενοι άνθρωποι στην Ελλάδα και μπορώ να το αποδείξω.

Κάποια στιγμή, όταν θα έρθει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στα πράγματα, επειδή νομίζατε ότι υπάρχουν πλούσιοι και δεν έκατσε κανένας δίπλα στην Ελλάδα και στον Πολίτη, ενώ έχει πάρει χιλιάδες χρήματα από τον Πολίτη, θα τα δούμε όλα και ποιος είναι πλούσιος και ποιος χρωστάει στην χώρα, σε αυτό το δημόσιο και σε αυτόν τον πολίτη.

Όλα είναι υπέρ του Πολίτη κι αυτές είναι οι Πολιτείες και αυτό πάω να φτιάξω.

Πάω να φτιάξω, για πρώτη φορά, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Η τελευταία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ήταν επί Μ. Αλεξάνδρου.

Σήμερα που μιλάμε είμαστε σε πόλεμο!

Δημοσιογράφος: Οικονομικό πόλεμο εννοείτε;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι, έχουμε κανονικά με αίμα! Έχω 30.000 νεκρούς αυτόχειρες που αυτοκτόνησαν; Έχω και οικογένειες που έχουν διαλυθεί; Δηλαδή έχω αίμα! Η Συρία με τόσα χρόνια πόλεμο, πόσους νεκρούς έχει; Δεν απαντάτε! Έχει κάτω από 30.000! Έχει 15.000 ενώ εγώ στην Ελλάδα, έχω 30.000.

Δεν έχω πόλεμο που αυτοκτόνησαν 30.000 αδέρφια μου; Άρα, δεν είναι πόλεμος αυτός; Έχει πραγματικά αίμα!

Ξέρετε πόσα είναι τα θανατηφόρα ατυχήματα με μηχανές στην Ελλάδα τον χρόνο; Αν είχαμε πόλεμο θα είχαμε λιγότερα θύματα!

Λοιπόν ακούστε: Οι πόλεμοι δεν είναι πια όπως τους ξέρετε. Ο πόλεμος είναι ήδη με άλλα όπλα! Τα όπλα και οι σφαίρες είναι για τα χριστούγεννα και την πασχαλιά και για να κάνουν πλάκα όλα αυτά τα ζώα.

«Εδώ μιλάμε για μεγάλη Πολιτεία και στην Πολιτεία «συν-χωρούμε» όλοι με κανόνες και Νόμους….»

Κύριοι, όπως έχω πει, για εμάς δεν υπάρχει Τουρκία. Υπάρχει μόνο μια μεγάλη Ιωνία και εκεί έχει στηθεί μια εταιρεία που οι χαζάροι της Ευρώπης και οι σιωνιστές της Αμερικής κάνουν πλιάτσικο κι ό,τι γουστάρουν και απλώνονται μέχρι την Μόσχα και οπουδήποτε.

Αυτά τα μέρη είναι δικά μου κι όλα αυτά είναι λυμένα.

Αν εννοείται το «μουσουλμανικό», για εμάς δεν είναι πρόβλημα, γιατί εμείς φτιάχνουμε Πολιτεία και δεν μας ενδιαφέρει αν πιστεύεις και πού γονατίζεις ή με ποια γυναίκα κοιμάσαι ή τι φαγητό τρως.

Εμάς μας ενδιαφέρει ο Πολίτης και όχι που πιστεύει και για τον Έλληνα, δεν ήταν ποτέ αιτία πολέμου αν είσαι μουσουλμάνος ή ινδουιστής, ή αν κάνεις ρέικι, μέικι, γιόγκα ή ο,τιδήποτε άλλο.

Εδώ έχει να κάνει μια μεγάλη Πολιτεία και στην Πολιτεία συγχωρούμε όλοι, δηλαδή μένουμε όλοι με κανόνες και νόμους για το πώς θα ζήσουμε όλοι μαζί σε μια τεράστια Ισότητα, Ισηγορία, Ισοπολιτεία, Ισονομία για όλους! Αυτό είναι και τελειώνει!

Άρα λοιπόν αν ποτέ χρειαστεί να γίνει πόλεμος, όσον αφορά τις θρησκείες, δεν θα γίνει όπως θέλουν οι επικυρίαρχοι.

Αν θέλουν τώρα να γίνει πόλεμος, ωραία!

Να μαζευτούν όλοι οι ιμάμηδες και όλα τα δικά μας μαυροκοράκια και να σκοτωθούν μεταξύ τους για να μας δείξουν ποιος θεός είναι καλύτερος! Μέχρι εκεί θα το αντέξουμε!

Σε μια μεγάλη αρένα να μας δείξουν ποιος είναι καλύτερος ο θεός τους ο Αλλάχ ή ο άλλος ο Γιαχβέ, αλλά όλοι μαζί το ίδιο σόι είναι και το ίδιο σόι κάνει πλάκα και γελάει, οι εβραίοι, με μουσουλμάνους και χριστιανούς!

Αυτό εγώ το σταματήσω και προκαλώ, ότι θα βάλω σε αρένα, αν μου δοθεί ευκαιρία πολέμου, τους ιμάμηδες και τους δικούς μας ρασοφόρους και τους μοναχούς που έχουμε πάρα πολλούς, να σκοτωθούν. Να μας δείξουν πόσο αίμα μπορούν να βγάλουν και ποιος θεός είναι ο πιο δυνατός. Οι πολίτες που είναι χαραγμένοι και αυτή την στιγμή είναι οι μηχανισμοί όλου αυτού του παρακράτους και αυτού του θεοκρατικού Μίκυ Μάους να σκοτώνονται μεταξύ τους.

Τέλος, εγώ έχω Πολιτεία και έχω Πολίτη και ο Άνθρωπος που ήρθε εδώ, ήρθε για να ζήσει και θα ζήσει με κανόνες πραγματικά Νομοτέλειας, όπως είναι κτισμένος και χρισμένος.

« Θα πιστέψετε εμένα; Απαγορεύεται! Εμένα δεν μπορείτε να με πιστέψετε κι ούτε είμαι εδώ για να με πιστέψετε.

Θα πρέπει ό,τι δείχνω, ό,τι είναι δικό σου να το μάθεις…»

Δημοσιογράφος: Ωστόσο υπάρχουν και οι πολίτες που δεν σας πιστεύουν και λένε ότι κάτι άλλο είναι από πίσω.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχετε δίκιο! Θα κάνω κάποιο θαύμα τώρα σαν τον «Παστίτσιο» και θα είμαι πιο καλά. Κάτσε να κάνω κανένα θαύμα και θα με πιστέψουν! Είσαστε καλά ρε παιδιά; Είναι επίπεδο αυτό κουβέντας; Εγώ σας λέω να μην ξαναπιστέψετε τίποτα. Ό,τι έχετε πιστέψει, είναι ψεύτικο, εάν δεν το ξέρετε! Όπως πιστέψατε ότι υπάρχει βαρύτητα. Μπορείς να το αποδείξεις; Δεν μπορείς!

Άρα, μην το πιστεύεις. Ακόμα και στα μαθηματικά, υπάρχουν κανόνες που θα «πέσουν». Όπως «έπεσαν» και Νόμπελ! Νόμπελ σκουπίδια!

Άρα λοιπόν να μην πιστέψετε τίποτα ξανά, ακόμα και από αυτά που έχετε πιστέψει.

Θα πιστέψετε εμένα; Απαγορεύεται! Εμένα δεν μπορείτε να με πιστέψετε κι ούτε είμαι εδώ για να με πιστέψετε.

Θα πρέπει ό,τι δείχνω, ό,τι είναι δικό σου να το μάθεις. Πιστεύεις γιατί δεν γνωρίζεις! Όσο πιστεύεις, δεν ξέρεις! Όταν μάθεις, γνωρίζεις και σταματάς να πιστεύεις!

Όπως και άλλες φορές έχω πει για παράδειγμα: Έχω πάνω μου 100 ευρώ ή 200. Το πιστεύεις; Είτε ναι, είτε όχι, είσαι στο ίδιο ρήμα.

Μόλις με ψάξεις, θα ξέρεις! Σταματάς να πιστεύεις ή να μην πιστεύεις. Θα ξέρεις! Αν δεν ξέρεις, τότε θα πιστεύεις, αλλά μπορεί να έχω παραπάνω, αλλά να έχω και λιγότερα. Από την στιγμή που με ψάξεις και το αποδείξεις, ξέρεις ότι αυτός έχει τόσα.

Άρα, ό,τι μέχρι τώρα πίστεψες, πέτα το! Να πιστέψεις εμένα; Μα, πέτα ό,τι έχεις πιστέψει, γιατί σε κοροϊδέψανε!!

Για αυτό φτάσαμε εδώ, από πίστες! Γιατί πιστέψαμε στην Νέα Δημοκρατία, πίστεψες στον κομμουνισμό, γιατί πέθανες για αυτόν, γιατί πίστεψες όλες αυτές τις γελοιότητες.

Τώρα απέδειξε, μάθε, γνώρισε και σταμάτα να πιστεύεις. Σήμερα είναι η εποχή της γνώσης και με όλα αυτά τα στοιχεία που στα δείχνω μπροστά σου. Δεν είναι θέμα να πιστέψεις. Δείχνεις!

Όλοι αυτοί οι ηγέτες, πώς είναι το σύστημα, το νομικό πλαίσιο, τους αξιωματούχους, τους δικαστές, πάρτα! Τα διαβάζεις μπροστά σου! Δεν είναι να πειστείς. Είναι να μάθεις.

Να μάθεις ποιος είσαι, να μάθεις την δική σου δύναμη και τον δικό σου πλούτο και να οργανωθείς. Πρέπει μετά να σκεφτείς και να πράξεις. Σκέψου και πράξε! Μην πράττεις με πίστη. Πράξε με σκέψη και με Νόηση! Σου μιλάω για μια Πολιτεία για να ζήσουμε όλοι μαζί.

Άλλωστε έχω ξαναπεί ότι είναι πολύ λίγα αυτά που μας χωρίζουν και είναι πολλές χιλιάδες αυτά που μας ενώνουν. Σωστά;

Δεν σκέφτηκε κανένας να συζητήσει για αυτά που μας ενώνουν, αλλά σκέφτονται πάντα αυτά που μας χωρίζουν! Για σκεφτείτε το! Είναι η εποχή που τώρα πρέπει να τα μετρήσουμε.

«Δεν σε βοηθάω να πάρεις τα χρήματα σου, γιατί δικά σου είναι. Δεν στα δίνω εγώ»

Δημοσιογράφος: Η Κυβέρνηση, οι πολιτικοί, το κράτος, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να τα κάνετε πράξη και να ξεχρεώσετε την Ελλάδα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν με εμποδίζει τίποτα. Η Ελλάδα προχωράει κανονικά.

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πώς δεν έχει γίνει; Δεν ξεχρεώνουμε κάθε μέρα τον κόσμο; Όταν σου δίνω να πάρεις Εντολή-Εξουσιοδότηση για τον συγκεκριμένο λογαριασμό και να πληρώσεις το ρεύμα σου, το νερό σου, την τράπεζα, σου, τα ταμεία σου, την εφορία σου, αυτά δεν είναι λεφτά;

Δημοσιογράφος: Σίγουρα είναι, εννοώ ότι δεν είναι πληρωμένα…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ποιος σου το είπε αυτό; Η Κυβέρνηση είναι οι Εντολοδόχοι που εσείς βάλατε επάνω. Ωστόσο, εγώ το παρέκαμψα αυτό και έφτιαξα μια μεγάλη λεωφόρο, όπου σήμερα όταν έρχεσαι και υπογράφεις το δικό σου Εξώδικο που είναι οι δικοί σου λογαριασμοί και δίνεις στην Εφορία που χρωστάς….που η Εφορία δεν υπάρχει σήμερα, είναι φάντασμα!

Θα το διαπιστώσεις σήμερα και θα θυμώσεις και αν δεν θυμώσεις, κάποιο πρόβλημα υπάρχει!

Δεν υπάρχει αυτό! Δηλαδή τα λεφτά που ρίχνουμε όλη σε αυτή την μαύρη τρύπα δεν πάνε στο κράτος μας, δεν πάνε στην Πόλη μας, δεν πάνε πουθενά. Πάνε κάπου αλλού! Πού; Θα το μάθουμε! Και για να το μάθεις, πρέπει να πάρεις όλο το κράτος στα χέρια σου.

Αλλά ωστόσο, για να μην ταλαιπωρείσαι σου δίνουμε την δυνατότητα με το Εξώδικο, δηλαδή, η διαδικασία είναι εξώδικη.

Ουσιαστικά είναι Εντολή Εξουσιοδότηση για να πληρώσεις την Εφορία σου, την τράπεζα, όπου χρωστάς κι όπου στο μέλλον θα χρωστάς και δεν μπορεί να σου μιλήσει κανένας και έχεις όλο το νομικό σου πλαίσιο και δικαίωμα! Δεν σε βοηθάω να πάρεις τα χρήματα σου, γιατί δικά σου είναι. Δεν στα δίνω εγώ.

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι για τους πολίτες, αλλά για το δημόσιο χρέος;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μέσα από την Εφορία, ξεχρεώνεις και το κατά κεφαλήν δημόσιο χρέος. Αν διαβάσετε καλά το έγγραφο λέει: «ότι βεβαιωμένη οφειλή υπάρχει στο ΑΦΜ, μου κι ό,τι έχει γεγενημένο ή ότι θα γεννηθεί στο κατά κεφαλήν εισόδημα δημόσιο χρέος…»

Φέρτε μου εδώ ένα Εξώδικο να το απαγγείλει για να το δείτε ακριβώς.

Δηλαδή, ξεχρεώνει όλη η Ελλάδα.

Εάν αύριο όλοι οι πολίτες υπογράψουν την Εντολή-Εξουσιοδότησης της Εφορίας, φεύγει και το εξωτερικό χρέος που με το εξωτερικό χρέος μας έχουν σκλαβώσει, χωρίς αυτό να υπάρχει!!

Άρα, ξεχρεώνεις και το κατά κεφαλήν χρέος που δεν φαίνεται στο ΑΦΜ κι ό,τι άλλο στο μέλλον γεννηθεί.

Παρακαλώ όλοι οι Πολίτες ξεχρεώστε την χώρα και το κατακεφαλήν σας χρέος και τις Τράπεζες σας.

Τώρα θα βγει και το Εξώδικο για να ξεχρεώσεις την ΔΕΗ και αν σου κόψουν το ρεύμα, είναι Ανθρωποκτονία από Πρόθεση με συγκεκριμένο Νόμο και τους τινάζεις στον αέρα και ό,τι γράψει ο μετρητής σου. Μπορείς να πληρώσεις το νερό, τα δημοτικά τέλη, τα πάντα! Αυτό δεν είναι τεράστιο; Έλα Ελληνικέ λαέ να παραλάβεις!

Χρωστάτε στον σταθμό σας;

Δημοσιογράφος: Ναι.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μετά από μια βδομάδα περίπου, γιατί έχει πάρα πολύ δουλειά και με ρωτάνε όλοι για αυτά τα Εξώδικα, ελάτε να πληρώσετε την ΔΕΗ με τα δικά σας χρήματα, ως οργανισμός που απαρτίζεται από φυσικά πρόσωπα και ως φυσικά πρόσωπα. Μπορείτε να πληρώσετε και το νερό και τα δημοτικά τέλη, αν έχετε.

Δεν σας κάνουμε χάρη. Δικά σας είναι και ελάτε να τα πάρετε. Συστρατευτείτε και στηρίξτε το! Δικά σου είναι! Δηλαδή, αν είχες κάπου δικά σου χρήματα, δεν θα έτρεχες να πας να τα πάρεις;

Τώρα γιατί κάνεις έτσι και λες ότι δεν μπορείς να πιστέψεις; Μην πιστέψεις, διάβασε, ερεύνησε, μελέτησε, προχώρα, πλήρωσε, μαζέψου!

Η χώρα είναι δική σας και η χώρα ανήκει σε όλους τους Έλληνες και πρέπει όλοι να συστρατευτούν και να πάρουν την χώρα δική τους.

«ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ»

Δημοσιογράφος: Και κάτι τελευταίο κ. Σώρρα. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί βοηθάτε έτσι;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ! ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ;

Δημοσιογράφος: Γιατί κάποιοι ρωτούν τι έχετε να κερδίσετε από αυτό;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Τα πάντα! Θα γυρίσω τον πλανήτη ανάποδα. Θα γυρίσω τον πλανήτη και την κατάσταση ανάποδα. Θα γίνει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑ.

Έκατσα κι έγραψα και τις ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ. Δώστε του Ανθρώπου τις

ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ!

Έρχονται εδώ οι Άνθρωποι και δεν ξέρουν τίποτα για μια τεράστια ιστορία που είναι καταγεγραμμένα και σφραγισμένα.

Το ΑΞΙΑΚΟ μας Σύστημα είναι ήδη στην Ιδρυτική Διακήρυξη που είναι στον Άρειο Πάγο. Τις ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ δεν τις έχουμε καταθέσει, γιατί είναι μια προσβολή για αυτούς, αλλά είναι η πραγματικότητα. Θα το κάνω από ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑ, ΑΞΙΑΚΟ.

Είναι η ίδια η Ζωή, Αξία. Όπως η Ζωή είναι σε Αξιακό, όπως είναι και η Δημιουργία σε Αξιακό και σε Νομοτέλεια, θα κάνω ξανά την Ζωή κι όχι μία ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑ.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ! ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΔΡΑΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΜΗ. Δεν ξέρετε ποια είναι η Ρώμη, γιατί η Ρώμη είναι δικιά μας. Τότε την χάσαμε και τώρα θα την ξαναπάρουμε.

Η ΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ.

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ.

Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

…………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

Αφήστε μια απάντηση